Pohvalite se II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...sve sam iskusila na sopstevenoj kozi....obezbedjenje u jednoj nasoj privatnoj trgovinskoj firmi me je pitalo imam li ja porodicu, bilo koga, jer sam znala da ostanem
i posle ponoci...a ujutro sam morala regolarno da dodjem....e tad mi je stitna definitivno otisla u aut...nikad minut van radng vremena nisam bila placena, ni sve slobodne
dane nisam iskoristila...to je bio horor koji i dan danas iskijavam....

Е, ал пази на којој теми ми ово пишемо... :lol:

Ово је бре за РУПУ!

...kad bi svi privatnici bili kao taj, bar bi vise nasmejanog sveta bilo po ulicama...ali je taj jedan menju hiljadama,
znamo svi da se vecinom radi po 10h minimum, slobodan da u nedelji 1 (jedan)..odmor maximalno 20 dana sa sve vikendom,
minimalac + razlika na ruke...doprinosi pod velikim znakom pitanja...sve u svemu teski bezobrazluk i izivljavanje na narodu
po sistemu, ako neces ti ima ko hoce "znas li koliko ih jedva ceka taj posao na birou":evil:
+ Уговори на по три месеца макс.

Ја нисам ни видео одмор док сам радио за српске робовласнике.

+ Уговори на по три месеца макс.

Ја нисам ни видео одмор док сам радио за српске робовласнике.

...ali si imao srece da se spases istih....ajde nauci i nas kako da nam upse to isto...
...doduse ja ni kod privatnika ne mogu da nadjem posao, "imam previse godina":evil:

- - - - - - - - - -

Друга ствар која је негативна код приватника - они могу да пропадну и онда и ти са њима. Искуство мог мужа (2Х).

Сада је, богу хвала, у државној служби.

....jasno mi je sve...zato sam i rela da bih radje u drzavnoj sluzbi drzala metlu nego kod privatnika olovku...

...ali si imao srece da se spases istih....ajde nauci i nas kako da nam upse to isto...
...doduse ja ni kod privatnika ne mogu da nadjem posao, "imam previse godina":evil:

Ја сам имала 'превише година' и са 36, могла бих роман да напишем о тим идиотима.

-"Знате, ми тражимо младе особе, без обавеза, до тридесет година...":evil:
-"Ви ипак имате малу децу, незгодно је"
-"Далеко станујете, како ћете долазити на време..."

A bre, nije uopšte fora sudaranje nego ne sudariti se u onih 20 kvadrata sa 20 autića. :super:

aa neee, mi volimo da se cukamo, jurimo se po onom prostoru...vecina ko piccke samo kruze, mi se izubijasmo....pa smo i nagradne voznje dobijali :cool:

a i ispucasmo se medjusobno laserskim puskama, kao sala zamrace je pa se jurite optickim puskama....nemaju paint ball ovde, pa je to ko zamena, vrlo jeftina zamena...ubila sam ga pedesetak puta, majku mu nikako da lipse :zkez:

aa neee, mi volimo da se cukamo, jurimo se po onom prostoru...vecina ko piccke samo kruze, mi se izubijasmo....pa smo i nagradne voznje dobijali :cool:

a i ispucasmo se medjusobno laserskim puskama, kao sala zamrace je pa se jurite optickim puskama....nemaju paint ball ovde, pa je to ko zamena, vrlo jeftina zamena...ubila sam ga pedesetak puta, majku mu nikako da lipse :zkez:
Ja kad se vozam, onda ne bude baš nešto pič.ki nego takvih ko vi što se sudaraju, a ja sam majstor da se izmigoljim. :cool:
A puške ne volem, ja sam više za haligali, da letim u nebo! :zaljubljena:

Ја сам имала 'превише година' и са 36, могла бих роман да напишем о тим идиотима.

-"Знате, ми тражимо младе особе, без обавеза, до тридесет година...":evil:
-"Ви ипак имате малу децу, незгодно је"
-"Далеко станујете, како ћете долазити на време..."

...pa eto, i kad ja kazem da je onoliki narod onomad u drugom ratu izginuo da bi tu bagru oterao, mene napadnu, a ja i dalje
zalim taj toliki svet, jer se bagra opet dovukla i dere narodu kozu s' ledja za neku sicu, a oni se bogate i bahate...:nemasmajlizatostomislim:

Ja kad se vozam, onda ne bude baš nešto pič.ki nego takvih ko vi što se sudaraju, a ja sam majstor da se izmigoljim. :cool:
A puške ne volem, ja sam više za haligali, da letim u nebo! :zaljubljena:

u bg znam da je moderno sudaranje, ove sumadiske piccke nece :roll: a i ko da je obdaniste raspustilo druzinu gomila roditelja sa detetom u krilu :dash: treba im oduzeti decu, pa de ces gusko tu sa detetom od 3 godine :roll: i onda je umetnost njih izbeci a zakucati jacoba :lol:

u bg znam da je moderno sudaranje, ove sumadiske piccke nece :roll: a i ko da je obdaniste raspustilo druzinu gomila roditelja sa detetom u krilu :dash: treba im oduzeti decu, pa de ces gusko tu sa detetom od 3 godine :roll: i onda je umetnost njih izbeci a zakucati jacoba :lol:

...to i jeste predvidjeno za decu i njihovu zabavu, a ne za vas matore, ne znam ko vam i zasto uopste dozvoli da se vozite tu...
...postoji korting pa idite vozite se vi veliki i sudarajte i radite sto god vam volja, ne kvarite deciju zabavu....o zivote..

...to i jeste predvidjeno za decu i njihovu zabavu, a ne za vas matore, ne znam ko vam i zasto uopste dozvoli da se vozite tu...
...postoji korting pa idite vozite se vi veliki i sudarajte i radite sto god vam volja, ne kvarite deciju zabavu....o zivote..

to su automobili za sudaranje, voze se veliki i sudaraju, to je opasna zabava za decu za 3 god, za decu postoje autici ko vozic spojeni pa u krug, a ne volan i gas i guma za sudaranje, ne lupetaj molim te dete od 3 godine ce da stiska gas i upravlja volanom jeli? genije :roll:

to su automobili za sudaranje, voze se veliki i sudaraju, to je opasna zabava za decu za 3 god, za decu postoje autici ko vozic spojeni pa u krug, a ne volan i gas i guma za sudaranje, ne lupetaj molim te dete od 3 godine ce da stiska gas i upravlja volanom jeli? genije :roll:

...prvo to lupetaj mozes da kazes Jakobu meni ne..:ok:
...ja ne lupeta, vec kazem kako jeste...to su autici u lunaparku u koje sedaju roditelji i deca i voze se, da li ce se i malo sudariti ili ce se zaobolaziti i provesti jedno veselo
vreme u voznji je vec stvar roditelja i starosti deteta...sigurno nije za velike magarce...i to nije predvidjeno za sudaradnej, a to sto ste vi neizivljeni pa se niste vozili kad ste
bili deca..to je vec vas problem...

Ја то нисам возио. :) Зато сам током обуке за вожњу малтретирао таксисте, којима се необично свиђа да провере ко вози кола с ознаком L.

Poslednja izmena:
...ja ne lupeta, vec kazem kako jeste...to su autici u lunaparku u koje sedaju roditelji i deca i voze se, da li ce se i malo sudariti ili ce se zaobolaziti i provesti jedno veselo
vreme u voznji je vec stvar roditelja i starosti deteta...sigurno nije za velike magarce...i to nije predvidjeno za sudaradnej, a to sto ste vi neizivljeni pa se niste vozili kad ste

mogu da ti kazem sta ocu, to sto tebe pogadja jer si se prepoznala tvoj je problem :lol:
to se zove bumper cars jel treba da ti prevedem? il ces da ukopcas

e svaka ti cast uspes i veselu temu da pretvoris u rupu, nastavi slobodno samo bez kacenja za moje postov, ja necu da zakopavam ovu veselu temu

ko zadusna baba ebo te :roll:

a to magarac me ne pogadja jer ja za razliku od tebe ne mrzim pre podne sebe popodne ceo svet, pa tako ni magarce :D

Poslednja izmena:

http://en.wikipedia.org/wiki/Bumper_cars

idea of the ride is to bump other cars

A rubber bumper surrounds each vehicle, and drivers ram each other as they travel.

BumperCar.jpg

Bump na eng - udariti, cuknuti, cusnuti.

Mrzi me da se raspravljam s nadzak babama aj uzdravlje...

Ја то нисам возио. :) Зато сам током обуке за вожњу малтретирао таксисте, којима се необично свиђа да провере ко вози кола с ознаком L.

ja se samo plasim da u toku obuke se ne zanesem zamisljajuci da imam gumu :lol: salim se
sve u svemu odlicna je zabava probaj kad mozes kad ima ako volis

Usao sinoc u kladionicu da pokupim neku sicu (kontam 15-20 EUR, jer sam na sistemu "8 od 9" pogodio 8 parova, dok je jedna utakmica zavrsena nereseno), kad ono 125 EUR dobitak. Kaze riba sto radi "ova utakmica sto je zavrsena nereseno se ne vazi kao da si promasio, jer je football u pitanju...a tu kada se odigra nereseno vazi se kao kvota 1 tako da si prosao sve u principu". :hvala:

al se iscukasmo na one autice za sudaranje, bubrege smo pomerili :lol:
obozavam ih, mogla bih ceo dan da se sudaram :zaljubljena:

sad vise nemate ni jedan jedni kamencic..ima to kuckanje i svojih dobrih strana :lol:
to je meni dr rekao kad sam otisla u urgentni zbog zaglavljenog - e, sad treba da se provozas ili na onim auticima u luna parku ili da te provoza kaldrmom neko ko se obucava za voznju i da budes kao nova :lol:

mogu da ti kazem sta ocu, to sto tebe pogadja jer si se prepoznala tvoj je problem :lol:
to se zove bumper cars jel treba da ti prevedem? il ces da ukopcas

e svaka ti cast uspes i veselu temu da pretvoris u rupu, nastavi slobodno samo bez kacenja za moje postov, ja necu da zakopavam ovu veselu temu

ko zadusna baba ebo te :roll:

a to magarac me ne pogadja jer ja za razliku od tebe ne mrzim pre podne sebe popodne ceo svet, pa tako ni magarce :D

http://en.wikipedia.org/wiki/Bumper_cars

BumperCar.jpg

Bump na eng - udariti, cuknuti, cusnuti.

Mrzi me da se raspravljam s nadzak babama aj uzdravlje...

.,,,sve ste u pravu, sve se slazem, sve sto ste rekli govori o vama, ne o meni.....:D

sad vise nemate ni jedan jedni kamencic..ima to kuckanje i svojih dobrih strana :lol:
to je meni dr rekao kad sam otisla u urgentni zbog zaglavljenog - e, sad treba da se provozas ili na onim auticima u luna parku ili da te provoza kaldrmom neko ko se obucava za voznju i da budes kao nova :lol:
dobro ti rekla :lol:

neki mali tu oko 12god se tako zakuco u mene ja sam se prvo iscepala od smeha, valjda adrenalin, onda se okrenula i rekl mu e hvala ti sad vise kamen u bubregu nemam a nemam ni bubrege, kroz smeh :lol:

nemam inace kamen, ali vredno radim na prevenciji :zcepanje:

ah jedva cekam ng sajam tad je najbolji vasar sve donesu :zurka:

- - - - - - - - - -

tema: sutra na put :zurka:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back