Pohvalite se III

da..znam..planiram to..doduse ja imam jos perverzniju ideju ali se plasim da bi cena toga bila previse velika u odnosu na benefit koji donosi tako da cu verovatno samo ugraditi stolicu...koliko sam shvatio ona se zakaci za zid i bude kao pomocna stolica recimo u vozu i samo se spusti kad zelis da je koristis.

inace mislio sam da napravim u dnu ispust za sedenje ispod koga bi bio mini radijator da greje plocice na kojima bi se sedelo :)
Baš tsko izgleda, kao pomoćna stolica koju možeš da podigneš i spustiš. Radi se i u drvenoj, izolovanoj od vodi varijanti. Kupio sam je dole, u Tadeuša Košćuška (Uška Tadeuška ( : ) pre tunela imaš jedan bezveze skup salon, pa pre njega ispod Drapšina..tu prodaju pročice ali i sanitarije u dnu prodavnce.

Ako već menjaš cevi, kad sve radiš, uradi i podno. Razlika ne verujem da drastično uvećava troškove...ali, tvoja volja, daj sebi da urediš po svojoi meri.
Đa mi se i tvoja ideja.. ( :

. Kupio sam je dole, u Tadeuša Košćuška (Uška Tadeuška ( : ) pre tunela imaš jedan bezveze skup salon, pa pre njega ispod Drapšina..tu prodaju pročice ali i sanitarije u dnu prodavnce.

znam je..tu sam kupio neku perverznu dasku za solju :)
aj sto je sporopadajuca nego ima i dugme da moze da se skida iz jednog poteza da bi se laske cistila i ona i solja a i uvek je topla kad god sednes :)

Isprala sam mozak direktoru, čeka da dođe generalni pa će da navali na njega da nam ukinu ove radne subote. :zurka:
Rekla sam mu da je sledeće da se petkom radi do 14h, a posle toga 6 sati radno vreme. Sve se slaže, popio je priču skroz.
A kad sam mu to spomenula prvi put pre 3-4 godine hteo je da me baci kroz prozor. Hihihihihi...

Isprala sam mozak direktoru, čeka da dođe generalni pa će da navali na njega da nam ukinu ove radne subote. :zurka:
Rekla sam mu da je sledeće da se petkom radi do 14h, a posle toga 6 sati radno vreme. Sve se slaže, popio je priču skroz.
A kad sam mu to spomenula prvi put pre 3-4 godine hteo je da me baci kroz prozor. Hihihihihi...
Pozdravljam optimizam... ali on ti klima glavom a od toga nema nista... :aha:
Daj Boze te subote da vam ukinu...

juče sam je video u gradskom busu
neki dosadni lik je odma spopao
a ona fino s njim
on kaže gde god uđe niko ništa ne radi
a ona kaže: sede i doručkuju, m? .. i sve vrti glavom, saučestvuje
bila obučena u kompletić leopard dezen
mislim da ima 180cm i da može da me izlema levom rukom
a ja sam pomislio da ce reci..gde god udje a nada tamo :D

a ti odvruo antenu pa slusas :lol:

Isprala sam mozak direktoru
generalno je i u svetu zbog krize neki model smanjenja radnog vremena sve popularniji jer se time smanjuju troskovi firme posto ces imati manji broj radnih sati, samim tim i manju platu.

Zato je u US kompanijama odavno praxa, ali i u EU da, ako ste projektant recimo ili bilo šta slično, da radite od kuće za kompaniju...može 2 god da traje rad od kuće, naravno uz istu platu Evropljani ipak više vole skraćenje radne sedmice, što sve više uzima maha.

Back