Pohvalite se III

Samo da porucim sebi da se dobro drzim...s obzirom na sve...zbilja dobro....

...i da nastavim sa nogatanjem, koprcanjem, kopanjem, teglanjem, grebanjem, ujedanjem,...s velikom nadom u bolje sutra i u bolji zivot! Jer moje je pravo da pokusam sve...

Poslednja izmena:
Pa da, ovaj smotani dečkonja Urke želi da žene muvaju njega a biće qq kad sazna da to nije dobro.:dash:P.S.Hvala.
Jos ako bi objasnio zasto je tako da ne prolazimo i tu zivotnu skolu.:kafa:

Uvek je bolje tudje nego sopstveno iskustvo.;)

- - - - - - - - - -

evo me.....vidim nešto kuckate...pa da se malo umuvam kod vas :cmok2:
imam neke goste....ali sam vas spazila :p

Aaa, lepo.:)

Samo da porucim sebi da se dobro drzim...s obzirom na sve...zbilja dobro....

...i da nastavim sa nogatanjem, koprcanjem, kopanjem, teglanjem, grebanjem, ujedanjem,...s velikom nadom u bolje sutra i u bolji zivot! Jer moje je pravo da pokusam sve...

ne znam o cemu pises,ali navijam za tebe :zag:
bas juce sam procitala ponovo: dokle god smo zivi,postoji mogucnost da cemo jednog dana biti sretni ;)

pohvalila bih se najlepsim zalascima sunca na svetu.dobro,mozda ne na svetu,al meni najdrazi

25975693_10210729948105526_1372703674_n.jpg

Poslednja izmena:
e da,htela sam da se pohvalim i ovim.danas se vracamo iz ledinaca,u kolima sin,snajka i ja,u drugim muz,mali sin i sarma,moj tata stoji pored i mase.tek ce snajka odjednom,ja najvise volim subotu i nedelju kad dodjemo u ledince,pa smo svi zajedno i svi pricaju u glas i bude tako veselo
mnogo mi bilo lepo to da cujem

znam da je javno objavio
nemam kome šta da se žalim
oni su nam trajno skinuli oko 15000 mesečno, tako da je ovih 10.000 sada čist cinizam, barem ja to tako doživljavam

- - - - - - - - - -

čime se ti baviš ?
gde radiš ?
šta radiš ?
kolika ti je plata ?

Poslednja izmena:
naravno da nisi...koji privatnik je gladan

- - - - - - - - - -

ne reče koliko zarađuješ mesečno

Ne znas ti koliko je ljudi zatvorilo svoje firme i radi na crno ili su pobegli pod okrilje drzave. Sto se tice kinte, nema pravila. Otprilike od 400 do 1.000. Sve zavisi.
Imam samo jedno pravilo, a to je da u firmi SAMO porodica moze da radi i niko sa strane.

ne boli me nego me nervira jer znam da 90% ljudi koji ovde pišu stoje mnogo bolje nego ja, što se može zaključiti na osnovu raznih stvari...
znaš...imamo neko životno iskustvo i umemo da pročitamo između redova čak i ako se ne kaže konkretno

Back