- Poruka
- 41.996
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dečkonja, nemoj da projektuješ svoje želje na druge i na ostvarivanju želja radi u tišini.Muvkanje?![]()
Dečkonja, nemoj da projektuješ svoje želje na druge i na ostvarivanju želja radi u tišini.

Otkud ti ovde?![]()
Pa gde si ti?![]()

Pa da, ovaj smotani dečkonja Urke želi da žene muvaju njega a biće qq kad sazna da to nije dobro.evo me.....vidim nešto kuckate...pa da se malo umuvam kod vas![]()
imam neke goste....ali sam vas spazila![]()
P.S.Hvala.Jos ako bi objasnio zasto je tako da ne prolazimo i tu zivotnu skolu.Pa da, ovaj smotani dečkonja Urke želi da žene muvaju njega a biće qq kad sazna da to nije dobro.P.S.Hvala.

evo me.....vidim nešto kuckate...pa da se malo umuvam kod vas![]()
imam neke goste....ali sam vas spazila![]()

Pre svega, može da ti se desi da ne dođeš do tog iskustva.Neki pevci su samo za lonac.Jos ako bi objasnio zasto je tako da ne prolazimo i tu zivotnu skolu.
Uvek je bolje tudje nego sopstveno iskustvo.![]()

Pre svega, može da ti se desi da ne dođeš do tog iskustva.Neki pevci su samo za lonac.![]()

neam sčim

Samo da porucim sebi da se dobro drzim...s obzirom na sve...zbilja dobro....
...i da nastavim sa nogatanjem, koprcanjem, kopanjem, teglanjem, grebanjem, ujedanjem,...s velikom nadom u bolje sutra i u bolji zivot! Jer moje je pravo da pokusam sve...
jel sam to ja ovde jedini zaposlen ?
nešto nisam primetio da forumaši pričaju o svojim ciframa
ajde miloše nemoj, nije lepo viriti u tuđi džep
znam da je javno objavio
nemam kome šta da se žalim
- - - - - - - - - -
čime se ti baviš ?
gde radiš ?
šta radiš ?
kolika ti je plata ?
naravno da nisi...koji privatnik je gladan
- - - - - - - - - -
ne reče koliko zarađuješ mesečno

Ne znas ti koliko je ljudi zatvorilo svoje firme i radi na crno ili su pobegli pod okrilje drzave. Sto se tice kinte, nema pravila. Otprilike od 400 do 1.000. Sve zavisi.
Imam samo jedno pravilo, a to je da u firmi SAMO porodica moze da radi i niko sa strane.