Poginuo Toše Proeski

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne mogu da verujem!
mnogo mi je zao, i cudno mi je sve ovo, ocekujem kao da ce neko da kaze da je sala, ili da je preziveo, ali... :(
nisam stigla da gledam sahranu, ali i bolje, jer bi se sigurno rasplakala!
Tose, mnogo si mlad otisao, stvarno je nepravedno, ali bez obzira na sve VOLECEMO TE I PAMTITI PO NAJBOLJEM GLASU, DOBROTI I LEPOTI.
:(

obicno ne dolazim na ovaj "reon", ali samo sam zeleo da kazem da mi ga je zaista zao, da odavno nije "otisla" neka javna licnost a da me ovako dirnula. secam se kada sam ga prvi put video [ima pet-sets god.], kao da je juce bilo.:cry: slava mu

SMRC!!!Kakva tragedija! Poginuo je najveci pjevac na cijelom Balkanu!
Tose je bio covjek kakvog dugo nece biti...Njegov andjeoski glas, lice, oci, osmjeh....BOZE,ZASTO ON???? Svi smo ga voljeli...Bio je savrsen...Zasto ga je Bog uzeo sebi?
Ali, mozda ga je Bog stvorio, da bi sebi odgajao andjela, jer je to Tose bio...
Tose, zauvijek ces imati mjesto u mom srcu....
SMRC...SMRC....:-(:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Cijeli dan sam plakala....Ne mogu da vjerujem da je mrtav...Ako postoji osoba koja to nije zasluzila, to je on... Molim Boga da mu podari sve ono sto nije imao...Putuj andjele...Zauvijek cu te se sjecati...Tvojih sjajnih ociju, predivnog glasa.osmjeha....

neverovatno zaista, ali i mene je pogodilo kao da mi je rodjeni brat.
inače ga nisam slušao uopšte, niti slušam takvu vrstu muzike u globalu, ali on mi je bio zaista jedan od retkih pop izvodjača, a da je stvarno simpatičan i skroz okej i skroman tip.

no, kao što i sam on kaže

'Life is a book and you gotta read it
Life is a story and you gotta tell it
Life is a song and you gotta sing it
You've got to know how to live it! '

moramo dalje.
užasno se osećam ova dva dana

jeste tragicno...

najtragicnije je njegova starost (mladost) ali sad to bas i nece da me pogodi..
mislim da zaplacem...
cime je to zasluzio
bilo je i vecih ljudi koji su otisli
pa ni za njima ne bih to dozvolio
peace

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back