macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zumbul ili luk ?
smao hrabro...izdrzaces ti to smoki..samo nemoj u novim snajkama traziti staru snajkuBice,bice,imam stek za to.a za svadbu 4x tolko.ja sam to cuvala njoj za vencanicu,al bice onda za kovertu

a i veze nemaju sta da rade s brasnom i kvascem...sudeci po globalnim naricanjima na temu dostaveE kod nas sad svega ima po prodavnicama. Smirili su se sa hordovanjem

I to je tacnoa i veze nemaju sta da rade s brasnom i kvascem...sudeci po globalnim naricanjima na temu dostave![]()

mrzim te komsoA ja dva kvasca![]()
a tek tebeJa imam 3 kg brasna i dva pakovanja ksvasca po 16 kom unutra![]()
i ovde se izgleda smiruje situacijaE kod nas sad svega ima po prodavnicama. Smirili su se sa hordovanjem
Ne znam zašto mislim da će situacija narednih dana drasticno da se promeni...i ovde se izgleda smiruje situacija
danas kad sam se setao prolazim kraj shop&go-a i nigde nikoga i udjoh i kupio sam par stvari.
radnje su pune i nema vise guzvi
Raste broj obolelih ali lekara... to je ono sto je najveći problem. A onda ljude u kuće naravno jer ljudi su krivi sto se med osoblje zarazilo, naravno...koliko vidim raste broj dnevno obolelih, nije nemoguce da si u pravu.
a vikend policijski cas je bio samo navikavanje..kao sto se krenulo od 20h pa se postepeno povecava trajanje..da su odjednom sunuli 24h to bi bio sok..ovako..svake nedelje po par sati vise i ne osetis ..a ako ga uvedu, kad se bude najavio u prodavnicama ce biti haos.
Ja od srede više ne znam jel bilo ovako oduvek ili je tek pocelo.koliko vidim raste broj dnevno obolelih, nije nemoguce da si u pravu.
a vikend policijski cas je bio samo navikavanje..kao sto se krenulo od 20h pa se postepeno povecava trajanje..da su odjednom sunuli 24h to bi bio sok..ovako..svake nedelje po par sati vise i ne osetis ..a ako ga uvedu, kad se bude najavio u prodavnicama ce biti haos.
ne bi me cudilo i da je bilo jer se na pocetku nije ovoliko ni testiralo.Ja od srede više ne znam jel bilo ovako oduvek ili je tek pocelo.
Krivi ljudi I kriva novinarka koja pise o nedostatku zastite za med osobljeRaste broj obolelih ali lekara... to je ono sto je najveći problem. A onda ljude u kuće naravno jer ljudi su krivi sto se med osoblje zarazilo, naravno...