Pogodite ko sam ja

isla sam na azurnu obalu prekjuce
Azurna-obala.jpg

bila sam da davidom iz dosija iks na francuskoj polineziji gde se trebalo da snima peti deo pirati sa kariba niko to nije ni slutio ali samo sam se suncala na plazi i priso mi reditelj i ponudio ulogu u pirati sa kariba 5 deo ali ja iskreno mislim da je to david njemu reko jer sam mu tokom seksa spomenula da bih zelela da igram u tom filmu a zahvaljujuci meni deo ce se odigrati i na jadranskom moru cak i na dunuavu negde gde se vidi pucina procitala sam scenario za film koji je ustvari skapirala sam ukraden od nemackog rezisera za drugi film a ja to nisam rekla reziseru jer je on sam iz njemacke poreklom bas iz haga gde su moji bili zarobljeni necu da kazem jer ih sada trazi interpol trenutno a oni nisu ne ne ne nisu u francuskoj polineziji nikako ne i nisu

bila sam u indiji i ucila jogu na tibetu pa se raspevala cim sam bila spazena od mojih pratilaca trazili su da pevam moju omiljenu pesmu lo six go to vegas pa sam mojih glasom privukla natasu noel ona me je pozvala na planinarenje na k2 isle smo hilikopterom marke a klase ali mislila sam iskreno da vam kazem da nece biti puno turista to sve puno bilo pa su nas probali da opljackuaju cak srecom nosilac sam crnog pojas au borilackim vestinama

Poslednja izmena:
bila sam na izboru za miss juzne karoline dva puta jednom u ziriju a drugi put sam sam se takmicila i osvojila drugo prvo mesto mislili su oni mene da se kandidujem i za svesko prvenstvo u miss sveta al nisam htela mafija je to svagde i velke pare mi daju su davali tj su mi nudili da nudili da da nudili a ja nisam uzela ni pare sem za izdrzavanje mog brakorazvodnog sina i to jedinca i to sa stakama u nogama i to bez zubi jednog zuba
ali sam se zato takmicila za mis amerike i osvojila 2015 godine trece mesto iz razloga sto su prva dva vec bila popunjena jer su u pitanju bili kriminalne organizacije a tu se onda bio i umesao i legija..... moj bivsi muz ma napravio haos za izboru za mis a ja sam mu rekla da bolje da ide u srbiju da se bavi svojim poslom nego ubiti presednika klintona jer mi je otac djeteta bez zubi koji je on napravio jer mu nije uspelo sa mojom drugaricom ivanom, a ta ivana i jeste razlog sto sam dosla ovde prvenstveno na njenu incjativu ovde naseg clana jednog sto ju je djete napravio pa pobjego u njemacku ono 2012 z asmak svjeta boze budale ja ga zovem na mobtel a on meni kaze ide u njemacku za smak svjeta spakovo zenu i kufere i ide zato ga mrzim i prezirem a necu bogami da kazem koji je clan to ovdije

Back