"Pogledaj u sutra" - Cveta Majtanovic

Elvin:
Sve ću da ti kažem,al' prvo reci šta si pio?:lol::lol::lol:

Aahhhaaaa...ne,ne....za to treba imati poseban talenat.... :lol:

Ma to mi tako obicno udari kad se preforsiram....imam u petak ispit iz rimskog a nisam bas ucio pa sad gruvam na silu...sto me podseti da mi je isteklo vreme za za*****ju i trebao bi opet....mozda se vrnem za pola sata...cete biti tu?

E,inace....ako pogledas na forumu Novi Sad prve tri strane teme "NS ko je na liniji" shvatices da su oni prosli mnogo zesce....ne znam kako ce to uticati na tvoje misljnje o meni ..a i na astrinu zelju da mi nabaci sestricinu,al' ... :lol:

I tako ... zam je na brd....

Elvin:
Hajd' kad svratim u NS,vodimo Cvetu i tebe .piss i ja na krempite i šampite,vodili bismo i Sv. Nikodima,al' on je asketa,posti!:D
I da se više ne svađamo.;)

Gde cete vi bez mene... nema, ne moze... dakle, ja prvi idem, vodim vas (kao ovan perdvodnik), vi idete zamnom i klanjate u sto sirem luku. Tako cemo nabolje pokazati spremnost i istinsku ideju bratske nam zajednice.

.pissbottleman:
Aahhhaaaa...ne,ne....za to treba imati poseban talenat.... :lol:

Ma to mi tako obicno udari kad se preforsiram....imam u petak ispit iz rimskog a nisam bas ucio pa sad gruvam na silu...sto me podseti da mi je isteklo vreme za za*****ju i trebao bi opet....mozda se vrnem za pola sata...cete biti tu?

E,inace....ako pogledas na forumu Novi Sad prve tri strane teme "NS ko je na liniji" shvatices da su oni prosli mnogo zesce....ne znam kako ce to uticati na tvoje misljnje o meni ..a i na astrinu zelju da mi nabaci sestricinu,al' ... :lol:

I tako ... zam je na brd....
Srećno učenje,valjda je to rimsko zanimljivije od ove moje matematike,a ne stani ja već polagao:lol:
Ja ću biti tu do 2-3..

.pissbottleman:
E,aj' svrati u NS posle trinajstog i povedi baneta za sobom...a ja ako dotad(jedna rec) prezivim ispite i to cu isto biti tu posto sam ionako uvek tu pa idemo gradom i pevamo aaaaj ajm stiiil alajvvv ...
Ma dogovorićemo se...ako slučajno ideš na Purple možemo tamo da se nađemo...

Elvin:
Srećno učenje,valjda je to rimsko zanimljivije od ove moje matematike,a ne stani ja već polagao:lol:
Ja ću biti tu do 2-3..

Ma dogovorićemo se...ako slučajno ideš na Purple možemo tamo da se nađemo...

Aj gledaCU DA svNEM Malo KASnijE...

Nesma bas planirao al koj ga znat...zavisi od ispita..iama i ekonomiju 13toG ... da svestan sam svga soto sma nisapo..an..napisao...

PopTrash:
Ko bi rek'o da ce ova moja tema i kultove da izrodi... Sto bi znacilo da i ja treba da imam neko poziciju vrlo blizu vrhovnog nam bozanstva. :lol:

Koliko je bilo sujevernih na pocetku ovo se sada moze smatrati ogromnim uspehom...
Mada... voleo bih da ostanemo u hriscanskom fazomu, ne bih da preteramo i zavrsimo kao pagani, jednom smo se otarasili toga ne bih da se vracamo nazad.
Dakle nema sujeverija, totema, vampira, vestica... samo ogromne kolicine ljubavi i velika naklonost prema jednom jedinom (da, neka bude monoteisticka religija)... svemocnom... prema vasem izboru, mada predlazem da to budem ja (demokratski izabranim putem). ;)

nikodim:
Koliko je bilo sujevernih na pocetku ovo se sada moze smatrati ogromnim uspehom...
Mada... voleo bih da ostanemo u hriscanskom fazomu, ne bih da preteramo i zavrsimo kao pagani, jednom smo se otarasili toga ne bih da se vracamo nazad.
Dakle nema sujeverija, totema, vampira, vestica... samo ogromne kolicine ljubavi i velika naklonost prema jednom jedinom (da, neka bude monoteisticka religija)... svemocnom... prema vasem izboru, mada predlazem da to budem ja (demokratski izabranim putem). ;)
Pa hebi ga sad, ja vec Zevsa spominjala. :lol:

. . .:
Ajmo ljudi varite se na temu i divate o Cveti. . . .

Upravo pravimo dogovor kako da odemo do nje i poklonimo se pred njom, onako kako i zasluzuje, mada prehladjena je pa cemo morati da malo odlozimo putovanje.
Nije to udaljavanje od teme nego ti nisi uhvatio nit koja se provlaci kroz sve ove postove... a obzirom da ih je mnogo tesko ces i uspeti.
Ipak, nema razloga za brigu jer nema psovanja... a ni udaljavanja. ;)

Back