gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
zakopcala sam farmerke koje vec mjesecima samo tugaljivo gledam u ormaru : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Мислила сам да не, али не могу да одолим.
Хронични алкохоличар реши да остави алкохол, а на путу од посла до куће кафана до кафане.
Уђе он у прву, конобар му по навици сипа једну кратку, он уредно врати и каже: Не, хвала, ја бих само чашу воде.
Уђе у другу, конобар опет сипа љуту, он врати и каже: Не, хвала, ја бих само чашу воде.
Уђе у трећу, конобар му примакне чашицу домаће, он врати и каже: Не, дај тродуплу, да се частим што сам био карактер
Па, Атавизам, јеси ли се частила што си карактер![]()

e da...iam...kupio sam davidof magnum da počastim dušu napaćenu
i mogu reći da ono...nije da nije al ništa naročito
- - - - - - - - - -
tristadevedes dinara jebbote...
al reko ću ga kupim makar leba ne jeo
Pa naravno da jesam... dve pakle spalila taj dan...![]()

Ovde sve cigare isto kostaju, pola evra razlike medju nekima, il su 6,5 il 7 e.

Jedino mesto u gradu gde je mogao da se kupi burek su zatvorili, nema burek da se kupi. Ima sve ostalo, al burek jok, ne pitaj me nista otkako sam zatrudnela jede mi se il burek il gibanica.
e da...iam...kupio sam davidof magnum da počastim dušu napaćenu
i mogu reći da ono...nije da nije al ništa naročito
- - - - - - - - - -
tristadevedes dinara jebbote...
al reko ću ga kupim makar leba ne jeo

Jedino mesto u gradu gde je mogao da se kupi burek su zatvorili, nema burek da se kupi. Ima sve ostalo, al burek jok, ne pitaj me nista otkako sam zatrudnela jede mi se il burek il gibanica.
Направиш гибу, лакше је него бурек, или обучиш жмуа па нек ти угађа као трудници.Jedino mesto u gradu gde je mogao da se kupi burek su zatvorili, nema burek da se kupi. Ima sve ostalo, al burek jok, ne pitaj me nista otkako sam zatrudnela jede mi se il burek il gibanica.
još!ako imas gde da kupis kore, napravi sama
beba j je stavila recept i sve smo po njemu pravile
znaci, isti ukus

Nisam povraćala danasjoš!

Sta li su nase majke radile kad nije bilo foruma da se pohvale da su prale sudove....verovatno nikad nisu ni prale
Od kad je svakodnevnica za pohvalu....mora da sam prespavala taj cas
Tema otisla u k....dno dna
Pustila masinu, prvu od tri koje mora....boze kako sam vredna, jos mi prija kad vam se pohvalim, jer u suprotnom ko da nisam tu svakodnevnicu uradila....al sam se namucila da stisnem dugme![]()
pu ja samo dve mašine do sad....
moraću nabaciti još jednu makar da delimo prvo mesto![]()

Pa kad sam neprejebiva vrednica
Jel moram za svaku da se pohvalim kako ukljucim, ili je dovoljno jednom za sve tri ture![]()