pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.863
i ja vidim nokti joj ojačali bašbaš 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tebi onda treba sa bočicom.Napravi i meni jednu....da sipam otrov...![]()

Tebi onda treba sa bočicom.![]()

To se podrazumeva, pa nemaš ti otrov za bacanje........i dobrim cepicem da ne prosipam bas svuda....![]()

u pravu je mužNapravila sam sebi, muž kaže da baš i izgleda kao nešto što bi veštica nosila.
Pogledajte prilog 585882

Pa što se ljutiš? Dođi i tebe da naučim.Ова бивша Црвенокоса све уме![]()

Hvala, Čičkava!Bas je lepo
Svevideće oko.u pravu je muž
ko treće oko![]()

Не постоји мајстор који мене смотану може било чему да научиPa što se ljutiš? Dođi i tebe da naučim.
Hvala, Čičkava!
Svevideće oko.
~~~~~~
Hvala svima!

Ja imam stav da svako može da nauči sve što želi, samo nekad treba više, nekad manje truda.Не постоји мајстор који мене смотану може било чему да научи![]()
Став држи воду док не налети на менеJa imam stav da svako može da nauči sve što želi, samo nekad treba više, nekad manje truda.

A nemoj tako, ja se time vodim godinama unazad. Zato imam toliko beskorisnih veština. Odnosno, muž me stalno ubeđuje da ne postoji beskorisna veština, ali ja ih sve vidim kao beskorisne, ako mi trenutno nisu korisne. Vau, ne da sam objasnila, nego sam razvalila.Став држи воду док не налети на мене![]()

А ја мислила не разумем јер ми се спаваA nemoj tako, ja se time vodim godinama unazad. Zato imam toliko beskorisnih veština. Odnosno, muž me stalno ubeđuje da ne postoji beskorisna veština, ali ja ih sve vidim kao beskorisne, ako mi trenutno nisu korisne. Vau, ne da sam objasnila, nego sam razvalila.![]()

Ma jok, takav mi tok misli. Ti misliš da je meni lako?А ја мислила не разумем јер ми се спава![]()

Bako, bako, imaš velike oči.Napravila sam sebi, muž kaže da baš i izgleda kao nešto što bi veštica nosila.
Pogledajte prilog 585882
Red, ovo je sjajno. Ja bih to kupila.Napravila sam sebi, muž kaže da baš i izgleda kao nešto što bi veštica nosila.
Pogledajte prilog 585882