limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.018
Meni je sve jasno,ne brini ti za mene!
Jedino cekam da mi ti objasnis sta znaci slavljenje ustaske ideologije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je sve jasno,ne brini ti za mene!
Evo...on objašnjava umjesto mene..slažem se sa tvojim sunarodnjakom a mojim sugrađaninom ...slažeš li se ti sa svojim sunarodnjakom ili je izdajica?Meni je sve jasno,ne brini ti za mene!
Jedino cekam da mi ti objasnis sta znaci slavljenje ustaske ideologije?
ne vredi sa hrvatom da raspravljas o fasitickoj agresorskoj tvorevini ili ti sprciji zvanoj ndhAko nemaju veze zasto ih slave?
Dva koncerta od stotine hiljada ljudi i tebi nije jasno koja ideologija vlada u vecinskoj Hrvatskoj i sta se slavi?
???Šta se ti uzbuđuješ? Čovjek ima svoj glazbeni ukus.
Srbin je i šta onda...
Ta budala nije nikakav autoritet za mene.Evo...on objašnjava umjesto mene..slažem se sa tvojim sunarodnjakom a mojim sugrađaninom ...slažeš li se ti sa svojim sunarodnjakom ili je izdajica?
Dakle mrziš Srbe iz Hr.Ta budala nije nikakav autoritet za mene.
Dakle,cekam tvoj odgovor na moje pitanje.
Cekam tvoj odgovor na moje pitanje.Dakle mrziš Srbe iz Hr.
Zar si pitala nešto!?Cekam tvoj odgovor na moje pitanje.
Mnogo toga je zataskavano i mnogo toga mi nismo ucili iz istorije u Titovo doba,niti culi za mnoge ustaske zlocine.ne vredi sa hrvatom da raspravljas o fasitickoj agresorskoj tvorevini ili ti sprciji zvanoj ndh
on ce ti uvjek prosipati titoisticku mantru, kao nisu hrvati to cinili vec zlikovci.
uvek ce ti pominjati titinu simetriju ustase -cetnici = jasenovac foca a znamo kolko je opasna ta simetrija koja je abolirala hrvate posle 1945 za genocidn nad srbima u citavoj ndh
on ce ti naravno spominajti samo jasenovac i ako su jasenovac glina i jadovno samo deo srpskog stratista koji su bili likvidirani sirom te faisticke sprcije zvane ndh, na pragovima kuca, u dvoristima, u selima, jame do jame...
i o tome se naravno cutalo , pa se sve prebacilo toboz u jasenovac
evo reci mi ti , da li si ikada u jugoslaviji cula da je recimo samo u sremskoj mitrovici u rano leto 1941 pobijeno 9000 srba sremaca ?
mnogi su ubijani maljem a dobar deo streljan kod zel stanice...
znas li dase ogroman kolona srba iz srema sprovela do jasenovca i to peske pod pratnjom ustasa i domobrana ?
ne znas ali znas za pesmicu kojom su nam ispirali mozak :SREM BANAT I BACKA TRI SRCA JUNACKA ....
tako da sa njim koji sprovodi tu istu mantru kao tito kojom se hrvati kao najveci zlikovci uz nemce (nemacki generali su ih se gadili u svojim opisima tokom rata) abolirali od ogromnog pogroma i genocida nad srbima, dzaba gubis vreme
digni ruke , ni je dan takav sa tom mantrom nije vredan toga
Da.Zasto slavis ustase i njihovu ideologiju?Zar si pitala nešto!?
Slavite Srbe?Slavimo sve koji su sudjelovali u čišćenju ubojica, silovatelja, palikuća i razbojnika. Davno je pokojni predsjednik Tuđman, počivao u miru, rekao, ako treba i s crnim vragom a protiv onih koji rade protiv Hrvatske.
Puno previše gledaš Pink....imaš li suvislo pitanje?Da.Zasto slavis ustase i njihovu ideologiju?
Srecom sad se uci, ali Srba u Kraijini vise nema. Pod Titom ih je itekako bilo.Mnogo toga je zataskavano i mnogo toga mi nismo ucili iz istorije u Titovo doba,niti culi za mnoge ustaske zlocine.
Ali u mojoj porodici se oduvijek znalo ko su i sta su ustase, jer je moj pradjed stradao u Jasenovcu i djed je citav zivot posvetio proucavanju ustaskih zlocina i trazenju makar njegovih kostiju.Ali nije nikad nasao.
Iako je bio obicni zemljoradnik sa sela,poznavao je istoriju drugog svjetskog rata bolje mozda i od nekih istoricara.
Ja sam tad bila dijete,ali dovoljno sam zapamtila uzase i zlocine o kojima je pricao.
U skoli se o tome ucilo povrsno.
Ja sam citala neka svjedocanstva i mucno je citati,ako covjek hoce da ostane pri cistoj pameti.
Odgovaraj na pitanje ili ucuti!Puno previše gledaš Pink....imaš li suvislo pitanje?
Nisi odgovorila zašto mrziš Srbe koji su ostali u Hr. i one koji nisu činili zločine pa se vratili i žive i rade u državi koju poštuju?
Zasto ih nema?Srecom sad se uci, ali Srba u Kraijini vise nema. Pod Titom ih je itekako bilo.
Slavimo jer vas mrzimo, barem ove iz krajine, iz dna dušeOdgovaraj na pitanje ili ucuti!
Pa čekaj, šta ćeš tamo? Što nisi u Rusiji?
Pa majkumu, jel ovo nekakva zona sumraka?
Srbija se kao država prazni, odavde odlaze ljudi u velikim količinama i SVI idu na zapad. Po kojoj logici zdravog razuma naš predsednik gura zemlju prema istoku?
Besmislice. Ono kad nemaš argumente pa pišeš bajke.
Kako odgovoriti na meritum pitanja gdje isti ne postoji osim u imaginarnoj mašti zaslijepljenih mržnjom prema susjedima....ja još nisam razmjenjivao postove sa forumašicom/ženom koja toliko mrzi susjedeOdgovaraj na pitanje ili ucuti!
Tvoja podmetanja me ne zanimaju!
Ja sam Hrvat i živim u svojoj zemlji,a to je ona koju ti nazivaš Krajinom. Ako Hrvatski političari u nečemu griješe to ne znači da je trebamo napustiti svoju zemlju.
Ako NATO i Ukrajina griješe naspram Rusije i ako to sagledavaju mnogi zapadni analitičari, bivši vojni časnici i drugi, to ne znači da ti ljudi trebaju preći u Rusiju živjeti. Ako će kod mene homoseksualci "časno" paradirati 365 dana u godini to ne znači da je trebam bježati u Rusiju da to ne gledam, ja ću jednostavno izaći na ulicu i okrenuti im leđa.
Ja sam Hrvat i živim u svojoj zemlji,a to je ona koju ti nazivaš Krajinom. Ako Hrvatski političari u nečemu griješe to ne znači da je trebamo napustiti svoju zemlju. Ako NATO i Ukrajina griješe naspram Rusije i ako to sagledavaju mnogi zapadni analitičari, bivši vojni časnici i drugi, to ne znači da ti ljudi trebaju preći u Rusiju živjeti. Ako će kod mene homoseksualci "časno" paradirati 365 dana u godini to ne znači da je trebam bježati u Rusiju da to ne gledam, ja ću jednostavno izaći na ulicu i okrenuti im leđa.
Je i taj sumrak ja objašnjavam, taj sumrak na Zapadu i Putin pametno objašnjava.
Da ne bude od mene sve lijepo od Putina, evo ukazat ću na njegove gluposti: dodvorava se muslimanima i islamu (čak kao kršćanin ljubi kuran,koja strašna glupost) samo da ih drži uz sebe i da bude mira...a ipak će jednom sve puknuti. Onda je protiv Izraela o navija za Palestinu, opet teška glupost a ja kao biblijski mislilac znam da iza toga ne stoju Božije blagoslivljanje pa će jednom Rusija imati grdnih problema i propadanja zbog Božijeg Izraela. I to uskoro.
Gura vraga prema Istoku...samo mu godi jeftina nafta i plin iz Rusije...inače vaš predsjednik je Izdajica Srbije jer se priklanja Zapadu u njenim "vrijednostima"te ujedno izdaje srpsko Kosovo opet po želji Zapada.
Ti si propalitet za politiku, ne znaš o ničemu niš'ta.
Dobro rekoh u gornjoj rečenici.
Slusaj,to sto ti radis se u psihologiji zove projekcija.Razmisli malo o tome!Kako odgovoriti na meritum pitanja gdje isti ne postoji osim u imaginarnoj mašti zaslijepljenih mržnjom prema susjedima....ja još nisam razmjenjivao postove sa forumašicom/ženom koja toliko mrzi susjede
Mislio sam da su ove iz videa iznimke....kad ono i ti izleti
Ne znam tačno šta je poenta rečenog, znam samo da su Homo Balkanjerosi vazda isti penis na biciklu, kroz istoriju, sadašnjost i budućnost gledanoNe trebaš mi vjerovati...demokracija je...intelektualce koji su pincetm birani u YU kako bi bili apologeti tog zločinačkog režima danas niko ne zarezuje ni trunčicu...na njih se samo obazire jedan manji dio YU izdanaka koji su silom prilika ostali živjeti u Hr...neki Sorosevski mediji i portali koji ne predstavljaju stvarnu volju većine i naravno mediji u Beogradu i Sarajistanu....Hrvati na njihove pokušaje prokazivanja i etiketiranja
naši-vaši.....jednostavno odgovraju sjaši.