"Pogledaj u sutra" - Cveta Majtanovic

.pissbottleman:
nesto sto je "..." shvatio kao psovku,jer da je bila psovka,bila bi automatski cenzurisana zar ne?
To je radilo na starom forumu, medjutim na ovom novom to neradi pa onda ide po mojoj slobodnoj proceni. A u ostalom vidis i sam kako su ljudi poceli da se dovijaju kad je psovanje u pitanju pa onda koriste raznorazn druge nacine da napisu psovke pa se opet svodi an to da ja idem i brisem jer i ovako skoro vise niko nepise psovke po pravpisu vec po nekom nahodjenju da bi prosli cenzuru.

Lucky girl:
mi se juce dogovorismo nesto.....da,dobro...no,ja necu citirati ove drage cvetine fanove,pogotovu pop trash koja ih je sve citirala.....recicu samo ja znam ono sto treba da znam o cveti,dalje ne idem od toga....za vas dve ne znam koliko imate godina,pretpotavljam da ste 86,ali koliko god da ih imate,sto se cvete tice,kod vas ce uvek preovladati subjektivnost jer je volite....ja znam sta je tamo bilo,vi mozete da nagadjate samo da biste je odbranili....ako hocete iznesite neke novosti o cveti,glupo je vise pricati o jedno te istom....pa pokazite tu vasu zrelost,posto se jedna od vas hvalila kako je starija...da vidimo kako ce ovo dalje ici...

PALI!!!

. . .:
To je radilo na starom forumu, medjutim na ovom novom to neradi pa onda ide po mojoj slobodnoj proceni. A u ostalom vidis i sam kako su ljudi poceli da se dovijaju kad je psovanje u pitanju pa onda koriste raznorazn druge nacine da napisu psovke pa se opet svodi an to da ja idem i brisem jer i ovako skoro vise niko nepise psovke po pravpisu vec po nekom nahodjenju da bi prosli cenzuru.
a sta je bilo u mojoj poruci na temi o I. Jordan i u poruci devojke koja je samo rekla da se slaze?
Nije bilo nikakvih psovki, vredjanja forumasa, niceg slicno, samo sam rekla sta mislim o doticnoj

Lucky girl:
eh,bas si me orapolozilaa...sad znam kakva klasa ljudi slusa cvetu... :P
nARAVno sem nikodima,on "sve" slusa

Da, tacno je... volim svasta da cujem, smatram da je to najbolji nacin da dodjes do jednog finog zakljucka ko cemu i koliko vredi.
Cvetu ipak, nisam bas toliko slusao koliko bi trebalo da mogu da izvucem bilo kakav zakljucak, ali to ne znaci da bi trebalo da je pljujem. Drugim recima... kada bude odslusao to sto je sada snimila imacu svoj sud o tome. ;)

.pissbottleman:
Otkud znas odakle mi slika?
Ni ja ne znam otkud mi....nesto sam jednom googlao ne netu,i slucajno upadnem na neki fourum i neki lik je imao na svom avataru,pa reko aj' da sacuvam,trebace....
Sklonicu...
:lol: Recimo da dobro poznajem i lika koji je to uslikao i lika koji ju je imao na avataru, a tek taj forum! :lol: Znala sam odakle ti, jer se nije nigde drugde mogla naci.

Thanks! :D

E, sad videh ovu temu, pa da iznesem svoje misljenje:

Veoma dobro. Zapravo, za nase uslove i standarde odlicno! Daleko iznad Joximovica i co, jos vise od nasih "alternativnih i ne komercijalnih muzicara". Ne suvise komercijalno, smisleno, sa finim vokalom (da ne kazem glasurdom)... Kvalitet je nabijen u bednih 24 kbps, pa ne mogu da procenim produkciju, ali ipak BMG garantuje kvalitet.

Primetio sam ovde neke zlurade komentare, sto na Cvetu kao osobu, sto na Cvetine muzicke potencijale. Vidim i mogu samo da prevrnem ocima. Nepristojno je "dobronamerno pokusavanje" da se nepoznatim ljudima pojasni ko je Cveta, sve njene mane i prljavstine. Mislim da to rade samo ljudi koji su celoga zivota bili frustrirani i u drugom planu, pa su ljubomorni na svaciji uspeh. Ili bi to mozda, odnosno eventualno, mogla biti osoba kojoj je jako dosadno, a ima zarku zelju da se poseljaci na bilo koji nacin.

Lucky girl:
devojko,okani me se vise...idi slusaj cvetu i klanjaj joj se...i molim te,ne obracaj mi se....uputi lepo nikodima u cvetine cari,a mene ostavi...ti je volis,ja ne i kraj....
Pa je je slusam i klanjam joj se i dok tebi ovo pisem. Evo, bas joj sad masiram stopala, o ja, njen verni rob. :roll:

Tebe niko nije zvao u ovu temu, ako ti se ne svidja da pricas o njoj, ZASTO ONDA PRICAS, za ime Boga?!

I'm so excited:
E, sad videh ovu temu, pa da iznesem svoje misljenje:

Veoma dobro. Zapravo, za nase uslove i standarde odlicno! Daleko iznad Joximovica i co, jos vise od nasih "alternativnih i ne komercijalnih muzicara". Ne suvise komercijalno, smisleno, sa finim vokalom (da ne kazem glasurdom)... Kvalitet je nabijen u bednih 24 kbps, pa ne mogu da procenim produkciju, ali ipak BMG garantuje kvalitet.

Primetio sam ovde neke zlurade komentare, sto na Cvetu kao osobu, sto na Cvetine muzicke potencijale. Vidim i mogu samo da prevrnem ocima. Nepristojno je "dobronamerno pokusavanje" da se nepoznatim ljudima pojasni ko je Cveta, sve njene mane i prljavstine. Mislim da to rade samo ljudi koji su celoga zivota bili frustrirani i u drugom planu, pa su ljubomorni na svaciji uspeh. Ili bi to mozda, odnosno eventualno, mogla biti osoba kojoj je jako dosadno, a ima zarku zelju da se poseljaci na bilo koji nacin.
Kako ja volim neke ljude... One koji se uzdignu iznad svega, cak i licnih nesuglasica. (Nemoj pogresno da shvatis, ko god da si.)

PopTrash:
Pa je je slusam i klanjam joj se i dok tebi ovo pisem. Evo, bas joj sad masiram stopala, o ja, njen verni rob. :roll:

Tebe niko nije zvao u ovu temu, ako ti se ne svidja da pricas o njoj, ZASTO ONDA PRICAS, za ime Boga?!
kada postavis temu o nekome,to radis da bi cuo misljenja drugih ljudi......i ja dolazim upravo zbog toga ovde....ni zbog cega drugog...mene niko i nije zvao,ali ja kao clan foruma imam prava da iznesem svoje misljenje....ili je to zabranjeno?a ti joj slobodno masiraj sta hoces.....

Back