zadovoljavajuc
Primećen član
- Poruka
- 870
Svako pojedinacno saznanje je raskrsnica mnostva neznanja, tako da se mudrost umanjuje geometrijski progresivno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eto ..ja sam sve to prosao..a mudrost nisam stekao phe

vec je receno, ali nije lose ponoviti da se zna, overi u tri priimerka i pecatira - najgore procene su procene kroz roze cvike zaljubljenosti....kada se razum povlaci pred naletom onog mocnijeg.
al' sam ga srocila.![]()

Da li oni sličniji 'kalupu' bolje prolaze u životu od drugih...svi vole bistar,a bježe od mutnog potočića

Prvo cas iz geografije.![]()
Potocic je bistar, a velika reka mutna.
Upitno sta je "bolje".
Da li vam se dešavalo da nekoga pogrešno procjenite i zbog čega ?
Po čemu se ljudi poznaju i prepoznaju
Koliko formirani obrazci, a koliko prmljeni podaci preko čula utiču na formiranje mišljenja i stava prema nekome
Da li je potrebno poznavati osobu da bi se bilo sa njom (i u prijateljskom i partnerskom smislu)
Šta je važnije od pogrešne procjene
neki mogu da i u tom slucaju da zadrze zdravo rasudjivanje i elementarnu logiku odnosa... ja licno nikad, al tad druge sile umesaju svoje prstice a ne suva logika![]()

to je valjda jedino stanje kada su mi 2+2=5.![]()

onda znaci da te nije dragi bog darivao stapicem mudroti po pametnoj glavici...mada on to radi jako rano jos pre adolescentstva usadi neki virus koji se razvija i upija svako iskustvo na potpuno drugaciji nacin no kod ostalog sveta....

kako ono peva amadeus al rambo " mislili smo da sa strane ima kvalitetnije ispase"
ljudima je malo poznata izreka
bolji je djavo koga znas od djavola koga ne znas
Jel si na ovo mislila???? ahhahahahahahahEvo jedne još manje poznate: imam dvajst godina, i ubeđen sam da sam uvatio boga za bradu.
![]()
Better the Devil You Know
ali to je potpuno pogresno.... iz navike biti....
pogresno je projektovati..
na neznanca je lakse projektovati zelje nego na znanca koga poznajes ZNAS od malih nogu..

Prvi utisak se ispostavi kao važan i, često, sasvim tačan ... ali, nažalost, prekasno - tek kada ga se prisetimo. U međuvremenu ga - paradoksalno - zamagli racio.
Mnogi su skloni smišljanju opravdanja za postupke drugih.
Posle toga ostaju samo izgovori, ali ne i odgovori.
pa sta ako nekoga znam ako je on zao...
,