Погледај опозицију у Србији анђеле!

Opozicioni političar Đorđe Miketić izazvao je buru reakcija na društvenim mrežama nakon što je objavio kontroverzni komentar na račun legendarnog rokera Bore Đorđevića, kome se trenutno lekari u Sloveniji bore za život.

Miketić, nekadašnji poslanik stranke Zajedno, pokazao je, kako mnogi smatraju, potpun nedostatak ljudskosti u svom javnom obraćanju.

Opozicioni političar Đorđe Miketić izazvao je buru reakcija na društvenim mrežama nakon što je objavio kontroverzni komentar na račun legendarnog rokera Bore Đorđevića, kome se trenutno lekari u Sloveniji bore za život.

Miketić, nekadašnji poslanik stranke Zajedno, pokazao je, kako mnogi smatraju, potpun nedostatak ljudskosti u svom javnom obraćanju.

----------------------------

ne treba komentar

Vučić je imao tu sreću da su žuti isporučili sve koje je Hag tražio.

Да ли би он исто то урадио , не знам , али је био на протесту против хапшења Радована ..На страну НИКАДА , АЛИ НИКАДА нећу заборавити речи Тадића када је дао изјаву поводом хапшења Младића :"Ратко Младић је ухапшен скинули смо љагу са Србије и српског народа "

Зар то није јадно и чемерно

Мени није јасно шта ће ДВЕРИ у тој колацији , заиста ми није јасно ..како могу да седе раме уз раме са људима који су против не само Србије , него и Русије ..Просто ми буде жалосно када видим да су ту да би са њима махали досовци и поносили су што имају Србе у својим редовима

Да ли би он исто то урадио , не знам , али је био на протесту против хапшења Радована ..На страну НИКАДА , АЛИ НИКАДА нећу заборавити речи Тадића када је дао изјаву поводом хапшења Младића :"Ратко Младић је ухапшен скинули смо љагу са Србије и српског народа "

Зар то није јадно и чемерно
Nije. Mladić je bacio ljagu na poštovanje koje je srpska vojska uživala od prvog svetskog rata.

Док посматрам опозцију у Србији видим једну велику спрдњу . гомилу неотесаних лудака који мисле да ће некада да буду власт . да буду власт тако што ће да обману народ , да га преваре , као што су то урадили петог Октобра 2000 године ..

Правом србомрсцу не ваља ни српска опозиција.

Правом србомрсцу не ваља ни српска опозиција.

А ко је српска опозција , ДВЕРИ то нису јер су ушли у колацију са онима који су испоручивали српски народ Хагу , српске жртве занемаривали а извињавали се убицама српске деце ..како то може да буде српска опозција и ко још остаје , остају покрети додуше има ту патриотских , али су стали под плашт ДОСА , чак и четнички покрет .

što je najgore nije bot nego stvarno tako plitko razmišlja pod utiskom pljuvačine iz mainstream medija.....

Не размишљам плитко , само нисам дозволила да ми управо ти медији , медији који су харали почетком 2000 обликују мишљење , да ми исперу мозак .нисам дозволила јер као сведок времена знам шта је истина .

Верујем да ови опозционери , који су продавали људе Хагу док су били власт , навијали за бомбардовање и ходали са џаковима новца по амбасадама 90тих желе да народ заборави њихова недела .Желе да заборавом и својом пропгандом избришу своје злочине ..све док нас има живих и док памтимо то се неће десити , нећемо им дозволити да прекрајају историји .ОНи су ИЗДАЈНИЦИ !

А ко је српска опозција , ДВЕРИ то нису јер су ушли у колацију са онима који су испоручивали српски народ Хагу , српске жртве занемаривали а извињавали се убицама српске деце ..како то може да буде српска опозција и ко још остаје , остају покрети додуше има ту патриотских , али су стали под плашт ДОСА , чак и четнички покрет .

Ti hoćeš neku apsolutnu opoziciju koja je potpuno protiv vlasti, ali tako nešto nikada ne bi pomerilo stvari ni za milimetar.

Promene, kao i skretanje autobusa punog putnika, moraju ići polako vodeći računa o udobnosti naroda.

Sem ako nam nije dogorelo do noktiju, pa mora revolucija i ta srranja. A nije, jel' da ?!

Back