moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Što se mene tiče, ima toga lepog da ne budem sasvim skroman...al najbolje što ću malo da putujem u CH. Sitno brojim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja gulila 4 godine kineskogTreba i za ucestvovanje da svi dobiju nagradu.
Dva mjeseca uciti kineski...treba im orden dati.![]()
Auu..kakva li te je muka natjerala?A ja gulila 4 godine kineskog![]()
ti si vredna, hrabra i dinamicna i nikad se ne zna, ogromna je privilegija imati tu vrstu pristupa originalnoj kineskoj medicini..A ja gulila 4 godine kineskog![]()
Moja N., moja treća unucima se upisala u prvi razred, duša moja mila, mnogo sam srećna suze su mi krenule one radosnice![]()
![]()
![]()
Čestitam malom/velikom matematicaruCestitam!
Bogami, Affro, ti si napunila jednu kosarkasku postavu sa unucima.
Ona je generacija sa mojim malim, '17 bese? Velika skola a oni tako mali.
Da ga pohvalim, smesno zvuci ali uzeo je prvu nagradu na zavrsnom testu u drustvu matematicara, dobio je diplomu i knjigu sa posvetom za prvo mesto. Mali uspeh, mala nagrada ali malo i dete.
Videcemo da li ce ga drzati entuzijazam i kasnije...kako voli, svako dete pu pu svojim putem...
Čestitam malom/velikom matematicaru![]()
Da ja mislim da je ona 2017-to, rodila se na Vidovdan, ove dve od mladje si 2010-o i 2016-to, i imam jos dvoje malog sa po 3 ipo godine ali nisu isto godište, a razlika jedva 4 meseca. Pilići moji, još ako bude srece da me starija pislusa i rodi još jedno bas bih volela...videćemo
![]()
Hvala FrejoIju, ja sam mislila da je ona moje februarsko dete, kao da sam upamtila da je rodjena tvoja unuka u februaru. Bas sam promasila.
Imas puno razloga za ponos, krece ranije i to bas ranije u skolu.
Ponosna sam na nas pol, bravo za klincezu.
Rastu neverovatno brzo, a meni je da im uhvatim jos malo tog maleckog perioda.
Zelim da ti se ostvari zelja za jos jednim unucetom od srca.
Само да ти кажем да те једна твитерашица снимила, каже има на Крсти један занимљив лик...и твој профил...па да ти пренесем поздрав
Eeej pa daj link samo da nije udataСамо да ти кажем да те једна твитерашица снимила, каже има на Крсти један занимљив лик...и твој профил...па да ти пренесем поздрав![]()
Мислим да није... чекам дозволу за линАк.Eeej pa daj link samo da nije udata![]()
Jao pa bolje da ne zna sta ako mi se ne dopadne da pati posМислим да није... чекам дозволу за линАк.
Лепа је, оштра на језику, некако твоја женска верзијаJao pa bolje da ne zna sta ako mi se ne dopadne da pati pos![]()
Pa valjda znas da ne volim te lajave pametniceЛепа је, оштра на језику, некако твоја женска верзија
И мислим да је професорка.
Ђоле, знаш ти колико дуго ја нисам била овде, откуд знам шта да јој кажем, можда си се и оженио у међувременуPa valjda znas da ne volim te lajave pametnice![]()
Отвори на минут ПП да ти пошаљем њен ник...Pa valjda znas da ne volim te lajave pametnice![]()
Јој, твитне она да је свратила на Крстарицу, нешто јој је требало, и тамо види скроз готивног лика...питам кога, мада знам да су шансе мале да га познајем, она каже Ђолета. Нема грешке, његов аватар.Mina snima seriju Prodavadzije.
Pa ne primas porukeЈој, твитне она да је свратила на Крстарицу, нешто јој је требало, и тамо види скроз готивног лика...питам кога, мада знам да су шансе мале да га познајем, она каже Ђолета. Нема грешке, његов аватар.
И ту ти се ја распилавим начисто, као да је похваљен неко из моје куће, тај осећај припадности...оматорела сам, јел' да![]()
Откључано.Pa ne primas poruke
Navijam za djoleta,naš je.Јој, твитне она да је свратила на Крстарицу, нешто јој је требало, и тамо види скроз готивног лика...питам кога, мада знам да су шансе мале да га познајем, она каже Ђолета. Нема грешке, његов аватар.
И ту ти се ја распилавим начисто, као да је похваљен неко из моје куће, тај осећај припадности...оматорела сам, јел' да![]()