"Pogledaj u sutra" - Cveta Majtanovic

@Nadya
Zasto ne priupitas sestru da ti da malo vise informacija o vokalnim kvalitetima nekog izvodjaca (bilo kog), kako bi to "dranje" mogla da definises u skladu sa muzickim terminima koji se u iste svrhe koriste.

Hajde.. omadjijaj me, dovoljno dobro i dovoljno jako da mi bude jasno to sto pokusavas da kazes. ;)

Nadya:
e, ja jela sad :p pa ti vidi haha

nego
Upravo sam poslusala SVE 3 pesme od Cvete nam nashe i mogu da kazem da :
Vidi se da se trudila da se manje dere, neko ju je kultivisao malo, ali taj raspon glasa i grleno pevanje mi smetaju, tako da i dalje stojim iza svega sto sam rekla.
Takodje zaista mislim da je sva ona rasprava bila nepotrebna... ne znam sta ste hteli time da postignete. Ne moze glas da se promeni kroz par meseci/godina za 180 stepeni (bar u 99%), tako da ne moze TOLIKA razlika da nastane kod Cvete (ovo kazem za onoliko insistiranje da je cujem sada).

upravo tako...glas moze da se poboljsa ako si veliki talenat za samo 1 oktavu....tko da ne verujem da ce kod nje nesto da se promeni

PopTrash:
Mislim da je ne vredi prizivati. :-| A i ako je neko 'ladan na takve stvari (na pljuvanje i to), onda je to Cveta.

Srbija je zemlja bogata licemerima, to je problem sa kojim se nekako mora izaci na kraj. Ova tema govori tome u prilog na najbolji nacin.
Cista matematika... koliko ljudi je ovde napisalo da je to sto je ona uradila OK, a koliko je iz pete izvuklo najcrnji sadrzaj i zalepilo ga ovde.
Najgora stvar, sto ti "pljuvaci" nisu sposobni da daju razuman komentar, vec tvrdoglavo balave te licemerne balkanse gluposti. Tipa:"debela je, trebala bi na dijetu, derese..."
Pa i Mahalia Jackson je debela, Pavatori je debeo... Cak Mahalia ima tu karakteristicnu boju glasa, pravog gospel vokala koji cepa i razara. Pa i kada je "glasnija" niko od kritikcara koje sam citao nije rekao da se dere, ili debela je trebalo bi da smrsa.
Mislim da se takve stvari kriju samo u tim balkanskim licemerima, koji ne umeju da kazu nista osim tupe i neargumentovane kritike.

Lucky girl:
a madona se nikodime pljuvalasamo tako,bez obzira na njen uspeh i jos se govorilo da ne zna da peva....pa mi ti to sad objasni....a cveta ipak jos nista nije postigla

Madone je nesto peto... o njenim kvalitetima i bizarnostima kojima je sklona se raspravljalo ne temi posvecenoj njenoj malenkosti.
Da, Cveta je postigla nesto, a pitanje je gde ce i kako dalje. Pobeda na tom Idolu svakako je nesto. Ako smatras da je to mizerno zasto se i sama nisi prijavila tek da osetis kako sve to izgleda. :razz:

Prvi Idol nije bio namesten. U drugom se znalo da nece pobediti predstavnik Srbije, jer u SCG izgleda sve ide po principu "jednom mi, jednom vi". U prvom se nije imalo zasto namestati. Daj jedan razlog zbog kojeg bi se namestila pobeda Cveti.

Bezveze je bio koga pljuvati i ne dati mu sansu na osnovu fizickog izgleda, a tek na osnovu imena! Ono za dranje i glas jos moze i da se podnese, ipak ima neke veze sa tim sto Cveta radi.

Svi misle da je ucestvovanje u Idolu lako. Ali, hajde samo malo razmislite o tome koliki je to pritisak i koliko je tesko ne puci. To su sve, pre nego sto su se prijavili, bili anonimni ljudi, MLADI I NEISKUSNI, a onda su odjednom upali u centar paznje svih. (Nemojte mi samo reci da prvi Idol nije bio sjajno medijski propracen!) Trebalo je izdrzati do kraja. Trebalo je moci svaki put dati sve od sebe i ne kiksnuti. Nekima je bila dovoljna samo jedna greska da ispadnu.

Lucky girl, da, s obzirom na to da je Cveta pobedila, davno je trebalo da ima album. Ali, vec sam pisala o tome sta se desavalo i mislim da je jasno da to ni najmanje nije njena krivica. Nije ona kriva sto Karici "nisu imali para" za njen CD, dok su u medjuvremenu one dve koze izadale 5! I jos joj, uz to, nisu dali da raskine ugovor! Pa onda ti nadji nacin da nesto uradis.

ja je nikad nisam zezla da je debela,jer nije,niti za ime...drugo,idol jeste namesten,vec sam jednom pricala o tome, a kao drugo prijtelj mog naj druga je bio u ziriju i rekao je kako sve odvijalo i kojim redom ce takmicari ispasti,pa sve do samog pobednika.....a i znalo se da cveta nije najbolja,kao ni mala ana....ne morate da verujete....i jeste bio veliki pritisak na takmicare,ai ne i na cvetu i malu anu,kad se znalo dokle ce dogurati...

Back