Poginuo Toše Proeski

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je veliki gubitak za pop scenu uopste.Iako nisam pripadnik takve muzike,vest me je potresla,jer sam ga uvek smatrao covekom koji sa sopstvenim stilom,emotivnim notama ,i velikim srcem doprineo dusi njegovih pesama,i bez malo sminke i foliranja populizirao pop muziku danas.Sta ostaje posle Toseta?Dzanki Vlado Georgiev,Truntava Crnogorcina Sergej Cetkovic i jos gomila pop-narodnjackih pevaca.
Tose,nedostajaces mi.Laka ti je zemlja

steta sto je umro tako mlad covek i odlican pevac, bez obzira sto nisam nesto preterano slusao njegovu muziku. Gledajuci one slike sa mesta nesrece dosao sam do zakljucka da mu je bas bilo sudjeno, od kola nista nije ostalo i bas su se ukucali u suvozacki deo... strasno...

Jao , znaci ja sam cuo u skoli skoro sada ... uzas ... ne mogu da verujem , tako odjednom , zaprepascen sam ... zalosno zaista , jako je mlad poginuo , bio je bas dobar covek i lepo je pevao i imao lepe pesme naravno ... 8) :-o :eek:

ajde da ponovim,,da je grozno i da ,
ne mogu da verujem on je bio ,po meni najkvalitetniji pevac ikada,
imao je jos puno toga da uradi
Znate kako se osecam sada..kao kada nestane neko iz vaseg zivota koji je poslat ovde na zemlju da
nam ulepsa boravak ovde
kao kada je poginuo djindjic,kao kada je nestao Milan E.K.V
Nasa buducnost je ostala uskracena za nesto dobro i pozitivno sto nas je moglo samo motivisati da idemo dalje,,
Ma zasto tako ljudi? Koja je to prirodna ravnoteza? Zasto nas nije napustio neko ko je beskoristan i zbog koga se vecina ljudi oseca lose..
a ne covek je imao boziji dar koji uveseljava ljude..
ma daj nije fer..

strasno tuzno. jedan od najvecih vokala svih vremena na prostorima bivse jugoslavije
rame uz rame sa velikanima kao sto su Zdravko Colic, Aki Rahimovski ili
Leo Martin
tose proeski zasluzio je da se odrzi u BG koncert u njegovu cast, jer je on bio velika zvezda pre svega ovde u Srbiji
nedavno je odrzan koncert u cast Davorina Popovica i Index-a
ne znam mozemo li na bilo koji nacin da uticemo na to, da apelujemo na sve one Tosetove prijatelje sa estrade ( Leontina, Bora Djordjevic, Tijana Dapcevic, Toni Cetinski, Ana Bekuta, Karolina) da se odrzi koncert i u Tosetovu cast
na stampu i televizije da posvete odgovarajuci deo svojih sadrzaja nekome ko je istovremeno vredeo i bio velika zvezda, kao sto je slucaj sa Tosetom

dopustili su da ode jedna Spomenka Kovcac koja je napisala tekstove kakav je Ti si mi u krvi, a da u njenu cast u Beogradu nije odrzan koncert

mislim da nekom ko je ziveo za muziku, a Tose je bio takav, da bi to mnogo znacilo

Idi sad, druze moj
ljubavi pozdrav mi odnesi mojoj ti
putu mom tu je kraj
umoran ovde ja cu stati, zelim mir

Kad ne bude mene
kad me skriju paprati, travke i sas
kad ne bude mene
ljubit cu je pesmama svojim i tad
O reci mi njoj
da je tako prolazno sve
kao ptica let
samo nju da volio sam ja
jer je za me bila sav svijet
crveni moj cvijet

Idi sad, druze moj
ljubav i pesmu mi ponesi mojoj ti
dalje sad mogu sam
pocinak ovdje ja cu naci, idi ti

Kad ne bude mene
kada dodju drugi djecaci ko ja
kad ne bude mene
reci da cu ostati sa njom i tad

O,reci mi njoj da je tako prolazno sve
kao ptica let....
samo nju da volio sam ja
jer je za me bila sav svijet,
rumeni moj cvijet...

TOSE,zbogom...

Za sve koji su me citirali....a nemam namjeru da ih brojim i citiram....

Morbidno je to koliko ljudi dnevno umire a da niko i ne zna za to... dok se za njega otvara i nekoliko tema. I morbidno je to sto ce do kraja dana, svi koje sam "zgrozila" zaboraviti na njega.
O, da, hajde da se zgrozavamo, na forumu je lako biti covjek.

The death of one is a tragedy ....The death of a million is just a statistic... ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back