Pogodite ko sam ja

ali ona me varala sa dekanom iz ljubljane kosu sam joj pocupala a taj dekan inace je glavni zastupnik u firmi maliboro i rado nas je tj vise nju nego mene castio sa tim svojim jako uvojenim i vrlo zgodnim u ustima cigarama iz ljubljane a studirala sam def u beogradu nego nas on zvao u ljubljanu u obilazak grada pa ovo ono malo tamo malo vamo pa se bile zaljubile u nega do usiju i bile ljubomorne na mu zenu curku koja ga je inace pored nas dve zive varala koza jedna sram je bilo! ibto sa ozenjenim muskarcem! uf! kosu bi joj pocupala
a kada sam cimerku uhvatila sa njim rekla sam da ga zena vara a on se samo osmehnuo i prilepio mi cigaru u usta uf!

pukla sam ovome samar jer me dirao na modnoj listi dok sam davala za ccn intervju povodom kolekcije jesen prolece koju je kreirala niko drugi nego cuvena Elof sa kojom sam snimila takodje nekoliko foto sesna na karibima oatrvama u martu prosle godine mozete videti kolekciji na mom instagram ofecijalnom nalogu

radila sam izmedju ostalog i sa manekenom dzastinom tim berlejkom ne dazstinom timberlejkom pevacem nego manekenom od njega sam mnogo naucila i dogurala do top sveskih lista mode gde sam na naslovnicama u juzno koranskom casopisu vozd pozirala naga i ondame pozvao lider onaj mali coveculjak da mu pokazem timberlejkove vestine sto mi jih je davao i tako nas jednom uhvatila ona gadura njegova zena u krevetu a nista nisam skrivila samo popila napptak i probudila se sa puskom na celu, inace ta puska je izradjena u luvru koju je ona ukrala od zak siraka dok je svecano otvarao izlozbu na koju je pozvan od moje strane juznokorejanac a on nije znao za to nego je sirak kao njega preduhitrio pa je zatvorio u ajfolov toranj, inace taj toranj u parizu to je po mom cukundidi bio uradjen koji je inace bio u jedan od generala u napoleonovoj vojsci sa kojim tj zorz sirakom imam vanbracnu cerku koja se blisko bila zblizila sa merlin monro i navadila je na grotu da upeca kenedija na moju foru u ovom slucaju dordzija budalu

ja sam davno bila vrlo ovde davno sve dok nisu poceli da budu ljubomorni na mene.
Ja sam foto model i govorim 15 jezika imala sam prilike da radim i sa najvecim muzicarima bila sam na naslovnicama.
Pa eto sada sam se vratila u srbiju i cekam da me pozovu da glumim u filmu sa milos bikovicem u glavnoj ulozi.
dali mozete da pogotite ko sam ja bre?
štaznam...ne bi pogađao
zanimaju me jezici...aj na broj te silne jezike ljubim te ("živ ti ja", da me ne shvatiš pogrešno)

15 dijalekata znam na punjabi jeziku plus na tamilu 12 i indozenejskom 3 a sem toga govorim perfektno vise od 15 jezika neracunajuci slicne jezike holandski nemacki kineaki korejanski itd
ja sam po tome poznata i u hagu sam bila zaduzena za prevodjenje seselju koji je mogu da vam kazem sve pohvalio moje prevodjenje a bas juce smo se culi i kaze mi da ne moze da zaboravi malu plavu koju mu pomagala oko prevodje ja a inace imam i sina sa njim brakorazvodnog koji zivi i radi na antartiku izucava kornjace sa galapagosa tako sam i naucila njihov spanski jezik i portugalski
ja kada dodjem u italiju svi misle da sam iz regije djenove jer tamo pricaju vanseriski vanredno a tek italijani kakvi su naspram spanaca i ju!
mislim da su frajeri gde sam bila najbolji u africi ili americi... jer znaju kako da te zbare na brzaka plus imaju onu stvar dosta duzu od recimo tajlanda moje kako se kaze zemlje primitivne gde sam rodjena?
inace sam tajladjanka a tata mi direktor uefa a mama operska pjevacica u hrvaskoj koja je inace glumila u jednom veoma poznatom filmu i to sa slavnom glumicom neznam jelije znate severinom

bila sa sa bil ladenom u skrovistu kada su ga lovili njegov licni tjelohranitelj sa kojim inace sam u dobrim odnosima ponudio mi je mjesto i u al kaidi al morala sam da se vratim u tajland i organiziram tulum na plazi gdje je izmedju ostalog bio i Billkin i imam sliku sa njega budala nas neka slikala i stavila u paparazi pa sam emingrirala u ameriku

15 dijalekata znam na punjabi jeziku plus na tamilu 12 i indozenejskom 3 a sem toga govorim perfektno vise od 15 jezika neracunajuci slicne jezike holandski nemacki kineaki korejanski itd
ja sam po tome poznata i u hagu sam bila zaduzena za prevodjenje seselju koji je mogu da vam kazem sve pohvalio moje prevodjenje a bas juce smo se culi i kaze mi da ne moze da zaboravi malu plavu koju mu pomagala oko prevodje ja a inace imam i sina sa njim brakorazvodnog koji zivi i radi na antartiku izucava kornjace sa galapagosa tako sam i naucila njihov spanski jezik i portugalski
ja kada dodjem u italiju svi misle da sam iz regije djenove jer tamo pricaju vanseriski vanredno a tek italijani kakvi su naspram spanaca i ju!
mislim da su frajeri gde sam bila najbolji u africi ili americi... jer znaju kako da te zbare na brzaka plus imaju onu stvar dosta duzu od recimo tajlanda moje kako se kaze zemlje primitivne gde sam rodjena?
inace sam tajladjanka a tata mi direktor uefa a mama operska pjevacica u hrvaskoj koja je inace glumila u jednom veoma poznatom filmu i to sa slavnom glumicom neznam jelije znate severinom
Reci da pozure s terminom za pregled odno djavo salu

Back