Pogledajte šta vam je instalirano na telefonu!!!

LOL

Pa normalno da to imaju svi jer je to integrisani Google "servis" pored pregrst drugih google servisa na koje niste mozda obracali paznju a tu su godinama.

Inace ovaj servis/aplikacija moze biti veoma korisna stvar jer vas obavestava da li se mozda nalazite u blizini nekoga ko je potencijalno zarazen, samo mi smeta sto zahteva aktivan bluetooth i samim tim trosi bateriju.

Nisam ni ja verovala..
Ali desilo se
A potopila sam ga u limunadu danas
Videćemo..
natalie.gif

A potopila sam ga u limunadu danas.

C.
Uzmi suvo krilo slepog miša, grudvicu vučje dlake, zmijsku košuljicu ( mora biti od otrovnice), nekoliko zrna pšenice koja je dve godine
bila zakopana ispod kućnog praga i šaku suvog bosiljka. Treba ti još i crep sa crkve, sa istočne strane. Sve to istucaj, samelji i dodaj u
svetu vodicu. Sutradan se pričesti a zatim potopi telefon u smešu i glasno izmoli 7 očenaša. Gledaj da ne bude utorak a bilo bi dobro i ako nije
trapava sedmica. Srećno!

C.
Uzmi suvo krilo slepog miša, grudvicu vučje dlake, zmijsku košuljicu ( mora biti od otrovnice), nekoliko zrna pšenice koja je dve godine
bila zakopana ispod kućnog praga i šaku suvog bosiljka. Treba ti još i crep sa crkve, sa istočne strane. Sve to istucaj, samelji i dodaj u
svetu vodicu. Sutradan se pričesti a zatim potopi telefon u smešu i glasno izmoli 7 očenaša. Gledaj da ne bude utorak a bilo bi dobro i ako nije
trapava sedmica. Srećno!

Hvala puno, samo.. gde da nađem bosiljak?
:think:

Back