bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.061
kad nemaju muda da se ubiju 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zaboravljas da je rekla da jos tokom studiranja trebaju da budu i daleko uspesniji od njih..
znaci barem sobu u hajatu da obezbede sebi
Mama moje drugarice smatra da nakon srednje skole roditelj nema sta da brine o djetetu I njegova samostalnost je tada odraz svega ulozenog.Upadnu na budžet, dobiju stipendiju i dom i žive ko miševi u Bajiću il Vlahoviću sa njih još šestoro u sobi, stabilno)))
Mama moje drugarice smatra da nakon srednje skole roditelj nema sta da brine o djetetu I njegova samostalnost je tada odraz svega ulozenog.
Kako oni zive u beogradu I nije imala pravo na dom a kao student nije radila puno vrijeme da plati stan, nasli su kompromis da drugarica placa kiriju mami, I ona je od stipendije uredno svakog mjeseca placala kiriju I dio racuna.
Kad se zaposlila nakon faksa, prvi zvanican posao, tad je tek krenula zurka maminih prohtjeva za otplacivanje ulozenog, bas ovo sta Cicak kaze, vrijeme da sad ona mami ugodi.

ja iskreno takve odnose nikad nisam razumeo..moji su mene uvek podrzavali ... ucenje je bilo prioritet i oni su mi davali svu podrsku za to ..Mama moje drugarice smatra da nakon srednje skole roditelj nema sta da brine o djetetu I njegova samostalnost je tada odraz svega ulozenog.
Kako oni zive u beogradu I nije imala pravo na dom a kao student nije radila puno vrijeme da plati stan, nasli su kompromis da drugarica placa kiriju mami, I ona je od stipendije uredno svakog mjeseca placala kiriju I dio racuna.
Kad se zaposlila nakon faksa, prvi zvanican posao, tad je tek krenula zurka maminih prohtjeva za otplacivanje ulozenog, bas ovo sta Cicak kaze, vrijeme da sad ona mami ugodi.
Nema to nikakve veze. Zašto bi uopšte živeo u zemlji u kojoj si se školovao. U GB recimo srudira samo 13% mladih Engleza. Oni se rano zapoščjavaku, pa uz rad stiču i kvalifikacije, mali br. Studira...Za prirodne, tehničke i sl. i da ne govorimo koliko naše dece ima, stipendista tj. polustipendista, a čak i naši klinci razbijaju sa Pravnog pirgave sa Kembridža u case study takmičenjima na njihovom terenu.Nije
Jer se studiranjem tamo vec asimiluje
Plus se lakse zaposli, jer je vec njihov gradjanin sa njihovim faksom, ima prednost nego kad im bane neki tudjinac
Logika

Ni ja ne mogu da verujem.koliko je ona mentalno jaca od 99 posto forumasa,kad ljudi uopste nemaju moc da ne odreaguju.to se nadovezuje,objasnjava,citira,daje se na znacaju...ja kad procitam nesto glupavo,bilo cickovo ili bilo cije idem dalje dok ne pronadjem nesto lepo,pametno,inspirativno,duhovito,vredno paznjeJa ne mogu da verujem šta vam marica radi.
Vlasnik Krstarice bi trebalo da joj daje mesečnu platu.
Pa kakve veze ima? To je njeno pravo da misli i zivi i pise sta hoce.cemu to da je njih 100 ubedjuje da nije u pravu?Ona se uopšte ne zeza,.mrtva je ozb
Tu i tamo istroluje, al nesvesno.

Ima veze samo u tom smislu što ljudi misle da piše ono što ne misi i da se time sjajno zabavlja.. ljudi su u zabludi (:Pa kakve veze ima? To je njeno pravo da misli i zivi i pise sta hoce.cemu to da je njih 100 ubedjuje da nije u pravu?
Mislim ne smeta mi uopste,cak je i zabavno po nekad jer nemamo ovde druge zabave,ali mi je totalno nejasno kao pojava
ja ne reagujem jer se uglavnom slazem sa ciletomNi ja ne mogu da verujem.koliko je ona mentalno jaca od 99 posto forumasa,kad ljudi uopste nemaju moc da ne odreaguju.to se nadovezuje,objasnjava,citira,daje se na znacaju...ja kad procitam nesto glupavo,bilo cickovo ili bilo cije idem dalje dok ne pronadjem nesto lepo,pametno,inspirativno,duhovito,vredno paznje
Meni je fenomen kakvu cicak ima moc da izuva iz cipela
da..zato i ima tu moc o kojoj smokva pricaOna se uopšte ne zeza,.mrtva je ozb
ne bih da dajem ovoj temi i njenom glavnom liku jos medijskog prostora, ali daleko od toga je da je mentalno jaca od 99% forumasa, samo je iritantnija pa otud reakcije.Ni ja ne mogu da verujem.koliko je ona mentalno jaca od 99 posto forumasa,kad ljudi uopste nemaju moc da ne odreaguju.to se nadovezuje,objasnjava,citira,daje se na znacaju...ja kad procitam nesto glupavo,bilo cickovo ili bilo cije idem dalje dok ne pronadjem nesto lepo,pametno,inspirativno,duhovito,vredno paznje
Meni je fenomen kakvu cicak ima moc da izuva iz cipela

niko nju ne ubedjuje..ali ona prosto ne moze da te ne navuce da odgvoris koliko te isprovocira nekim stavomPa kakve veze ima? To je njeno pravo da misli i zivi i pise sta hoce.cemu to da je njih 100 ubedjuje da nije u pravu?

zato i rekoh da je gotivim..ima neke blesave poglede na svet ali to je deo njenog sarmaI to je okej, za razliku od mase forumašica koje su zlopamtila, stalkeri, hejterke i sfe...samo zato što imate o nekom pitanju raz. mišljenje..Čiki to nije. To mi se đa...