Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....a pa lepo, ja cu izbeci taj grasak i secerac nije to za mene, deca i treba da jedu jace i kaloricnije, brze i trose....al hvala meni samo da to belo ne bude suvo u rizotu...
....i mi ga svi volimo oduvek....ali sam uvek pravila sa pilecim batacima ili krilcima...zato sam i pitala...
Iseckaš belo na kockice dok se dinsta, a posle je stalno u vodi, ne može da bude nikako suvo. A grašak i šećerac se stave samo da daju ukus, ne mnogo.

Iseckaš belo na kockice dok se dinsta, a posle je stalno u vodi, ne može da bude nikako suvo. A grašak i šećerac se stave samo da daju ukus, ne mnogo.

...e pa dobro, onda cu tako sutra, ionako nece to biti neka kolicina...smanjila sam poricije...
...dobih danas kompliment, da lepo nosim svoje godine, trazili licnu nisu verovali..al sam izbegla tu blamazu, kako nekom pokazati fotku sa licne:eek::rtfm:

...ali mi je na vozackoj definitivno najodvratnija ikada....sa 15kg viska...oko glave ne moze ni bumbar u punom letu da me obleti...to je tek strava i uzas...to ni pandurma ne pokazujem
vise...."sreca" nemam vise sta da vozim...

- - - - - - - - - -

Kad si lep ko slika. I mlad. Mo'š da nas zahebavaš, a mi samo da se smeškamo. :D

...e bas....
Kako sad lep , pa rekose mi da sam skrndelj , zbunjujete me :(

..ajd cuti, pojma nemas...to ti je u prevodu, lep si ko upisan :ok::D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back