Dragisha
Legenda
- Poruka
- 50.759
Dobila sam na poklon od zmaja
Posto su ostali ispicuture pa ce uzimate rakije i vina, ja ne pijem to nista, onda je meni obecao bejlis ❤
Joj dusicaaaa moja
Pogledajte prilog 826371

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobila sam na poklon od zmaja
Posto su ostali ispicuture pa ce uzimate rakije i vina, ja ne pijem to nista, onda je meni obecao bejlis ❤
Joj dusicaaaa moja
Pogledajte prilog 826371

i dobar je tip ali mislim se Neš j 
Ne sekiraj se june... mm stoji sa strane i gleda da se ne okliznemPaz da se ne okliznes i sednes na beep
jednom sam se okliznula i dosta mi 
nema više...al dobio je sve pohvale sa raznih strana...Ispicuturo![]()

Само се мало нагни напред и немаш бриге. Ако осетиш да ћеш пасти немој се забацивати назад него на руке.Deca me nagovorila da stanem na klizaljke.
Prvi put u zivotu.
Njih dvoje me uhvatili za ruke i vode...
Nije lose, svidja mi se, idem i sutra...
Jos se jedan tata bas svojski potrudio da mi pomogne, sve ide za mnom i vice bravo i odlicno pa pokusava da zapocne razgovor.. kako mi dobro idei dobar je tip ali mislim se Neš j
![]()
Pa daj coveku da te pridrizi ....jao nista ne znasDeca me nagovorila da stanem na klizaljke.
Prvi put u zivotu.
Njih dvoje me uhvatili za ruke i vode...
Nije lose, svidja mi se, idem i sutra...
Jos se jedan tata bas svojski potrudio da mi pomogne, sve ide za mnom i vice bravo i odlicno pa pokusava da zapocne razgovor.. kako mi dobro idei dobar je tip ali mislim se Neš j
![]()
kako od tebe da napravimo razbludelu polovnjacu
je l je ovo potomstvoSutra u 21h potomstvo ebe keve u kvizu hah....mene to uopšte ne zanima, dosadno je, al volim što je jak i zaebava voditelje ❤

.

Ako mi veruješ, nijednu tu Poteru nisam gledao..samo ovog klinca sa Divkinog klipa, što se zezao sa montažom. Sutra moram po sl. duž.ja bi išo tamo samo da mi milica da broj![]()
šta to značiSutra moram po sl. duž.
Moje dete će biti na TV.šta to znači
mora gledam ako ne zaboravimMoje dete će biti na TV.