Pohvalite se III

čak i da se uvde karantin 24h, jednom dnevno ili jednom u dva dana jedan član domaćinstva će moći da ide u nabavku. niko gladan ostati neće
ni ne razmišljam o tome, to se sve organizuje, ma i jednom nedeljno je dovoljno,
ali taj osećaj da je zabranjeno pa to me ubije više od sedenja kod kuće,
dobrovoljno sam se zatočila, niko me nije naterao, al sad kad je ferboten/ halt / hende hoh hoću da skviknem
valjda me razumeš, sedeću u kući bez problema sve dok znam da imam tu mogućnost da mogu izaći
ma ko će čoveku ugoditi, a ja se raspisah kao referat šefu da dajem ;)

ne smeš da dozvoliš strahu ili anksioznosti da nadvlada. trudi se da što manje razmišljaš o tome, jer promeniti ne možeš ništa. ako već možeš da izađeš napolje, iskoristi bar pola sata dnevno za šetnju na svežem vazduhu. sigurna sam da ima ulica i uličica u zemunu gde možeš da šetaš, a da ne budeš u gužvi

Poslednja izmena:
ni ne razmišljam o tome, to se sve organizuje, ma i jednom nedeljno je dovoljno,
ali taj osećaj da je zabranjeno pa to me ubije više od sedenja kod kuće,
dobrovoljno sam se zatočila, niko me nije naterao, al sad kad je ferboten/ halt / hende hoh hoću da skviknem
valjda me razumeš, sedeću u kući bez problema sve dok znam da imam tu mogućnost da mogu izaći
ma ko će čoveku ugoditi, a ja se raspisah kao referat šefu da dajem ;)
Неће ни ово довека. Не мислим на Србију јер је то идеја неког далеко моћнијег. Али, и над попом има поп ;)

bolje da si uzeo, ako uvedu 24/7 kako ćeš do hleba doći? ipak se neke stvari ne mogu jesti bez njega
imam pun zaledjivac zaledjenog zu - zu-a i pasteta sa i bez sira :)
cu' se snadjem :kez:

ne umem da mesim hleb a svojevremeno sam odustao od kupovine mini pekare jer meni to u sustini ne treba...slabo jedem hleb..
prosecno dnevno pojedem zemicku, kiflu ili somun .. uglavnom ga jedem za veceru uz suhomesnato.. retko kad ga jedem uz rucak.

Back