"Pogledaj u sutra" - Cveta Majtanovic

nikodim:
Pa takve pederase neces sresti u ni u jednom udzeniku muzickog obrazovanja, osnoven ili srednje skole... ja barem nisam.
U ostalom ne volim to sto rade, ne volim njihov izgled... ne smatram da je to muzika koja poseduje ono sto je meni bitno... i tako dalje...

A sto se Clotrane-a tice... stavio si ga u kontekst kojim si zeleo da pokazes... sta god. Zato i jeste bitno... ako je vec tu hajde da vidimo ko je i sta ti znas o svemu tome, kada si vec slobodan da se uhatis tako velikog imena da bi tu trkeljisao neke gluposti.
O Cveti se pricalo da ne zna da peva, da je njen uspeh smesan, da se dere...
Ne kazem da volim to sto radi, nism je ni cuo kako bi trebalo, ali smatram da je ne bi trebalo toliko pljuvati, u ovoj zemlji gde grandovci razaraju. Svaka takva promena je vrlo prijatno iznenadjenje.

Cekaj... sta ti pokusavas da kazes sa tim citiranjem i odredjivanjem neke prave po kojoj i sam krivudas? Da nisi licemer i da ti je OK to sto je pomenuta do sada uradila i na cemu sada radi?
Da ti nisi iz one sobe za onanisanje na nekim stenjavim cupavcem?
Ako jesi evo pis bi te mogao oralno zadovoljiti, on voli mlade buntovnike, koji onanisu nad cupavcima i pljuju sve sto se ne uklapa u takav profil. ;)

I to sto tebi to nije bitno je dovoljno da ih nazoves matorcima u pederastim pantalonicama?
A onda pocnes da prosipas kao neki moral , i to kako se kod nas uspeh ne oprasta....

A kad pomislim na to da ti u pozadini tresti "nisam ista ko pre" i kad vidim sta pises o pederastim pantalonicama,godinicama,igricama ... shvatim zasto ti sve povezujes sa oralnim zadovoljavanjem i mladim buntovnicima .... :lol: osim tebe niko na ovoj temi nije spomenuo nista slicno... fegetu :wink:

A sta kazes ne svidja ti se njihov izgled? Ti volis nezne,osisane i obrijane...onako ko bombonice... :lol:

I ja nisam pljuvao cvetu niti imam bilo sta protiv nje ne svidja mi se muzika i to je to,cak sam dao i prilog za dopunu :lol:... ako je to bilo jasno Pop Trash,i ako ona nije shvatila bilo sta sto sam ja rekao kao uvredu koji se moj onda ti mesas... :wink:

Ono sam morao napisati,otkucah jos juce a nisam imao vremena...pa reko da ne bude uzalud....

Nego ... ne interesuje te koliko ja imam godinica.

Mozda zvucim razdrazljivo...ali to je zato sto mi je stalo do onoga o cemu govorim a i preterao si sa vredjanjem i mene i Pearl Jam(direktno i indirektno),a vec sam ti rekao da smatram da nisi imao nikakav razlog da pocinjes raspravu i da nisam zeleo nikakvu svadju,sto si ti,naravni iskulirao,ali si uspeo da odgovoris ,na svaki moj komentar ,pa cak i kada nije bio upucen tebi i nije te doticao...a ja sam "nesrecni" adolescent...
Inace u principu,uvek sam takav,srcan i uporan...tvrdoglav... ali to ne znaci da sam nesto posebno uvredljiv i da me ne mozes ubediti iako si u pravu...

I ne moras mi siriti vidike...slusam ja i jazz i blues,imam kuci cdova i slusam...ali ne zelim da uporedjujem jazz pevace i gitariste sa rockerima....

.pissbottleman:
I to sto tebi to nije bitno je dovoljno da ih nazoves matorcima u pederastim pantalonicama?
A onda pocnes da prosipas kao neki moral , i to kako se kod nas uspeh ne oprasta....

A kad pomislim na to da ti u pozadini tresti "nisam ista ko pre" i kad vidim sta pises o pederastim pantalonicama,godinicama,igricama ... shvatim zasto ti sve povezujes sa oralnim zadovoljavanjem i mladim buntovnicima .... :lol: osim tebe niko na ovoj temi nije spomenuo nista slicno... fegetu :wink:

A sta kazes ne svidja ti se njihov izgled? Ti volis nezne,osisane i obrijane...onako ko bombonice... :lol:

I ja nisam pljuvao cvetu niti imam bilo sta protiv nje ne svidja mi se muzika i to je to,cak sam dao i prilog za dopunu :lol:... ako je to bilo jasno Pop Trash,i ako ona nije shvatila bilo sta sto sam ja rekao kao uvredu koji se moj onda ti mesas... :wink:

Vidis meni je jako bitno da li nekio izgleda kao pederas ili ne, jako bitno. Jer slusajuci nekog takvog ne mogu da se otrgnem utisku da slusm nekog od koga mi se dize pritisak (misim na njegov izgled)....
A toga sta si pisao o Cveti ima ovde dosta... nema potrebe da te citiram, dovoljno je da se vratis par koraka unazad pa ces i sam videti koliko si vristao o njenoj debiljini, citirajuci te plakate i kukajuci o novcu koji se u skoli skupljao za... bla, bla, bla...

.pissbottleman:
Ono sam morao napisati,otkucah jos juce a nisam imao vremena...pa reko da ne bude uzalud....

Nego ... ne interesuje te koliko ja imam godinica.

Mozda zvucim razdrazljivo...ali to je zato sto mi je stalo do onoga o cemu govorim a i preterao si sa vredjanjem i mene i Pearl Jam(direktno i indirektno),a vec sam ti rekao da smatram da nisi imao nikakav razlog da pocinjes raspravu i da nisam zeleo nikakvu svadju,sto si ti,naravni iskulirao,ali si uspeo da odgovoris ,na svaki moj komentar ,pa cak i kada nije bio upucen tebi i nije te doticao...a ja sam "nesrecni" adolescent...
Inace u principu,uvek sam takav,srcan i uporan...tvrdoglav... ali to ne znaci da sam nesto posebno uvredljiv i da me ne mozes ubediti iako si u pravu...

I ne moras mi siriti vidike...slusam ja i jazz i blues,imam kuci cdova i slusam...ali ne zelim da uporedjujem jazz pevace i gitariste sa rockerima....

Ne interesuje me jer se da proceniti... sasvim pristojno, one govore iz tebe, od toga nema bezanja (i nije to podcenjivanje emotivni decace).
Sto se samog lslusanja tih tvojih diskova tice... vidis ja mogu slusati neke "elektricare" i napisati negde kako sam ih slusao, ali do mene to ne dolazi na pravi nacin. Jednostavno a to ne kapiram... ali slusam.. shvatas?
A to sto sam te uputio na neke izvodjace... zeleo sam samo da ti kazem da negde postoji nesto u svetu muzike sto daje daleko vise, mnogo vise tonova, ritmova, emocija... kvaliteta na svim poljima individulanog stvaralastva i kreativizma.

Usput, sto se tog vredjanja tice... tvoji postovi su brisani zbog takvih sadrzaja zar ne? Nisi li ti onaj koji je vrista zasto mu brisu postove a kao odgovor dobijao nesto nalik... "Bez psovanja."

Da... jos nesto... ne smatram, sto mozda i nije tacno, ali... da je licemerije slusati neki band ili pojedinca i sklopiti sveukupan utisam o tom nekom na osnovu njegovog izgleda i toga sto stvara.
Licemerstina bi bila nesto nasuprot tome... dakle, vristati zbog nekih para, citirati neke glupave natpise i pozivati se na neciju debljinu... u muzickom svetu kao ocena necijeg kvaliteta, ne postoji debljina, dopuna za mob., negova kilaza... Ali, ipak postoji muzicki kvalitet i stajling te osobe (mislim na stil oblacenja), koji su za mene daleko vece merilo od debljine, dopune.... bla, bla...

nikodim:
u muzickom svetu kao ocena necijeg kvaliteta, ne postoji debljina, dopuna za mob., negova kilaza... Ali, ipak postoji muzicki kvalitet i stajling te osobe (mislim na stil oblacenja)

Ovo mi bas i nije jasno...U prvom delu recenice kazes kako necija debljina ili kilaza ne govori o kvalitetu,a u drugom delu kazes kako ti je pored muzickog kvaliteta vazan i stil oblacenja te osobe... :confused:

Hej Nikodime licimerčino stara smešna ti je frizura:twisted:,a kad ti ja kažem ima određenu težinu,ipak se ja šišam kao Elvis:!::lol:
I da ,Cveta ne zna da peva samo stenje,kao ona AnEstezija,'oću da je sa'ranim ljubomoran sam na njen uspeh,a i debela je.:evil:
Hoću da hitno refundira keš svim gimnazijalcima NS-a,or else.:idea::lol:

@ Niko - Dim...
Sve sto sam ja rekao o Cveti je nastalo kao sala u drustvu...koja je jako kratko trajala, i ta prica o skupljanju para je bila na racun pedagogice koja je panicno zahtevala to od nas,onaj slogan(nikakav plakat!!!) je nastao kao parodija na jedan od onih koje je smislio profesor srpskog koji je imao obicaj da se za sve zagreje mnogo vise nego bilo ko drugi,opet vise na njegov racun ... i nista sto sam ja rekao nije bila uvreda... i sve sam to vec objasnio i to je bilo jasno i sama Pop Trash koja joj je drugarica je to shvatila i nije se to shvatila kao napad na Cvetu,ali ti jesi.... i naravno si preuvelicao sve sto sam ja rekao i interpretirao na svoj nacin...mozda si pomesao sa necim sto je neko drugi rekao,al; ja ipak mislim da je ovo prvo...

I znaci tebi smeta sto je neko za Cvetu rekao da je debela i da mu se ne svidja njen izgled,ali mislis da je sasvim u redu da ti za nekog kazes da je matorac u pederastim pantalonicama i da to ima veliki uticaj na muziku koju pravi....pricas jedno,radis drugo...

I ja ti opet kazem da razumem to sto ne dolazi do tebe,ali ne razumem to bezrazlozno pljuvanje...
I opet ti kazem nemam nista protiv tvojih saveta,ali ja i ovako slusam i druge stvari(jazz i blues(pogotovo) - uglavnom vezano za gitaru...) ali ne vidm razlog zbog kojeg bi jazz muzicare uporedjivao sa rock....i ne poricem da su neuporedivo bolji...

Nisu moji postovi brisani zbog vredjanja,nego zbok neke usputne psovke( nesto sto je "..." shvatio kao psovku,jer da je bila psovka,bila bi automatski cenzurisana zar ne?)

Ne smatram da neciji niti izgled niti stajling imaju veze sa samom muzikom....

A sta mislis,da li je veci problem sto moje godine govore iz mene ili to sto tvoje ne govore iz tebe?

Inace,u julu punim dvadeset.

Back