Погледај опозицију у Србији анђеле!

SPN je bila dobra koalicija i imali su lepu perspektivu.
Је л' то беше она коалиција која је у Народној скупштини прошле године у ово време тражила изборе, без икаквих изборних услова, само зато јер су Вучићу ти избори (децембарски) били више него потребни?

Је л' то беше она коалиција која је у Народној скупштини прошле године у ово време тражила изборе, без икаквих изборних услова, само зато јер су Вучићу ти избори (децембарски) били више него потребни?

Alteru, vazda se rukovodiš hejtom i imam utisak da tražiš dlaku u jajetu. Mnogo negativna osobina ako mene pitaš.

Ne sećam se tačno, možda i jesu tražili izbore, što je i logično, samo se nije imalo u vidu da će biti izbornih migracija. To je novina koja je upravo i odlučila "pobednika".

Ali generalno mislim da mašiš poentu. Odluke neke koalicije nikada neće biti idealne, ako to očekuješ. Uvek će da se javi neki dežurni hejter pa da kaže "trebalo je ovako". Po meni je veća poenta ostati zajedno, pa makar i povlačio osrednje poteze, nego raspasti se na 20 činilaca gde svako tripuje kako je posisao svu pamet sveta i misli da je baš njegova strategija bogom dana. Možeš da imaš i nebesku strategiju, ali bez udruživanja, opozicija nikada ništa neće uraditi. Razbijanje koalicije je bukvalno bilo pucanje u noge.

ауторска тема

Погледај опозцију у Србији анђеле , све сами богаљи и просјаци , слепи тумарују у гомили ..

Док посматрам опозцију у Србији видим једну велику спрдњу . гомилу неотесаних лудака који мисле да ће некада да буду власт . да буду власт тако што ће да обману народ , да га преваре , као што су то урадили петог Октобра 2000 године ..

Гледам и видим тајкуне у њиховим редовима , тајкуне који су богатство стекли покрадајући народ а данас се нуде као неки витезови спаса , нека врате покрадено и можемо да дискутујемо .

Они сами не вреде ни гроша пребијеног , они мисле да је народ заборавио превару , да је народ колективно сенилан и да је забораво оно силовање медија који су вршили годинама са Б92 ..Они заиста мисле и верују да ће икада више имати било какву власт ?

Имамо кловнове политичке сцене , да постројимо, нека иде прво СПН ,измишљена колација , партија шта год да је више , апсолутно небитна и све ангажмане која су имали , имали су на исценираним измишњеним причама, нападима итд ..

затим имамо ДС који је у талу са руским демократским фронтом и свим могућим антируским организацијама са којима заједно организују протесте , затим ДСС , не знам шта ће они ту , али ето нека бледа оставштина петог Октобра , затим ДВЕРИ , истина је да су пета колона и то су доказали својим битовањем у овој скупини ДОС колацији и онда Ђилас , жали Богу за плакање није вредан ни коментара , Веља Илић и он се ту нешто трпа ..Богаљи и просјаци који желе да преузму власт

То је ДОС , онај ДОС који је уништио државу и рапарчао је , не заборавимо да је за време Милошевића СР Југославија постојала , док ови нису дошли на власт и шта би сада ОПЕТ да парчају и то ово мало што је остало ..

да дођу на власт ..далеко било ..пу , пу
Ne postoji opozicija na svetu koju ne finansira Rotschild. U opozicionim aktivnostima, buduci presednik, premijer.....reklamiraju se i daju do znanja hegemonu da su spremni da rade za njega ako ih ovaj postavi na "presto". Ni traga od patriotizma ili politickog profesionalizma.

Мени је фасцинантно да имаш ДС , СПН ,ССП које јасно и актино сарађују са свим прозапдним организацијама , посебно ДС који је денса рука руском демократском друштву и онд аимаш у целој тој скупини ДВЕРИ које себе су представљале као пруску организацију .

Истина СНС има море прелетача из ових партија који су ту због опортунизма , али и да би неке своје интересе остварили ..могу да се назову спавачима и ако њих не елминишу , следи крах СНС ..

Alteru, vazda se rukovodiš hejtom i imam utisak da tražiš dlaku u jajetu. Mnogo negativna osobina ako mene pitaš.

Ne sećam se tačno, možda i jesu tražili izbore, što je i logično, samo se nije imalo u vidu da će biti izbornih migracija. To je novina koja je upravo i odlučila "pobednika".

Ali generalno mislim da mašiš poentu. Odluke neke koalicije nikada neće biti idealne, ako to očekuješ. Uvek će da se javi neki dežurni hejter pa da kaže "trebalo je ovako". Po meni je veća poenta ostati zajedno, pa makar i povlačio osrednje poteze, nego raspasti se na 20 činilaca gde svako tripuje kako je posisao svu pamet sveta i misli da je baš njegova strategija bogom dana. Možeš da imaš i nebesku strategiju, ali bez udruživanja, opozicija nikada ništa neće uraditi. Razbijanje koalicije je bukvalno bilo pucanje u noge.
Udruženi su osvojili samo 24%. Ovakve će biti kolone za sledeće izbore:

Đilas i sateliti
Ćuta i Aleksić
Savo Manojlović
Miloš DSS
Nestorović

Ako bi se prva tri udružila verovatno bi Savo neke glasove izgubio. Ako bi se desničari utopili u stilu DOS-a sa gradjanerima onda bi i oni izgubili glasove.

Pošto će glavna tema da bude litijum onda je i korisno da Ćuta i Savo budu odvojeni od Đilasa koji nije gradio opozicionu karijeru na borbi protiv litijuma kao njih dvojica.

Udruženi su osvojili samo 24%.

Mislio sam na Beograd, to je bila lepa šansa da se započnu promene.

Ovakve će biti kolone za sledeće izbore:

Đilas i sateliti
Ćuta i Aleksić
Savo Manojlović
Miloš DSS
Nestorović

Videćemo, po meni je rano za kombinatorike. Prosto mnogo ih je i dalje, mora tu da se desi neko veće ukrupnjavanje. A već su bili ukrupnjeni. Sve je to jedan besmisao koji je sam po sebi neobjašnjiv.

U ovoj ekipi jedino Nestorovića i Manojlovića ne smatram opozicijom. Jedan je angažovan da troluje nacionalne glasače, drugi građanske. I jedni i drugi su se primili na lažnjake. Tako da su to bačeni glasovi. Opozicija će morati da nađe način i to nekako da nadomesti ako želi promenu.

U ovoj ekipi jedino Nestorovića i Manojlovića ne smatram opozicijom. Jedan je angažovan da troluje nacionalne glasače, drugi građanske. I jedni i drugi su se primili na lažnjake. Tako da su to bačeni glasovi. Opozicija će morati da nađe način i to nekako da nadomesti ako želi promenu.
Ljudi se jako brzo razočaraju u opozicione lidere pa je potrebno da stalno dolaze neki novi. Najbolje bi bilo i da se Đilas povuče. Možda će i ovi protesti protiv litijuma izbaciti na scenu nekog novog lidera kao što su prošli protesti Ćutu i Savu.

Ljudi se jako brzo razočaraju u opozicione lidere pa je potrebno da stalno dolaze neki novi. Najbolje bi bilo i da se Đilas povuče. Možda će i ovi protesti protiv litijuma izbaciti na scenu nekog novog lidera kao što su prošli protesti Ćutu i Savu.

Svako je slobodan da se uključi i pokaže šta zna. To je valjda jasno. Nažalost Đilasa nema ko da zameni, i dalje je najkompletniji opozicioni političar. Svi ostali su ili neki klinci ili usko profilisani samo za neke oblasti. Tako da imamo Đilasa koji može da zahvati prilično široko biračko telo ali je žestoko ishejtovan, i imamo balave klince koji su po modelu "hajp ovde, hajp onde" gde popunjavaju neke praznine. Sve u svemu, prilično loša situacija. Jedini način je da se udruže. Ovako dok god su u fazonu "ja sam bolji od tebe", tu će biti večna opozicija.

I imamo ove likove "sam ne mogu a sa drugima neću", jelte Nestorovića i Manojlovića. Za njih odma znam da su bačeni glasovi. Klasični trolovi opozicije. Ali funkcioniše. Zato su i tu.

Svako je slobodan da se uključi i pokaže šta zna. To je valjda jasno. Nažalost Đilasa nema ko da zameni, i dalje je najkompletniji opozicioni političar. Svi ostali su ili neki klinci ili usko profilisani samo za neke oblasti. Tako da imamo Đilasa koji može da zahvati prilično široko biračko telo ali je žestoko ishejtovan, i imamo balave klince koji su po modelu "hajp ovde, hajp onde" gde popunjavaju neke praznine. Sve u svemu, prilično loša situacija. Jedini način je da se udruže. Ovako dok god su u fazonu "ja sam bolji od tebe", tu će biti večna opozicija.

I imamo ove likove "sam ne mogu a sa drugima neću", jelte Nestorovića i Manojlovića. Za njih odma znam da su bačeni glasovi. Klasični trolovi opozicije. Ali funkcioniše. Zato su i tu.
Manojlović je spreman da saradjuje sa ostalom opozicijom za razliku od Nestorovića. Samo što on neće ulaziti u koalicije jer je video da u BG može dosta glasova sam uzeti. Ako bi otišao u koaliciju izgubio bi tu posebnost.

Они су продали све што се могло продати , све што су тражли су продали Хагу , генерале , председника , официре , припаднике безбедности , апсолутно све
U pravu si. Nije trebalo da ih predaju nego je trebalo da im se sudi u Srbiji za izdaju i ratne zločine pa da dobiju smrtnu kaznu koja je do 2002. postojala.

Vučić odgovorio Savi Manojloviću i izneo najnovije rejtinge stranaka​

Danas onlinedanas 11:34
Vučić odgovorio Savi Manojloviću i izneo najnovije rejtinge stranaka 1
Foto: Printscreen Pink

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, kazao je da je prema najnovijem istraživanju javnog mnjenja SNS na 47 odsto podrške građana.

Vučić je obilazeći izgradnju puta Bojić-Tekeriš na pitanje da prokomentariše jutrošnju izjavu direktora kampanje Kreni-promeni Sava Manojlovića da je kancelariju u Loznicu izmestio kako bi našao narod koji će mu tapšati, odgovorio da je to radio i na početku svog mandata kada je bio u niškoj kasarni.
– Što se aplauza tiče plašim se da ti ljudi nisu pogledali rezulate istraživanja od prekjuče. Stranka Miloša Vučevića, uz koju se dodaje Aleksandar Vučić, samostalno je na 47 odsto, drugi je SPS, treći je Đilas sa 5,6 procenata, četvrti je ovaj Rokfelerov potrčko sa pet odsto. Ostali su značajno niže. Toliko o aplauzima – naveo je on.

Manojlović je spreman da saradjuje

Nije.

Da je spreman, sarađivao bi. Mene izgovori ne interesuju, samo gledam da li se nešto desilo ili nije.

Samo što on neće ulaziti u koalicije jer je video da u BG može dosta glasova sam uzeti. Ako bi otišao u koaliciju izgubio bi tu posebnost.

A kakva je to tačno posebnost? Da se zarobe glasovi? Valjda je poenta opozicionog delovanja da pobediš na izborima i dođeš na vlast. Ovako ako će svako gledati da bude "poseban", koja je poenta. On je lik koji prosto odiše utiskom nezainteresovanosti. Došao, unovčio popularnost, nestao sa scene i sad se smeje u lice naivcima. Klasičan Beli. Samo je nejasno kako to prolazi svaki put, valjda jednom kad vidiš tu pojavi, nećeš da se navučeš ponovo.

Управо има смисла , не заборави да је и Бора својевремено био за СПС , онда се нагло окренуо и написао пар песмица против власти , али се после искупио за разлику од Балашевића
O pokojnicima sve najlepse ali su ga jedno vreme zvali Bora smrad.

ауторска тема

Погледај опозцију у Србији анђеле , све сами богаљи и просјаци , слепи тумарују у гомили ..

Док посматрам опозцију у Србији видим једну велику спрдњу . гомилу неотесаних лудака који мисле да ће некада да буду власт . да буду власт тако што ће да обману народ , да га преваре , као што су то урадили петог Октобра 2000 године ..

Гледам и видим тајкуне у њиховим редовима , тајкуне који су богатство стекли покрадајући народ а данас се нуде као неки витезови спаса , нека врате покрадено и можемо да дискутујемо .

Они сами не вреде ни гроша пребијеног , они мисле да је народ заборавио превару , да је народ колективно сенилан и да је забораво оно силовање медија који су вршили годинама са Б92 ..Они заиста мисле и верују да ће икада више имати било какву власт ?

Имамо кловнове политичке сцене , да постројимо, нека иде прво СПН ,измишљена колација , партија шта год да је више , апсолутно небитна и све ангажмане која су имали , имали су на исценираним измишњеним причама, нападима итд ..

затим имамо ДС који је у талу са руским демократским фронтом и свим могућим антируским организацијама са којима заједно организују протесте , затим ДСС , не знам шта ће они ту , али ето нека бледа оставштина петог Октобра , затим ДВЕРИ , истина је да су пета колона и то су доказали својим битовањем у овој скупини ДОС колацији и онда Ђилас , жали Богу за плакање није вредан ни коментара , Веља Илић и он се ту нешто трпа ..Богаљи и просјаци који желе да преузму власт

То је ДОС , онај ДОС који је уништио државу и рапарчао је , не заборавимо да је за време Милошевића СР Југославија постојала , док ови нису дошли на власт и шта би сада ОПЕТ да парчају и то ово мало што је остало ..

да дођу на власт ..далеко било ..пу , пу

Pa onda nista gospodar parizera i pasteta zakuvek i trovanje srbije dok ne postane sahara i zemlja za otpad...

Kad jednom krenu promene i kad budu disale buce bolje bar malo...

"Što ste rušili Miloševića, kad tako govorite": Dačić još jednom napao učesnike protesta, pričao koliko je ljudi uhapšeno

https://nova.rs/vesti/politika/sto-...ike-protesta-pricao-koliko-je-ljudi-uhapseno/

"Biće iznenađenja": Savo Manojlović o daljim koracima u borbi protiv iskopavanja litijuma

https://nova.rs/vesti/politika/bice...koracima-u-borbi-protiv-iskopavanja-litijuma/

Aleksandar Jovanović Ćuta o listi takozvanih ekoloških terorista: „Biću i ekološki taliban“

https://nova.rs/vesti/politika/alek...-ekoloskih-terorista-bicu-i-ekoloski-taliban/

Poslednja izmena:

Vučić razgovorao sa tužiocem Bramercom: Postoji potreba za boljom koordinacijom u regionalnoj saradnji (FOTO)​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas, posle sastanka s glavnim tužiocem Mehanizma za međunarodne krivične tribunale Seržom Bramercom da Srbija i Mehanizam nemaju otvorenih pitanja i da je saradnja kontinuirana.

Tanjug
4. septembar 2024.12:39
Komentara0
Slušaj vest
0:00/0:00

j4uk9kpTURBXy80MTJhNTJkZTMzMGE0OTZjODc2ZTg1ZDM5YmRiM2ExNi5qcGeRkwLNAxYA3gABoTAF

"Biće iznenađenja": Savo Manojlović o daljim koracima u borbi protiv iskopavanja litijuma

Mislim, evo da ti ilustrujem kakav pajac je u pitanju, evo šta kaže:

"On je naglasio da je sledeći korak po ovom pitanju internacionalizacija, kroz diplomatski aspekt ali i kroz uticaj na javno mnjenje."

I kakvo je to iznenađenje? Opozicija se ubi da sastanči po EU, iskopavali ljude iz naftalina da internacionalizuju problem, jelte diplomatskim putem... i sad se pojavi Savo koji to isto nudi kao nekakvo iznenađenje? Znači svi ostali su nesposobni, ne pada mu na pamet i da spomene da to isto i drugi rade, nedajbože da im se pridruži pa da probaju zajedno, nego to prisvaja kao neku svoju ideju iznenađenja. Da li može bezobraznije od toga? 🤔

А кад погледаш власт:

Погледај багру, анђеле,
њихова душа је проклета,
свима су ставили амове,
себи саградили храмове,
руке им огрезле у крв.

Ваистину врхунска п(ј)есма покојног Боре.

Back