Ima li vas podstanara ovdje? Kakve su vam gazde? I da li vam se smucio podstanarski zivot? Meni jeste!!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li vas podstanara ovdje? Kakve su vam gazde? I da li vam se smucio podstanarski zivot? Meni jeste!!!!![]()
Neke moje računice kažu da sam dao oko 50.000 evra na kiriju...a da ne računam troškove selidbi, lomljenje nameštaja, potrošeno vreme, plaćanje skupe struje za grejanje jer si uslovljen da se greješ na struju. Kamo sreće da sam još 1990. mogao da podignem stambeni kredit i te pare potrošim na vraćanje za svoje.Ako ti se smučio podstanarski život, uzmi kredit, pa uživaj u kamatama i stalnim promenama rata, marži itd, mnogi su tako rezonovali pre par godina i rado bi se vratili u podstanare, jer im banke deru kožu s leđa, ali prošao je voz
Došla, videla, preživela.
Devet dugih godina ubedljivo najgoreg iskustva u životu.
Kad sam došla u Srbiju, priznajem prvi put sam čula da neko (a uskoro sam to bila ja) može da živi u nečemu što se zove nus-prostorija
I da za taj luksuz skrajnut iza gazdine kuće, a između garaže i poljskog wc-a plaća tadašnjih basnoslovnih 150 maraka.
Posle tog horora moja kućica-moja slobodica je apsolutna ili univerzalna istina![]()