Pohvalite se III

2VcTTOd-.jpeg

sta se sekirate, gospodin vucic ce sve to da sredi

2013.godine je postojala realna pretnja da Srbija bankrotira, a za nekih 10-tak ili 15-tak godina sanse se povecavaju drasticno.

Svi koji su u javnom sektoru ili zavise od budzeta ne bih im bio u kozi.

- - - - - - - - - -

Kako okrenes morace da krenu sa neoliberalnim metodama, jer ljudi napustaju Srbiju i narocito oni koji imaju pare i umece da ih zarade, a ostaju samo radnici u javnom sektoru.

Poslednja izmena:
opet kazem, uz boziju pomoc, pomoc noleta, patrijarha i gospodina vucica, srbija ne treba da brine za buducnost.

gde zaboravi najbitnijeg coveka? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ma ko ce njega, bolestan covjek, kod drugih ljudi on izaziva samo sazaljenje

ironija je da je on verovatno jako pametan i mozda cak i sasvim okej tip, ali zna dusu ovog naroda i sta mu je potrebno.:hahaha:

Migovi, zavere, atentati Cije, Bije...:rotf:

Jao bre, nisam se odavno hvalila, nisam sigurna ni da li sam pisala na ovoj temi. :think:
A skupilo se svašta nešto:

- Srećan nam dan Armije :heart:
- Srećan mom tati rođendan :heart2:
- Klincima zaključene sve petice :heart2: :heart2:
- Danas legao bonus :super:
- U utorak leže decembarska plata :zurka:

- Pojedoh celu čokoladu umesto ručka jer nisam stigla sinoć da završim ceo ručak pa ću morati popodne kad dođem kući

- Sutra odoh u svadbu i odolela sam maminim napadima da kupim nešto novo da obučem, jedva joj objasnih da će svima na svadbi biti sve novo šta god da obučem jer ni mene nikad u životu nije niko video osim mlade. A mlada me voli u bilo čemu. :vatromet:

Jao bre, nisam se odavno hvalila, nisam sigurna ni da li sam pisala na ovoj temi. :think:

- Pojedoh celu čokoladu umesto ručka jer nisam stigla sinoć da završim ceo ručak pa ću morati popodne kad dođem kući

- Sutra odoh u svadbu i odolela sam maminim napadima da kupim nešto novo da obučem, jedva joj objasnih da će svima na svadbi biti sve novo šta god da obučem jer ni mene nikad u životu nije niko video osim mlade. A mlada me voli u bilo čemu. :vatromet:

:lol: divno,sa sve danom armije :zag:

Sve razumem, ali kakav dan armije?

Back