Eto, vazi, dogovoreno! Samo moram ja da se vratim u NS. Krempite... mmmmm... nema toga ovde kod mene! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

PopTrash:Provalih te na onom drugom forumu!![]()
Nema slika bez "mecke".
Elvin:Sve ću da ti kažem,al' prvo reci šta si pio?![]()

Al' pazi držimo vas za reč.PopTrash:Eto, vazi, dogovoreno! Samo moram ja da se vratim u NS. Krempite... mmmmm... nema toga ovde kod mene!![]()

Elvin:Hajd' kad svratim u NS,vodimo Cvetu i tebe .piss i ja na krempite i šampite,vodili bismo i Sv. Nikodima,al' on je asketa,posti!
I da se više ne svađamo.![]()
Elvin:Hajd' kad svratim u NS,vodimo Cvetu i tebe .piss i ja na krempite i šampite,vodili bismo i Sv. Nikodima,al' on je asketa,posti!
I da se više ne svađamo.![]()
Srećno učenje,valjda je to rimsko zanimljivije od ove moje matematike,a ne stani ja već polagao.pissbottleman:Aahhhaaaa...ne,ne....za to treba imati poseban talenat....
Ma to mi tako obicno udari kad se preforsiram....imam u petak ispit iz rimskog a nisam bas ucio pa sad gruvam na silu...sto me podseti da mi je isteklo vreme za za*****ju i trebao bi opet....mozda se vrnem za pola sata...cete biti tu?
E,inace....ako pogledas na forumu Novi Sad prve tri strane teme "NS ko je na liniji" shvatices da su oni prosli mnogo zesce....ne znam kako ce to uticati na tvoje misljnje o meni ..a i na astrinu zelju da mi nabaci sestricinu,al' ...
I tako ... zam je na brd....

Ma dogovorićemo se...ako slučajno ideš na Purple možemo tamo da se nađemo....pissbottleman:E,aj' svrati u NS posle trinajstog i povedi baneta za sobom...a ja ako dotad(jedna rec) prezivim ispite i to cu isto biti tu posto sam ionako uvek tu pa idemo gradom i pevamo aaaaj ajm stiiil alajvvv ...
Ko bi rek'o da ce ova moja tema i kultove da izrodi... Sto bi znacilo da i ja treba da imam neko poziciju vrlo blizu vrhovnog nam bozanstva.nikodim:Gde cete vi bez mene... nema, ne moze... dakle, ja prvi idem, vodim vas (kao ova perdvodnik), vi idete zamnom i klanjate u sto sirem luku. Tako cemo nabolje pokazati spremnost i istinsku ideju bratske nam zajednice.

Elvin:Al' pazi držimo vas za reč.
Samo da otreznim .piss-ai da utanačimo datum i vreme!
![]()
Elvin:Srećno učenje,valjda je to rimsko zanimljivije od ove moje matematike,a ne stani ja već polagao
Ja ću biti tu do 2-3..
Ma dogovorićemo se...ako slučajno ideš na Purple možemo tamo da se nađemo...
PopTrash:Sve najbolje u ucenju, piss, lepo sto si me podsetio da bih mogla i ja...

nikodim:Ma... drogira se provereno... take nebuloze se prave u trenucima kada se boje razlivaju i kada snovi postanu java... cula se pojacavaju a instinkt izdaje... rekao bih... da moma pusi neke smesne cigare.

PopTrash:Ko bi rek'o da ce ova moja tema i kultove da izrodi... Sto bi znacilo da i ja treba da imam neko poziciju vrlo blizu vrhovnog nam bozanstva.![]()
.pissbottleman:Ne,ne...ja sam sportista...al' imam svoje trenutke...![]()
Pa hebi ga sad, ja vec Zevsa spominjala.nikodim:Koliko je bilo sujevernih na pocetku ovo se sada moze smatrati ogromnim uspehom...
Mada... voleo bih da ostanemo u hriscanskom fazomu, ne bih da preteramo i zavrsimo kao pagani, jednom smo se otarasili toga ne bih da se vracamo nazad.
Dakle nema sujeverija, totema, vampira, vestica... samo ogromne kolicine ljubavi i velika naklonost prema jednom jedinom (da, neka bude monoteisticka religija)... svemocnom... prema vasem izboru, mada predlazem da to budem ja (demokratski izabranim putem).![]()

Elvin:Joj,Nikodime nemoj ganju da pominješ,vidiš da se čovek preforsirao knjigom..![]()
PopTrash:Pa hebi ga sad, ja vec Zevsa spominjala.![]()
. . .:Ajmo ljudi varite se na temu i divate o Cveti. . . .