Pogodite ko sam ja

eskimski je po govornom podrucju za razliku od nemackog verlo cest u okolini gde sam letovala na triglavu bar sam tako mislila dok nisu poceli nesto da me vredjaju....ustvari vrlo su ta dva jezika eskimsski i nemacki daleko po grupi jezika ali po teritoriji gde su eskimi daleko.Lovila sam ribu u onoj rupi al nisam tako navikla a tamo sam na severnom polu prvo pa posle triglavu bila na snimanju spota sa ajsom nigruginom ako ga znate i super dogsom americkim reperom sa kojim me je vrlo licno upoznao bivsi predsednik amerika dzorz bus dal je prvi il drugi ne znam al stariji je

jedno sam vreme zivela na Haitiu i tu sam se gadno prevarila sa bivsim muzem al ok on je bio ugledan profesionalni bejzbol igrac sirokih ramena koji mi je i napravio karijeru, tamo sam mu bila domacica bogata tako to zovu u modernom svetu al sam kao izbeglica dosla onda u Argentinu kada su ono poceli da bombarduju Haiti iz Afrike zbog valjda kubanskom predsednika sto je imo aferu..... moje umetnicko ime je Lady Lo Six ili samo Lo Six

ja sam davno bila vrlo ovde davno sve dok nisu poceli da budu ljubomorni na mene.
Ja sam foto model i govorim 15 jezika imala sam prilike da radim i sa najvecim muzicarima bila sam na naslovnicama.
Pa eto sada sam se vratila u srbiju i cekam da me pozovu da glumim u filmu sa milos bikovicem u glavnoj ulozi.
dali mozete da pogotite ko sam ja bre?
Neko ko pokušava da imitira Vrelu Cicu.

ja sam davno bila vrlo ovde davno sve dok nisu poceli da budu ljubomorni na mene.
Ja sam foto model i govorim 15 jezika imala sam prilike da radim i sa najvecim muzicarima bila sam na naslovnicama.
Pa eto sada sam se vratila u srbiju i cekam da me pozovu da glumim u filmu sa milos bikovicem u glavnoj ulozi.
dali mozete da pogotite ko sam ja bre?

Ћелава певачица?

i kada me uvek pitaju to posebno naglasim da mi nokte radi jedna jako moja draga drugarica ako hoce nekom mogu je dati tj njen broj zna one leptira da naslika na noktu neznam kako se zove stil crtanja ali je pravolinijiski imam i burmaticu oko palca crna duga kosa za pozeleti, samo me malo u grudi jebbu jer kazu da je priroda priroda a to plastika tj punjene su neznam cim ali isla sam na depilaciju plastikom ili mlekom pre bi rekla da se grudi ko hoce da ima vece pune mlekom a nije ni bitno
metar 180 duge noge idem u fitnes najbolja sam od muza sam se razvela jer me varo

bila sam top model, nisam rodjena u srbiji a govorim pored srpskog jos nekoliko stranih jezika jako dobro jer mi poso da prevedem stranim izaslanicima koji oce da daju pare oni dolaze najcesce u grupama pa treba izabrati klijente radi unapredjivanja biloliterarnih spoljnih odnosa pa kao profesionalna u svom poslu morala sam da steknem reputacion omogucie su mi taktike da zavrnem prvenstveno u onome nalik shodno kako se to zove na vrh mi jezika cesto bude!

nasla sam ovaj forum trazeci razonodu a nasla djecka i to davno pa sam resila da to podelim sa vama medjutim on se mene se nesjeca ***** fonisticko al ok bili smo zajedno tri godine sve dok njegova zena nije saznala za nas pa smo morali veridbu da otkazemo koja ionako kako je on rekao treba da se negde u nekoj banji kod priboja neznam organizira i to sa zvanicima iz celoga sveta murat al elm harasciami inace moj pootac se jako naljuti sto mu nisam rekla za udaju tako je dosao i jos se vise razljuti kada je saznao da moj djecko ima zenu otisao je pravo kod njega kuci i sreo na vratima nju i zamislite spavao je sa njom a mene terao da rastavim to dvoje da oni mogu biti zajedno a ispostavilo se kasnije obrnuto da je njegova zena maceha moja nju vukla za kosu svasta tu bilo.

a medju vasim sunarodnjacima ja sam bila sa ovim sto mi nece da promeni nick jos pita koja sam budala jedna a ja njegovog sina vodila pod ruku.... i pravdala se pod profesorom fakulteta jesam vala bila u to vreme poprililicno udata

Back