Pohvalite se III

Moja N., moja treća unucima se upisala u prvi razred, duša moja mila, mnogo sam srećna suze su mi krenule one radosnice :srecna: :zurka: ❤️❤️❤️🌟🎉

Cestitam!
Bogami, Affro, ti si napunila jednu kosarkasku postavu sa unucima.

Ona je generacija sa mojim malim, '17 bese? Velika skola a oni tako mali.

Da ga pohvalim, smesno zvuci ali uzeo je prvu nagradu na zavrsnom testu u drustvu matematicara, dobio je diplomu i knjigu sa posvetom za prvo mesto. Mali uspeh, mala nagrada ali malo i dete.
Videcemo da li ce ga drzati entuzijazam i kasnije...kako voli, svako dete pu pu svojim putem...

Cestitam!
Bogami, Affro, ti si napunila jednu kosarkasku postavu sa unucima.

Ona je generacija sa mojim malim, '17 bese? Velika skola a oni tako mali.

Da ga pohvalim, smesno zvuci ali uzeo je prvu nagradu na zavrsnom testu u drustvu matematicara, dobio je diplomu i knjigu sa posvetom za prvo mesto. Mali uspeh, mala nagrada ali malo i dete.
Videcemo da li ce ga drzati entuzijazam i kasnije...kako voli, svako dete pu pu svojim putem...
Čestitam malom/velikom matematicaru :klap:
Da ja mislim da je ona 2017-to, rodila se na Vidovdan ❤️ , ove dve od mladje si 2010-o i 2016-to, i imam jos dvoje malog sa po 3 ipo godine ali nisu isto godište, a razlika jedva 4 meseca. Pilići moji, još ako bude srece da me starija pislusa i rodi još jedno bas bih volela...videćemo ❤️

Čestitam malom/velikom matematicaru :klap:
Da ja mislim da je ona 2017-to, rodila se na Vidovdan ❤️ , ove dve od mladje si 2010-o i 2016-to, i imam jos dvoje malog sa po 3 ipo godine ali nisu isto godište, a razlika jedva 4 meseca. Pilići moji, još ako bude srece da me starija pislusa i rodi još jedno bas bih volela...videćemo ❤️

Iju, ja sam mislila da je ona moje februarsko dete, kao da sam upamtila da je rodjena tvoja unuka u februaru. Bas sam promasila.
Imas puno razloga za ponos, krece ranije i to bas ranije u skolu.
Ponosna sam na nas pol, bravo za klincezu.

Rastu neverovatno brzo, a meni je da im uhvatim jos malo tog maleckog perioda.
Zelim da ti se ostvari zelja za jos jednim unucetom od srca:).

Iju, ja sam mislila da je ona moje februarsko dete, kao da sam upamtila da je rodjena tvoja unuka u februaru. Bas sam promasila.
Imas puno razloga za ponos, krece ranije i to bas ranije u skolu.
Ponosna sam na nas pol, bravo za klincezu.

Rastu neverovatno brzo, a meni je da im uhvatim jos malo tog maleckog perioda.
Zelim da ti se ostvari zelja za jos jednim unucetom od srca:).
Hvala Frejo :zag:
Inače kod njih se polazi od 6 god., u školu, a u 5 im je već predškolsko što je po meni mnogo rano, da su moji ja ih ne bih pustila ni slučajno tako rano, ali pošto se ja ne pitam, ćutim i trpim mišljenje ne iznosim :lol:

Pa valjda znas da ne volim te lajave pametnice:aha:
Ђоле, знаш ти колико дуго ја нисам била овде, откуд знам шта да јој кажем, можда си се и оженио у међувремену 🤣
А и морам да проверим са њом, можда најбоље да ти она сама махне.
Мени је сасвим готивна...

Mina snima seriju Prodavadzije.
Јој, твитне она да је свратила на Крстарицу, нешто јој је требало, и тамо види скроз готивног лика...питам кога, мада знам да су шансе мале да га познајем, она каже Ђолета. Нема грешке, његов аватар.
И ту ти се ја распилавим начисто, као да је похваљен неко из моје куће, тај осећај припадности...оматорела сам, јел' да 🤣

Јој, твитне она да је свратила на Крстарицу, нешто јој је требало, и тамо види скроз готивног лика...питам кога, мада знам да су шансе мале да га познајем, она каже Ђолета. Нема грешке, његов аватар.
И ту ти се ја распилавим начисто, као да је похваљен неко из моје куће, тај осећај припадности...оматорела сам, јел' да 🤣
Pa ne primas poruke

Navijam za djoleta,naš je.

Back