Pohvalite se III

Isterala sam pravdu u Rodi.
Bila svekrva u kupovini, pazarila neku šunku od 2,5 kg, naplatili joj 2300 dinara. Ona sva u panici kući proverava račun, pokazuje mi katalog da pise da je cena 239 din po kg. Odem i napravim haos, ona gospoja na reklamacijama mi objasni da je to stari katalog i da toga nema i da joj ne traćim vreme jer baba nije dobro videla datum. Ja uzmem novi katalog i odem iz prodavnice da se ne sramotim više zbog svekrve. Pogledam, a cena u katalogu stvarno 239 din po kg.
Kad sam ušla, vidim ova se smanjila ko buvina piz.da jer je shvatila da je zasrala.
Ne znam ko je trebao to da ažurira i ne zanima me, zanima me da me ne zezaju sa cenama i ne ponižavaju. Naravno da sam dobila novac nazad jer po toj ceni nemaju način da mi prodaju.
Ali sam poslala mail sa fotografijama računa, mesare i kataloga uz objašnjenje...pa...ako i dalje budu muljali i ovo malo penzionera što im pazare će preći u lidl. Tamo kad tako nešto bude, kupac dobije dobru odštetu da bi on i dalje bio kupac, a ovde jedva dobih "izvinite" kroz zube.

Back