podzemne vode i Hartmanov cvor

Izvini, ai ovom limeta-zelenom ne možeš da ne bodeš oči, pa sama boja ti je radioaktivna.

Apropo piramide, moja bivša šefica je dovodila rašljara u kuću i pronašao je da joj se podzemne vode ukrštaju ispod kreveta i ispod njenog mesta za trpezarijskim stolom i uvalio joj nekakvu piramidu, čini mi se da jeste bila 100 evra, uz obrazloženje da onda ne mora da menja raspored nameštaja. Niti je postala manji baksuz, niti se prolepšala, niti ozdravila, a već da se nije udala, nema potrebe da naglašavam.
Sve mi se cini da se podzemne vode nekako uvek ukrstaju pod krevetom i trpezarijskim stolom.:think: Zanimljivo.

I postoji lek za to od 100 evritja.

Napustile nas Kleopatre i vidovite Zorke i ustupile mesto piramidama koje lece svaku biljku. I dobicemo kancer ako ne platimo 100 evra. :roll:

Poslednja izmena od moderatora:
Izvini, ali ovom limeta-zelenom ne možeš da ne bodeš oči, pa sama boja ti je radioaktivna.

Apropo piramide, moja bivša šefica je dovodila rašljara u kuću i pronašao je da joj se podzemne vode ukrštaju ispod kreveta i ispod njenog mesta za trpezarijskim stolom i uvalio joj nekakvu piramidu, čini mi se da jeste bila 100 evra, uz obrazloženje da onda ne mora da menja raspored nameštaja. Niti je postala manji baksuz, niti se prolepšala, niti ozdravila, a već da se nije udala, nema potrebe da naglašavam.

Ako je ona zelela piramidu da kupi onda se ne kaze uvalio joj ...znam sta zelis reci.Nije on njoj dao uputstvo za srecan zivot ili kakav carobni napitak :) zapitaj se malo sta bi se desilo da je ostala bez uvaljene piramide i da li bi ostala toliko zdrava koliko jeste.....nije zezanje,a vi se samo podsmevajte ali jednog dana NEDAJ BOZE da vam treba kako bi se osecali da se vama drugi rugaju:dontunderstand:

Sve mi se cini da se podzemne vode nekako uvek ukrstaju pod krevetom i trpezarijskim stolom.:think: Zanimljivo.

I postoji lek za to od 100 evritja.

Napustile nas Kleopatre i vidovite Zorke i ustupile mesto piramidama koje lece svaku biljku. I dobicemo kancer ako ne platimo 100 evra. :roll:

javi se na pp da se dogovorimo da odemo do bolnice gde su lekari za sebe na citavoji jednoj vertikali imali hartmanov cvor i tri koleginice su umrle sedeci na tim mestima.....druge su se na vreme sacuvale....nije to ne znam sta ali valjda ste ucili malo u skolu sta i zasto su pravljene piramide u Egiptu.....mogli su kuce ali zasto bas piramide..lupetanje napamet.Sram vas bilo

javi se na pp da se dogovorimo da odemo do bolnice gde su lekari za sebe na citavoji jednoj vertikali imali hartmanov cvor i tri koleginice su umrle sedeci na tim mestima.....druge su se na vreme sacuvale....nije to ne znam sta ali valjda ste ucili malo u skolu sta i zasto su pravljene piramide u Egiptu.....mogli su kuce ali zasto bas piramide..lupetanje napamet.Sram vas bilo

:rotf::rotf::rotf:

Ako je ona zelela piramidu da kupi onda se ne kaze uvalio joj ...znam sta zelis reci.Nije on njoj dao uputstvo za srecan zivot ili kakav carobni napitak :) zapitaj se malo sta bi se desilo da je ostala bez uvaljene piramide i da li bi ostala toliko zdrava koliko jeste.....nije zezanje,a vi se samo podsmevajte ali jednog dana NEDAJ BOZE da vam treba kako bi se osecali da se vama drugi rugaju:dontunderstand:

NIje zezanje.......

Znaci porazboljevacemo se svi jer ne zelimo da kupujemo piramidu:sad2:

Kakav je to argument...pitanje je da bi ostala zdrava koliko jeste....:rtfm:

Evo trcim da je kupim preventivno. Sad ne samo da leci od fobija, nesanice, glavobolja celavosti, steriliteta i kojecega...nego sprovodi imunizaciju na raznorazne bolesti :eek:

Malo u skolu sam ucila, pisem, citam a pomalo i racunam.

Pametni ti iz taj Egipat pa svi ziveli u piramide a ne u kuce i nisu imali te bolestine:think:

E, a jel su bas sve koleginice poumirale na tim stolicama...:sad2:

Poslednja izmena:
U mom kraju kažu...dok ima ćurani, ima i podvarak :mrgreen:

more kažu i dok je ovaca biće i šišanja

Vilus, nisi baš najbolje shvatila...podzemne vode izazivaju bolesti a čudotvorna stvarčica sve to neutrališe. A usput leči fobije, psihoze, strahove, noćno mokrenje, psorijazu, leukemiju i od nje raste i kosa ćelavim muškarcima. Najverovatnije je da leči i sterilitet i utiče na potenciju. A ja sam pogrešno shvatio...konstruktor tog genijalnog proizvoda nije frizer, nego nuklearni fizičar koji iz hobija drži frizerski salon. A dotična forumašica je sasvim slučajno ispisala celu stranu reklame za taj proizvod, sasvim slučajno vadi teme iz 2007....čisto milosrđe...nema to veze što komad lima i jedna žica koštaju 100e. I sasvim slučajno se razmahuje nekim pojmovima i nazivima a suštinu rada ne zna da objasni, niti je to zanima. :dash:

a leči li od šuljevi
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

NIje zezanje.......

Znaci porazboljevacemo se svi jer ne zelimo da kupujemo piramidu:sad2:

Kakav je to argument...pitanje je da bi ostala zdrava koliko jeste....:rtfm:

Evo trcim da je kupim preventivno. Sad ne samo da leci od fobija, nesanice, glavobolja celavosti, steriliteta i kojecega...nego sprovodi imunizaciju na raznorazne bolesti :eek:
:hahaha::hahaha:

more klasična neebica:mrgreen::mrgreen:

eto šta znači kupovina na vreme

mora da su se opasale piramidama (kao vencima belog luka protiv drugih nečastivih sila)

Egipćani su takođe poraženi od Rimljana, venčavala su se rođena braća i sestre u faraonskim dinastijama da se ne bi rasipala vlast, a propale su i Maje koje su takođe gradile pramide. Džaba im je bilo što imaju piramide kad su im konkvistadori doneli banalan virus, nisu im piramide pomogle da se zaštite od zla za života, samo su im obezbedile prelazak na neki sledeći nivo post-mortem. Doduše, da su živeli u njima umesto što su se u njima sahranjivali... :mrgreen:

Каже мени пре неки дан Рамзес Трећи:,,Е, моја Ванда, док сам живео у ону кућу, ништа од мене, све ми се нешто пиша везивала у Хартманов чвор! Од кад сам се преселио у пирамиду - Бог да ме види! Све ки руком однесено!'' :rtfm:

E a ako predpostavimo da je taj cvor ispod moje zgrade,a jos bas i ispod moje vertikale,kako on utice na mene koja,recimo,zivim na osmom spratu kad ima celu gardu ispod mene :dontunderstand:

Dakle,ovo postaje smesno. Mogu da poverujem u to da ta vodurina izaziva neke smetnje,ali bas da ljudi umiru zbog nje i ne mogu.

Elem,imam fobiju od igle i sprica ceo svoj zivot,a zivela sam u nekoliko razlicitih stanova,da li je moguce da me ti cvorovi prate gde god da krenem :mrgreen:

Meni to o podzemnim vodama i zračenju i nije baš najjasnije :think:
Voda iznad zemlje, voda ispod zemlje, pa u čemu je štos? Većina reka, kojih se niko ne boji i niko ne priča da zrače, izvire. Podzemna voda, izvor, potočić... pa na kraju Dunav. I šta tu, uopšte, zrači??? :think:

E a ako predpostavimo da je taj cvor ispod moje zgrade,a jos bas i ispod moje vertikale,kako on utice na mene koja,recimo,zivim na osmom spratu kad ima celu gardu ispod mene :dontunderstand:

Dakle,ovo postaje smesno. Mogu da poverujem u to da ta vodurina izaziva neke smetnje,ali bas da ljudi umiru zbog nje i ne mogu.

Elem,imam fobiju od igle i sprica ceo svoj zivot,a zivela sam u nekoliko razlicitih stanova,da li je moguce da me ti cvorovi prate gde god da krenem :mrgreen:

E ovo je baš dobro...ajd da se malo bavimo pretostavkama...za početak da pretpostavimo da je to zračenje podzemnih voda elektromagnetne prirode. I da stvarno na duge staze šteti zdravlju. Pregledao sam gomilu sajtova o tome i nigde nisam našao podatak kolika je talasna dužina tih talasa. Svi smo učili da su osnovne karakteristike frekvencija i jačina polja. Kako je moguće da se o pojavi o kojoj se sve zna, ne zna najbitnija karakteristika?
A da pretpostavimo da je frekvencija jako niska...bliska rezonamtnoj frekvenciji zemlje. Visoka ni u ludilu ne može biti jer elektromagnetni talas visoke frekvencije nema osobinu prolaska kroz zemlju. I ono što svi znaju...faradejev kavez potpuno sprečava prolazak EMT, s tim da otvori moraju biti manji od talasne dužine. Savremena gradnja koristi armiračke mreže sa otvorima 10-15 cm. Bar ih u podu ima 100%. Zaključak...EMT iz zemlje ne može nikako da prođe tu metalnu mrežu, tj. lupanje gluposti.
Pretpostavimo da se ne radi o EMT nago o čistom magnetnom polju zemlje...tu već Faradejev kavez ne pomaže. Recimo da ta čudesna piramida na neki način neutrališe to magnetno polje. Kako je onda moguće da istovremeno neutrališe i EMT električnih uređaja. I kako neutrališe zemljin magnetizam a ne deluje na magnete u okolini. Tu ne bi imali nijedan izvor zvuka...zvučnici ne bi radili a bogme ni televizori ni računari. Zaključak...lupanje gluposti...čista prevara.

I ono što stalno zaboravim da kažem...ko god vam spomene neku napravu za sprečavanje zračenja mob. telefona...znajte da je prevarant. Telefon radi na 950MHz i emituje prilično veliko polje. Lično mislim da je duga upotreba štetna jer zagreva tkivo glave i ko zna kako deluje na ćelije. Ali taj EM talas je nemoguće bilo kako transformisati da telefon i dalje radi. Svaka priča o nekakvim neutralizatorima je čista prevara i ne nasedajte na to.

I ono što stalno zaboravim da kažem...ko god vam spomene neku napravu za sprečavanje zračenja mob. telefona...znajte da je prevarant. Telefon radi na 950MHz i emituje prilično veliko polje. Lično mislim da je duga upotreba štetna jer zagreva tkivo glave i ko zna kako deluje na ćelije. Ali taj EM talas je nemoguće bilo kako transformisati da telefon i dalje radi. Svaka priča o nekakvim neutralizatorima je čista prevara i ne nasedajte na to.

osim kad je reč od piramide:mrgreen:
:manikir::manikir::manikir::manikir:

Za jedno sam sigurna...da pmidica onemogucava shirenje akcionog potencijala u mozdanim neuronima...definitivno...neutralizator mozga
Vrhunski odgovori, vilica mi se donja opustila od iznenadjenja:

- za piramide ...verujem da je mrtve chuvala od podzemnih voda i uticaja kablovske televizije zrachenja reshoa i monitora lap topa...i koji bi oblik zdrav mozak napravio od kamenja, bez 'rastove krovne konstrukcije i creprika

- zamisli shta bi se desilo da nemash neutralizator...ovo je vrh vrhova...znachi ako dobijesh i rakchinu, to je sreca, jer bez pmidice dobio bi tri...sajko majkooo

l...gde god nadjesh zbodno mesto, tu Teslu posadi...

meni treba jedan dezintegrator

E ovo je baš dobro...ajd da se malo bavimo pretostavkama...za početak da pretpostavimo da je to zračenje podzemnih voda elektromagnetne prirode. I da stvarno na duge staze šteti zdravlju. Pregledao sam gomilu sajtova o tome i nigde nisam našao podatak kolika je talasna dužina tih talasa. Svi smo učili da su osnovne karakteristike frekvencija i jačina polja. Kako je moguće da se o pojavi o kojoj se sve zna, ne zna najbitnija karakteristika?
A da pretpostavimo da je frekvencija jako niska...bliska rezonamtnoj frekvenciji zemlje. Visoka ni u ludilu ne može biti jer elektromagnetni talas visoke frekvencije nema osobinu prolaska kroz zemlju. I ono što svi znaju...faradejev kavez potpuno sprečava prolazak EMT, s tim da otvori moraju biti manji od talasne dužine. Savremena gradnja koristi armiračke mreže sa otvorima 10-15 cm. Bar ih u podu ima 100%. Zaključak...EMT iz zemlje ne može nikako da prođe tu metalnu mrežu, tj. lupanje gluposti.
Pretpostavimo da se ne radi o EMT nago o čistom magnetnom polju zemlje...tu već Faradejev kavez ne pomaže. Recimo da ta čudesna piramida na neki način neutrališe to magnetno polje. Kako je onda moguće da istovremeno neutrališe i EMT električnih uređaja. I kako neutrališe zemljin magnetizam a ne deluje na magnete u okolini. Tu ne bi imali nijedan izvor zvuka...zvučnici ne bi radili a bogme ni televizori ni računari. Zaključak...lupanje gluposti...čista prevara.

Nemoj da se baviš pretpostavkama no kupi si jednu piramidu....i ona dva dodatka :mrgreen:

E ja sam nasla bolje resenje...

Idem sa si uzmem kredit....ima da zidam piramidu ..

Sto da neki Egipcani budi bolji od mene...

Pa kad zasucem rukavi...piramida i po ima da iskoci...:zper:

Možda Pasivna gradnja može da ti pomogne......projekat da ti napravi uz fomumaški popust ;)..mislim, red bi bio.....
Ja se nudim za uredjenje eksterijera......kad te opašem sas cvećke ima samo tako zdravo da mirišeš
Ima da te upišu u anale ovi u gradjevinskoj inspekciji kad im podneseš projekat kao začetnicu piramidalnog graditeljstva u Srbiji :rotf:

Back