macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
I ja u knjige i slike.Ја бих само у слике улагала, да имам шта
Инвестиција која радује око и душу![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja u knjige i slike.Ја бих само у слике улагала, да имам шта
Инвестиција која радује око и душу![]()
Draga Affro želim Ti sve naj naj odDobila od dece za rodjendan divnu tasnu, novcanik, mali kisobran, pribor za nokte i prelep sal, iz Carpise. Prekepa boja i model, odusevile su me, duse majkine❤![]()

HvalaDraga Affro želim Ti sve naj naj od ❤
HvalaAffro, srecan rodjendan, zelim ti da proslavis jos puno rodjendana u dobrom zdravlju i veselju. Zivjela![]()
Hvalasretan rodjendan <3
To je lepo čuti. Zastupam teoriju da je u životu najvaznije ne kajati se...Danas je 28 godina od kako smo počeli da živimo zajedno. Ne znam čime čovek zasluži da nađe srodnu dušu i uspe da napravi tvrđavu i u njoj svoj mali-veliki svet, ali sam sigurna da bi , ako bi morala ponovo da biram, izabrala opet ovaj put.
Srecno vam bilo, divno je kad se osobe tako nadju, docekali jos puno lepih srecnih godisnjicaDanas je 28 godina od kako smo počeli da živimo zajedno. Ne znam čime čovek zasluži da nađe srodnu dušu i uspe da napravi tvrđavu i u njoj svoj mali-veliki svet, ali sam sigurna da bi , ako bi morala ponovo da biram, izabrala opet ovaj put.
Auuuu....zaebali ste nas (:Danas je 28 godina od kako smo počeli da živimo zajedno. Ne znam čime čovek zasluži da nađe srodnu dušu i uspe da napravi tvrđavu i u njoj svoj mali-veliki svet, ali sam sigurna da bi , ako bi morala ponovo da biram, izabrala opet ovaj put.
Zelim vam da vasa tvrdjava ostane netaknuta i da slavite jos puno godisnjicaDanas je 28 godina od kako smo počeli da živimo zajedno. Ne znam čime čovek zasluži da nađe srodnu dušu i uspe da napravi tvrđavu i u njoj svoj mali-veliki svet, ali sam sigurna da bi , ako bi morala ponovo da biram, izabrala opet ovaj put.

ostavi mi doručak pre svog posla... 
Pa dva! Šta da ti kažem sto više godina sve manje hrane...malo ti je to nesto belanaca![]()
Taman posla... ne smem ni da kažem da žumanca bacamo..muz pojeo zumanca
dva belanca ili dve polovine jednog?Pa dva! Šta da ti kažem sto više godina sve manje hrane...

vi ko decaTaman posla... ne smem ni da kažem da žumanca bacamo..

Nemoj da ubeđuješ ljude da žumanca nisu štetna, hranljiva i zdrava.vi ko deca![]()