Meda
Elita
- Poruka
- 18.736
devedesete su se vratile, našla kvasac svež, uzela 6 komada, dosta je, nek imaju i drugi da kupe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bolje da si uzeo, ako uvedu 24/7 kako ćeš do hleba doći? ipak se neke stvari ne mogu jesti bez njegameni u prodavnici nudili kvasac, ja im rekoh..neka hvala .. necu
gledali me...prvi put sam se osetio - znacajno![]()
nedo reci da se šališbolje da si uzeo, ako uvedu 24/7 kako ćeš do hleba doći? ipak se neke stvari ne mogu jesti bez njega
najiskrenije se nadam da će to ostati prazan strahnedo reci da se šališ
čak i da se uvde karantin 24h, jednom dnevno ili jednom u dva dana jedan član domaćinstva će moći da ide u nabavku. niko gladan ostati nećenajiskrenije se nadam da će to ostati prazan strah
ni ne razmišljam o tome, to se sve organizuje, ma i jednom nedeljno je dovoljno,čak i da se uvde karantin 24h, jednom dnevno ili jednom u dva dana jedan član domaćinstva će moći da ide u nabavku. niko gladan ostati neće
Неће ни ово довека. Не мислим на Србију јер је то идеја неког далеко моћнијег. Али, и над попом има попni ne razmišljam o tome, to se sve organizuje, ma i jednom nedeljno je dovoljno,
ali taj osećaj da je zabranjeno pa to me ubije više od sedenja kod kuće,
dobrovoljno sam se zatočila, niko me nije naterao, al sad kad je ferboten/ halt / hende hoh hoću da skviknem
valjda me razumeš, sedeću u kući bez problema sve dok znam da imam tu mogućnost da mogu izaći
ma ko će čoveku ugoditi, a ja se raspisah kao referat šefu da dajem![]()
Mogla bi se sloziti.ne bi me cudilo i da je bilo jer se na pocetku nije ovoliko ni testiralo.
na kraju je izgleda dr. nestorovic koga svi zezaju bio najpametniji kad je rekao da ne treba ni da se testira jer kad se ne bi testiralo ne bi ni znali da je ima i proslo bi kao sto prolaze i ostale sezoneske bolesti,.
Strahota. A biće i gore...Krivi ljudi I kriva novinarka koja pise o nedostatku zastite za med osoblje
imam pun zaledjivac zaledjenog zu - zu-a i pasteta sa i bez sirabolje da si uzeo, ako uvedu 24/7 kako ćeš do hleba doći? ipak se neke stvari ne mogu jesti bez njega

Navodno, ali navodno, pokrenuta je proiz. kvasca opet pre 15 dana kod nas. Aj baš vidite kad kupujete proizvođača.