- Poruka
- 11.355
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[ 25 May 2023 06:52 ] Naja: Wc i kupatilo i struju u dn.sobi i spusteni plafon 2 nedeljePosle 3 nedelje renoviranja kupatilo još nije gotovo , ali kad se probudim u 5 da idem na put, na kuhinjskom radnom delu zateknem ovo od mm koji je radio do 1 sat posle ponoći.
Za ovo vrijedi cekati renoviranje jos tri nedelje.Posle 3 nedelje renoviranja kupatilo još nije gotovo , ali kad se probudim u 5 da idem na put, na kuhinjskom radnom delu zateknem ovo od mm koji je radio do 1 sat posle ponoći.
Na odmor ce zajedno,posle renoviranja.pa ne znam bas
mislim, lijepo je to, al ja sam prosla kroz renoviranje i nema tog cvijeca
mozda kad bi mi uplatio te tri nedelje odmora negdje![]()
ma oni kako oceNa odmor ce zajedno,posle renoviranja.![]()
Mene tek čeka krečenje i čišćenje.ma oni kako oce
ja samo kazem sta bi mene malcice smirilo da opet renoviram![]()
krecenje je vanila za ovu marginu avanturuMene tek čeka krečenje i čišćenje.
Znam...ali bar ce joj posle toga biti sve novo,cisto,lijepo,sjajno.krecenje je vanila za ovu marginu avanturu
geberitMada, malopre mi poslao sliku da je majstor postavio konzolu za wc, to me je malo više obradovalo od ruža i čokoladePogledajte prilog 1347248
zavisi koji je modelopaaa, 150 evrica vodokotlic)))
zavisi koji je model
ima i skupljih geberita
moj je grohe
sirotinja edisn![]()
pa caca vodoinstalateropaaa, luksizni kenjazz kod tebe))
i kod mene je monoblok neki, poznata je marka, al ne znam sad koja, ajde kad dodjem kuci hahahah
Ne mislim da radim drugo kupatilo dok sam živa, tako da (što bi rekla čičak) kad podelim to na 20,30 godina, uopšte nije skupoopaaa, 150 evrica vodokotlic)))
ma naravno, i da je skuplje isplati se. kod nas je takav vodokotlic oko 290-300km, soloNe mislim da radim drugo kupatilo dok sam živa, tako da (što bi rekla čičak) kad podelim to na 20,30 godina, uopšte nije skupo
Btw, malo je više od 150 sa wc šoljom i daskom
Treba i za ucestvovanje da svi dobiju nagradu.Sin išao na takmičenje iz kineskog... Neko opasno pranje para izgleda. Platili mu putne troškove do Ns, bio treći na takmičenju i dobio xiaomi sluške, knjigu neku i diplomu.
A to sve posle besplatnog kursa od dva meseca. Kao nešto ujedinjene nacije organizuju... A učestvovalo njih 6 iz cele zemlje od kojih jedan nije došao, jedna odustala od treme i sad kao on treći u Srbiji.
Sin išao na takmičenje iz kineskog... Neko opasno pranje para izgleda. Platili mu putne troškove do Ns, bio treći na takmičenju i dobio xiaomi sluške, knjigu neku i diplomu.
A to sve posle besplatnog kursa od dva meseca. Kao nešto ujedinjene nacije organizuju... A učestvovalo njih 6 iz cele zemlje od kojih jedan nije došao, jedna odustala od treme i sad kao on treći u Srbiji.
E to je to, i ovde je to bila nagrada za prvogNe znam gde je imao kurs i ko je iza takmičenja, moja drugarica je pre skoro 20 godina bila prva od kursista (nestudenata) i dobila je put u Kinu na mesec dana, zajedno sa studentima iz celog regiona. Svi troškovi puta, hrana i smeštaj su joj bili plaćeni.
On je čovek zasluženo treći : )Sin išao na takmičenje iz kineskog... Neko opasno pranje para izgleda. Platili mu putne troškove do Ns, bio treći na takmičenju i dobio xiaomi sluške, knjigu neku i diplomu.