Pohvalite se III

ja bi se odselila u znak protesta
makar placala sobu u nekom cumezu
Pa s obzirom da je placala mami sve to nije ni meni jasno a sto nije to uradila
Ja bih tako zinat
Ok mi je da daje za racune, al da joj bas naplacuje kiriju sacuvaj me boze

Ovo mi je dalo ideju :think: sad cu cicojki i kevi da naplacujem kiriju :rotf: i buba rusa sto protrci mi nece promaci za naplatu :rotf:
A i svakom gostu bih mogla naplatiti nesto :think: naviru mi ideje za biznis samo tako, ima se nafatiram :smeker:

1580663973007.png

Zivis u kuci koji su ti podigli svekijevci, ti nisi svoj na svome, nezavisna.... a usudjujes se da "pisas po sirotinji"
Cile ti si u sto puta goroj situaciji nego vecina po kojima serres
Cuti cile ne brukaj se zivota ti
a nije
biologija je na njenoj strani
majka prestolonaslednika, dovoljno mlada da saceka da ostali pomru...mada, tu zvonjavu u ushima isto treba odgonetnuti
drzim palceve da to samo licna koja drzi ushi podrhtava na vjetru <3

tebi je realno puno gore nego njoj

ja sam rel okej
sve sto treba da uradim jest da umrem u skladu s propozicijama zivotnog osiguranja

a nije
biologija je na njenoj strani
majka prestolonaslednika, dovoljno mlada da saceka da ostali pomru...mada, tu zvonjavu u ushima isto treba odgonetnuti
drzim palceve da to samo licna koja drzi ushi podrhtava na vjetru <3

tebi je realno puno gore nego njoj

ja sam rel okej
sve sto treba da uradim jest da umrem u skladu s propozicijama zivotnog osiguranja
Vala da znas da si u pravu da mi je gore, kako je krenulo odapnucu uskoro

Pa jeste majka prestolonaslesnika i mora da ih cuca do fakulteta
Posle u najlepsim izraubovanim godinima moze da je zameni apgrejdovanim modelom, njoj nista nije duzan, deci punoletnoj takodje, nema se hebava sa alimentacijama.... i vuk sit i ovce na broju

Polako, tika taka.... mozda ja to ne docekam, vis da sam krenula se raspadam, al uzdam se u vas ostale

Vala da znas da si u pravu da mi je gore, kako je krenulo odapnucu uskoro

Pa jeste majka prestolonaslesnika i mora da ih cuca do fakulteta
Posle u najlepsim izraubovanim godinima moze da je zameni apgrejdovanim modelom, njoj nista nije duzan, deci punoletnoj takodje, nema se hebava sa alimentacijama.... i vuk sit i ovce na broju

Polako, tika taka.... mozda ja to ne docekam, vis da sam krenula se raspadam, al uzdam se u vas ostale

sad kad cile nauci kuvat ko prava domacica
pa red baklava, red sarmi...zalijes vinom pa nastavis s rolovanim prasetom...vis da je lajkovala crni autfit danas : ))))

Poštovanje, ljubav, čovečnost, osećaj odgovornosti, zrelost i obostrana korist...ne mora biti muka.
Svaka cast.
Imam primere u familiji, skidam kapu.
Nemam tu sirinu.
a i kuću si napravila sa svojih deset ruka
Prstiju miki. Sa svojiE deset prstiju i gomilu zivaca.
Zivis u kuci koji su ti podigli svekijevci, ti nisi svoj na svome, nezavisna.... a usudjujes se da "pisas po sirotinji"
Cile ti si u sto puta goroj situaciji nego vecina po kojima serres
Cuti cile ne brukaj se zivota ti
Nikad ne radim to gore navedeno.
Nije mi u opisu licnosti.
i dobro sto joj sad rusite sneska? sad ce tri strane da vas ubedjuje da je ona samostalna i sve

a ako jednog dana odluci da ode isto ce tako da bude samostalna i sve lepo znas kako
Pa kad jesam samostalna. :zag:
Vec 11 godina.
Znam, nije lako :zag:

Kod mene u proseku svi oko 30 vec imaju svoj stan. Neki sami ustede za depozit, nekima pomognu roditelji.
oko tebe..najveca greska je kad se misljenje zasniva na utiscima iz okoline jer se ljudi druze sa ljudima slicnim sebi i naravno da ljudi oko tebe zive slicno kao i ti jer su u stanju da zive slicno , ali to je daleko od proseka..

kao kad bi neki programer kod nas recimo rekao..sta lupate.. ljudi oko mene ,... niko ispod 1000€ nema platu...

Back