"Pogledaj u sutra" - Cveta Majtanovic

Perzefona:
Ej tu se i ja bar donekle slazem...jer sam i ja cula na sam dan :) finalne veceri:) ko ce pobediti! Mada ja mislim da to nije igra "veze" vec...kvaliteta...u odnosu na protivnika Cveta je bila zmaj! Mislim da je B.Bakic imala udela u Cvetinoj pobedi!
:lol:
Sve ovo do spominjanja Biljane Bakic je u redu, ali molim vas, ostavite Biljanu na miru! Zena nema nikakve veze sa Cvetinom pobedom. Jeste, gotivila ju je, uvek samo najlepse pricala o njoj, ali nije imala veze sa pobedom. A vi koji ne znate, malo se raspitajte ko je i sta je Biljana Bakic i koliko njeno misljenje vredi.

Trta Mrta:
a ruku na srce, svi materijali koji su pripremljeni za pobednike Idola su pazljivo odmereni da ih bilo ko uz malo adekvatnog treninga moze otpevati...

kakav ce Cvetin drugi album biti koji bude bio radjen kod nas sa nasim producentima itd? Jer ona ne radi svoju muziku, tako da je tesko da ce imati ikakvog uticaja na ta za kakvu ce muziku pevati i snimati spotove...

1. Cvetin materijal nije bio unapred pripremljen.

2. Veruj, nece ga ni snimiti ako joj se ne bude svidjalo ono sto radi. Glavu dajem da je tako, znam je, i ne bi se prodala!

.pissbottleman:
I ja nisam pljuvao cvetu niti imam bilo sta protiv nje ne svidja mi se muzika i to je to,cak sam dao i prilog za dopunu :lol:... ako je to bilo jasno Pop Trash,i ako ona nije shvatila bilo sta sto sam ja rekao kao uvredu koji se moj onda ti mesas... :wink:

A da li mogu nesto da te zamolim? Skloni avatar. Najlepse te molim. Znam odakle ti i sve, ali skloni ga please. Hvala na razumevanju.

Lucky girl:
pa ne znas ni da citas...to sam rekla za cvetu,ne za tebe...ili si ti umislila da si cveta...da,vrlo moguc

Pa shta ako si rekla za Cvetu,ja imam pravo da prokomentarishem to.I nije mi jasno,ako si u fazonu "ko **** Cvetu" zashto onda stalno posecujesh ovu temu ??? Mislim,ja nikada nisam posecivala teme za koje imam takvo mishljenje,a josh manje tu ostavljala postove.

mi se juce dogovorismo nesto.....da,dobro...no,ja necu citirati ove drage cvetine fanove,pogotovu pop trash koja ih je sve citirala.....recicu samo ja znam ono sto treba da znam o cveti,dalje ne idem od toga....za vas dve ne znam koliko imate godina,pretpotavljam da ste 86,ali koliko god da ih imate,sto se cvete tice,kod vas ce uvek preovladati subjektivnost jer je volite....ja znam sta je tamo bilo,vi mozete da nagadjate samo da biste je odbranili....ako hocete iznesite neke novosti o cveti,glupo je vise pricati o jedno te istom....pa pokazite tu vasu zrelost,posto se jedna od vas hvalila kako je starija...da vidimo kako ce ovo dalje ici...

Lucky girl:
mi se juce dogovorismo nesto.....da,dobro...no,ja necu citirati ove drage cvetine fanove,pogotovu pop trash koja ih je sve citirala.....recicu samo ja znam ono sto treba da znam o cveti,dalje ne idem od toga....za vas dve ne znam koliko imate godina,pretpotavljam da ste 86,ali koliko god da ih imate,sto se cvete tice,kod vas ce uvek preovladati subjektivnost jer je volite....ja znam sta je tamo bilo,vi mozete da nagadjate samo da biste je odbranili....ako hocete iznesite neke novosti o cveti,glupo je vise pricati o jedno te istom....pa pokazite tu vasu zrelost,posto se jedna od vas hvalila kako je starija...da vidimo kako ce ovo dalje ici...

Ovo je tvoj najduzi post koji sam imao prilike da vidim. Jesi dobro? Mada, mora da su te prsti boleli posto si ga ispisla. Nekao sam navikao na one "oskudacije" pa mi je ovo sada vrlo neobicno. ;)
Dakle, kao Cvetin fan bih zeleo da ti cestitam na uspehu koji si pokazala ulazuci napore na pisanju tako obimnog dela. Hvala, hvala, hvala... :lol:

Back