Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Komentar koji sam dobila od koleginice koju jako cenim 
Wow that’s what I call efficiency

Wow that’s what I call efficiency
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...danas sam konacno tek u ovim mojim godinama shvatila da nikom, ali nikomm ne mozes da verujes 100%...i da uvek moras
imati onih bar 1% rezerve...hebiga bolje ikad nego nikad....ajd idemo dalje...sutra je novi dan...![]()
Brzo mrsavim cini mi se. Brzo cu stici do 85 kilograma mislim.![]()
znaci grudi su mi tvrde kao beton jbtMsm misici na grudima
![]()
valjda ćemo mi nešto mladji poučeni
tvojim i svojim iskustvom to shvatiti odmah![]()

znaci grudi su mi tvrde kao beton jbtMsm misici na grudima
![]()

pms? lol

...zamisli neko te shvati preozbiljno pa proba taj beton da razbije, m?
...oprezno sa izjavama![]()
)) Sto se kaze imam mogucnosti da se "ceram" sa bagrom na svim frontovima
))Ne znam Affro, ja prosto ne želim da prestanem da verujem ljudima. To mi je kao da prestanem da verujem u sebe. Više na to gledam kao na greške, malo kmečim pa teram dalje kao da se ništa nije desilo.
Slovodno neka proba , probali su mnogi pa im se nije bas posrecilo)) Sto se kaze imam mogucnosti da se "ceram" sa bagrom na svim frontovima
))
Ako se zainatim naravno ...nego sustina je da ne mislim bukvalno kao beton , vec tvrde , tvrdje nego sto su bile pre mesec dana ...da budem precizan kada ste bukvalisti![]()

..
- - - - - - - - - -
...ma znam bre, salim se malo....![]()
Ma znam , nego kapiram da moja faca nekako stvori utisak da sam , hm, ne znam ...Nezan ili sta vec ...a ono susta suprotnost![]()
Barem takav utisak sam ja stekao ovde .
Ja sam sklona praštanju i nisam zlopamtilo, zato i furam sa osmehom na licu. A i realno, nisam baš imala nekih ekstremnih situacija. To malo ebuckanje ne računam, to je onako radi treninga...pa zar ne vidis da ja to isto radim ovolike godine....verujem, i verujem, pa se naljutim pa kao necu vise, al me to kratko drzi, i sve tako u krug....a trebali bi biti oprezniji bar
iz razloga sto ne bismo bili povredjeni...a jeste olizemo rane i idemo dalje...
Ne znam Affro, ja prosto ne želim da prestanem da verujem ljudima. To mi je kao da prestanem da verujem u sebe. Više na to gledam kao na greške, malo kmečim pa teram dalje kao da se ništa nije desilo.
Ja sam sklona praštanju i nisam zlopamtilo, zato i furam sa osmehom na licu. A i realno, nisam baš imala nekih ekstremnih situacija. To malo ebuckanje ne računam, to je onako radi treninga.![]()
Naravno, zato sam se ogradila i napisala da nisam imala ekstremne situacije....neke stvari se ne prastaju, ali ne bih ja o tome ovde, nije ni bitno za siru javnost nije....za sve postoji granica...nesto ni ne primetis, otreses i ides dalje, nesto te tek
ocese, opet isto....ali postoje i one neoporostive...i bolje da ne znas i da nikad ni ne dozivis...ostalo je sve puka zezancija i veselje...
Naravno, zato sam se ogradila i napisala da nisam imala ekstremne situacije.