гост 36150
Buduća legenda
- Poruka
- 28.663
sta se sekirate, gospodin vucic ce sve to da sredi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako pre toga njega ne srede![]()
sta se sekirate, gospodin vucic ce sve to da sredi
opet kazem, uz boziju pomoc, pomoc noleta, patrijarha i gospodina vucica, srbija ne treba da brine za buducnost.

ma ko ce njega, bolestan covjek, kod drugih ljudi on izaziva samo sazaljenje

opet kazem, uz boziju pomoc, pomoc noleta, patrijarha i gospodina vucica, srbija ne treba da brine za buducnost.

Jel' zbog toga ovo u preporukama celu noc i danas za gledanje?Stalno se pojavljuje,dave time non-stop.Dobili smo novu Kurz Strache vladu![]()

Jao bre, nisam se odavno hvalila, nisam sigurna ni da li sam pisala na ovoj temi.
A skupilo se svašta nešto:
- Srećan nam dan Armije
- Srećan mom tati rođendan
- Klincima zaključene sve petice![]()
- Danas legao bonus
- U utorak leže decembarska plata
- Pojedoh celu čokoladu umesto ručka jer nisam stigla sinoć da završim ceo ručak pa ću morati popodne kad dođem kući
- Sutra odoh u svadbu i odolela sam maminim napadima da kupim nešto novo da obučem, jedva joj objasnih da će svima na svadbi biti sve novo šta god da obučem jer ni mene nikad u životu nije niko video osim mlade. A mlada me voli u bilo čemu.![]()
divno,sa sve danom armije 

a nije..bez povoda sam nocas takav![]()

Jao bre, nisam se odavno hvalila, nisam sigurna ni da li sam pisala na ovoj temi.
A skupilo se svašta nešto:
- Srećan nam dan Armije
- Srećan mom tati rođendan
- Klincima zaključene sve petice![]()
- Danas legao bonus
- U utorak leže decembarska plata
- Pojedoh celu čokoladu umesto ručka jer nisam stigla sinoć da završim ceo ručak pa ću morati popodne kad dođem kući
- Sutra odoh u svadbu i odolela sam maminim napadima da kupim nešto novo da obučem, jedva joj objasnih da će svima na svadbi biti sve novo šta god da obučem jer ni mene nikad u životu nije niko video osim mlade. A mlada me voli u bilo čemu.![]()
o madzmazel, trebjen.. ( :Дете разбило тест из француског.
Ја истерала своје.
Доста за ову недељу.
Nisam ljubitelj tih tema kao ni levice ni desnice...zdrava pamet iznad svega...
A sve sto si do sada napisao nema veze s njom, pa ne mogu ni da se slozim..