gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
Samo da se slozim da je podno grejanje konza! <3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Baš tsko izgleda, kao pomoćna stolica koju možeš da podigneš i spustiš. Radi se i u drvenoj, izolovanoj od vodi varijanti. Kupio sam je dole, u Tadeuša Košćuška (Uška Tadeuška ( : ) pre tunela imaš jedan bezveze skup salon, pa pre njega ispod Drapšina..tu prodaju pročice ali i sanitarije u dnu prodavnce.da..znam..planiram to..doduse ja imam jos perverzniju ideju ali se plasim da bi cena toga bila previse velika u odnosu na benefit koji donosi tako da cu verovatno samo ugraditi stolicu...koliko sam shvatio ona se zakaci za zid i bude kao pomocna stolica recimo u vozu i samo se spusti kad zelis da je koristis.
inace mislio sam da napravim u dnu ispust za sedenje ispod koga bi bio mini radijator da greje plocice na kojima bi se sedelo![]()
. Kupio sam je dole, u Tadeuša Košćuška (Uška Tadeuška ( : ) pre tunela imaš jedan bezveze skup salon, pa pre njega ispod Drapšina..tu prodaju pročice ali i sanitarije u dnu prodavnce.

Fuj,to me asocira da ju je neko tudje doope malo pre grejaloznam je..tu sam kupio neku perverznu dasku za solju
aj sto je sporopadajuca nego ima i dugme da moze da se skida iz jednog poteza da bi se laske cistila i ona i solja a i uvek je topla kad god sednes![]()
A sto fali tudjem dupetu?Fuj,to me asocira da ju je neko tudje doope malo pre grejalo

Ovo kao mene da si sreojuče sam je video u gradskom busu
neki dosadni lik je odma spopao
a ona fino s njim
on kaže gde god uđe niko ništa ne radi
a ona kaže: sede i doručkuju, m? .. i sve vrti glavom, saučestvuje
bila obučena u kompletić leopard dezen
mislim da ima 180cm i da može da me izlema levom rukom

tolika je razlika da nije ni za zezanje :****Ovo kao mene da si sreo![]()
Pozdravljam optimizam... ali on ti klima glavom a od toga nema nista...Isprala sam mozak direktoru, čeka da dođe generalni pa će da navali na njega da nam ukinu ove radne subote.
Rekla sam mu da je sledeće da se petkom radi do 14h, a posle toga 6 sati radno vreme. Sve se slaže, popio je priču skroz.
A kad sam mu to spomenula prvi put pre 3-4 godine hteo je da me baci kroz prozor. Hihihihihi...

a ja sam pomislio da ce reci..gde god udje a nada tamojuče sam je video u gradskom busu
neki dosadni lik je odma spopao
a ona fino s njim
on kaže gde god uđe niko ništa ne radi
a ona kaže: sede i doručkuju, m? .. i sve vrti glavom, saučestvuje
bila obučena u kompletić leopard dezen
mislim da ima 180cm i da može da me izlema levom rukom

generalno je i u svetu zbog krize neki model smanjenja radnog vremena sve popularniji jer se time smanjuju troskovi firme posto ces imati manji broj radnih sati, samim tim i manju platu.Isprala sam mozak direktoru
Rekla sam mu da je sledeće da se petkom radi do 14h, a posle toga 6 sati radno vreme. Sve se slaže, popio je priču skroz.
A kad sam mu to spomenula prvi put pre 3-4 godine hteo je da me baci kroz prozor. Hihihihihi...
Плата остаје иста, јер је и учинак исти.generalno je i u svetu zbog krize neki model smanjenja radnog vremena sve popularniji jer se time smanjuju troskovi firme posto ces imati manji broj radnih sati, samim tim i manju platu.
zavisi od nacina obracuna.Плата остаје иста, јер је и учинак исти.
nije se izgubilo nego je munja uleteo pa da ne ispadne da sam na njega odgovorioИзгуби се негде Табово Ма да...