minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
aj mi reši dva smuđa po pola kila za nedelju
...pa, moki, to su baš mali smudjevi, njih vraćam u reku...

...noćas idem na soma ali može da se zalomi i neki smudj pa ću te imati u vidu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj mi reši dva smuđa po pola kila za nedelju

...hbg, moki, nista od snicli, sve neki prcvoljci radili... kao da sam u obdeniste zabacivao...može i malo šnicala od soma ako je onako velik za šnicl

Tita sam poznavao jos iz 1928-e, bio je mlad i pun zivota, i stvarno je voleo puno da jedeSvaka pozicija zahteva vreme
I kod tita su oni koji su bili na pozicijama radili kao sojic “lepu brenu za cetiri osobe” i van radnog vremena.![]()
odlicno si ovo uvjezbalaSta me briga,ja se iskreno ponosim mojom snajkom,obozavam je i sretna sam sto je deo mog zivota!
želim ti dugovečnu sretu! :**Sta me briga,ja se iskreno ponosim mojom snajkom,obozavam je i sretna sam sto je deo mog zivota!
odlicno si ovo uvjezbala
+ je puno pametnije da ih zoves Snajka
ko bi ih sve popamtio
al si cinicnaSta god sreta bilaželim ti dugovečnu sretu! :**

Sta god sreta bila![]()

zapravo sam samo prakticnaal si cinicna
Не, не, само једна је Снајка, све си побркала...odlicno si ovo uvjezbala
+ je puno pametnije da ih zoves Snajka
ko bi ih sve popamtio
etoja sam cokinog klipana pre venčanja zvao ve de zet i potpuno si u pravu vragana
Meni si izmamila osmijeh, ja bas volim da vidim i cujem da neko voli tudje dijete kao sto ti volis tu djevojku.Sta me briga,ja se iskreno ponosim mojom snajkom,obozavam je i sretna sam sto je deo mog zivota!