Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Мислила сам да не, али не могу да одолим.

Хронични алкохоличар реши да остави алкохол, а на путу од посла до куће кафана до кафане.

Уђе он у прву, конобар му по навици сипа једну кратку, он уредно врати и каже: Не, хвала, ја бих само чашу воде.

Уђе у другу, конобар опет сипа љуту, он врати и каже: Не, хвала, ја бих само чашу воде.

Уђе у трећу, конобар му примакне чашицу домаће, он врати и каже: Не, дај тродуплу, да се частим што сам био карактер :zcepanje:

Па, Атавизам, јеси ли се частила што си карактер :zper:

Pa naravno da jesam... dve pakle spalila taj dan...:lol:

Jedino mesto u gradu gde je mogao da se kupi burek su zatvorili, nema burek da se kupi. Ima sve ostalo, al burek jok, ne pitaj me nista otkako sam zatrudnela jede mi se il burek il gibanica.

Tako sam se ja patila sa Smokijem i jogurtom... a čak nisam ni trudna bila...
Onda sam čim smo ušli u Sloveniju kupila litar jogurta i ogromno pakovanje Smokija...
To što sam posle dobila proliv pa smo na sledećoj pumpi morali zbog toga da stajemo nikom' ništa..

Jedino mesto u gradu gde je mogao da se kupi burek su zatvorili, nema burek da se kupi. Ima sve ostalo, al burek jok, ne pitaj me nista otkako sam zatrudnela jede mi se il burek il gibanica.
Направиш гибу, лакше је него бурек, или обучиш жмуа па нек ти угађа као трудници.
Види можда имају наш бурек који навелико у ЕУ извози једна домаћа фирма из Прокупља:
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2009&mm=01&dd=19&nav_id=339970
Бтв, што се војска окупља око Прокупља?
Кад загусти да се ниже спусти!

e,bobika mi ima devojku

- - - - - - - - - -

samo što ga lema,ujeda i juri,a on bega ko pichka

- - - - - - - - - -

ne znam na koga je...

- - - - - - - - - -

prebacite mi ovo na rupu4,moliću

- - - - - - - - - -

opet pogrešna tema:(

- - - - - - - - - -

nisam pogrešio zato što sam ćora,sada je greška u koracima bila
ja kako god da okrenem,rupa

Sta li su nase majke radile kad nije bilo foruma da se pohvale da su prale sudove....verovatno nikad nisu ni prale :lol:
Od kad je svakodnevnica za pohvalu....mora da sam prespavala taj cas
Tema otisla u k....dno dna

Pustila masinu, prvu od tri koje mora....boze kako sam vredna, jos mi prija kad vam se pohvalim, jer u suprotnom ko da nisam tu svakodnevnicu uradila....al sam se namucila da stisnem dugme :manikir:

Sta li su nase majke radile kad nije bilo foruma da se pohvale da su prale sudove....verovatno nikad nisu ni prale :lol:
Od kad je svakodnevnica za pohvalu....mora da sam prespavala taj cas
Tema otisla u k....dno dna

Pustila masinu, prvu od tri koje mora....boze kako sam vredna, jos mi prija kad vam se pohvalim, jer u suprotnom ko da nisam tu svakodnevnicu uradila....al sam se namucila da stisnem dugme :manikir:

pu ja samo dve mašine do sad....

moraću nabaciti još jednu makar da delimo prvo mesto :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back