Podrzavam nezavisnost Kosova

• Začetnik teme Začetnik teme loop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Arhangel NS:
Браво, Пагане! :D

Бежи од Чеде и компаније, види се да ти тамо није место..

kod cedomira i kompanije o svemu ovome mogu javno da se izjasnim,dozvoljen je pluralizam misljenja,mogu da se ogradim od ovakvog stava...to je sustina liberalizma...aj probaj da ucinis tako nesto u nekoj drugoj partiji...

loop:
Srbija je nejaka da bi se suprostavila svetskoj sili kao sto je Amerika i to su nam vec jednom i dokazali.
A i Rusi su nam isto dokazali koliko im je stalo da nas i prodali su nas na keca.

E sad ja ne kazem da mi treba da se povinujemo svakoj naredbi koju nam Ameri posalju, daleko od toga, iako smo mali moramo im staviti do znanja da ne mogu sa nama kako oni hoce, jer ako nas jednom ucene i mi izvrsimo ucenu onda ce nas posle stalno ucenjivati, jer ce videti da mogu.

Ali sa Kosovom je gotova prica, izgubili smo i nema sta.Kazem vam ljudi radovali ste se kad je prestalo bombardovanje a sad ce te da budete ozaloscenji kad i javno izvanicno Kosovo.Pa ne moze to tako.
Pustimo Crnu Goru, ako se oni ne otcepe , da mi raspisemo refenredum, ako mi njima ne trebamo ne trebaju ni oni nama.
Dajmo Kosovu nezavisto i radimo na projektu Bujanovac Medvedja Presevo jer je vec sad to ugrozena teritorija, a ne za deset godina da se zacudimo zasto i on sad hoce nezavisnost :!:

Siguran sam da bi od tog trenutka pa u narednih 6 godine, se stvari stavile na sasvim drugaciju poziciju.Naravno Kosovo ne bi nikad napredovalo, bas kao sto i Albanija ne moze da napreduje, jer siptari su stoka nisu to civilizovani ljudi.Samo bi im svetski mocnici pokupili sve prirodna bogatstva i ostavili ih da zive u bedi.

ukucajte u Google "We bombed the wrong side" ;)

"Укуцај" ти себи у главу да се ниједна земља на свету не одриче своје територије. То због тога што се залажеш ЗА отцепљење Космета...

Какав "пројекат", какви бакрачи...Запитај се ЗАШТО је Б.М.П. угрожена територија, ко је угрожава, зар опет "зли" Срби навалише на "сироте, демократичне" шиптаре или????

nemam ja nikakve veze sa Cedom, niti sam u njegovoj ili bilo kojoj partiji , ja sam pisem ono sto ja vidim sa moje tacke gledista i sto mislim da bi bilo ispravno, i to skroz ovako amaterski, bez bilo kakve kompetentnosti za to.

Samo mislim da imam pravo na svoje misljenje i svi postujem svako drugo misljenje i nikoga ne vredjam ;)

Arhangel NS:
"Укуцај" ти себи у главу да се ниједна земља на свету не одриче своје територије. То због тога што се залажеш ЗА отцепљење Космета...

Какав "пројекат", какви бакрачи...Запитај се ЗАШТО је Б.М.П. угрожена територија, ко је угрожава, зар опет "зли" Срби навалише на "сироте, демократичне" шиптаре или????

Gresis mnogu se se zamlje odrekle svoje teritorije, a mnoge su i nestale zato sto nisu htele da se odreknu.Pristi se samo malo istorije pa ces se setiti dosta primera.Rusi dali aljasku Amerima, Britanjija dala HongKong Kini, itd., itd. Mucni malo glavom kad sledeci put nesto napises.

I pusti Spance da oni sami resavaju svoje probleme nema potrebe da se mi time opterecujemo.

Duh Sekire:
А шта би ти да нас бомбардују до последњег?

****** duse....gotovo sve je izgubljeno te nesrecne '99...ostade nam samo ona klimava rezolucija,koju je doneo SB,a isto tako je on moze i promeniti...izgleda mi da nemamo mnogo sanse...a price o suverenitetu su jos jadnije...pa ko normalan stvarno misli da bi nasa policija ili vojska tamo prezivele dva dana...ako izvucemo nesto,recimo sever onda i mozemo reci da smo nesto ucinili...

Duh Sekire:
А шта би ти да нас бомбардују до последњег?

Ja da sam se pitao ne bi ni doslo do bombardovanja, ali kad vec ulazim u tako nesto onda idem do kraja. A da smo svi imali mooda za takav stav pobedili bi i sam NATO jer nije im trebalo josh mnogo da pocnu da se razmimoilaze u stavovima.A to o poslednjeg o tome nema ni govora, jer kad bi dotle doslo onda bi sigurno poceo treci svetski rat.

loop:
Gresis mnogu se se zamlje odrekle svoje teritorije, a mnoge su i nestale zato sto nisu htele da se odreknu.Pristi se samo malo istorije pa ces se setiti dosta primera.Rusi dali aljasku Amerima, Britanjija dala HongKong Kini, itd., itd. Mucni malo glavom kad sledeci put nesto napises.

I pusti Spance da oni sami resavaju svoje probleme nema potrebe da se mi time opterecujemo.
Rusi nisu dali nego PRODALI Aljasku Amerima, a V. Britanija je imala ugovor za stogodisnji (cini mi se) protektorat nad Hong Kongom, koji je istekao pa su ga vratili!

loop:

Једеш гљиве лудаје??? Какве Шпанце???

Руси, начитани мој, нису "дали" Аљаску, већ продали и то без икаквог "Милосрдног Анђела" и слично...Британија није "дала" Хонг Конг, већ вратила након истека аранжмана које су успоставиле...Али, шта вреди да ти кажем да би ТИ требало да мућнеш...Мож' млатарати лобањом до сутра, не вреди...

Дечко, ја ти написах за Бујановац, Медвеђу и Прешево (Б.М.П.) и упитах ко по твом мишљењу тамо прави проблеме...Ми или шиптари ???

loop:
A mi nismo prodali Kosovo jel?
A sve granice koje danas postoje tako su od vajkada i nikad se nisu menjale?

Је л' ти овде нас за'ебаваш? Излупеташ се, притом ме посаветујеш да мало "мућнем" главом пре но шта напишем, а кад ти то оспорим (и не само ја) онда бежиш у безкрајна нова питања...

Кад будеш одговорио на постове с претходне стране, онда можемо наставити...

Arhangel NS:
Је л' ти овде нас за'ебаваш? Излупеташ се, притом ме посаветујеш да мало "мућнем" главом пре но шта напишем, а кад ти то оспорим (и не само ја) онда бежиш у безкрајна нова питања...

Кад будеш одговорио на постове с претходне стране, онда можемо наставити...

Na ne bezim u nova pitanja, odgovorio sam ti na tvoj post, a na neku necu da odgovorm jer su krajnje primitivna i postavljena su samo da bi provocirao, a ja nisam ovde da bih se svadjao ni sa kim:!:

A koliko su dece radjali ti Srbi pre 15 godina a koliko je dece radja njegov komsija Albanac?
Koliko je Albanaca bilo pre 15 godina a koliko ih je sad, sto ne postavis to pitanje?

I uostalom jesam li ja zvao te Srbe sa Kosova da prodaju svoje kuce tamo i da dodju ovde da zive?

Malo su glupava poredjenja Kosova i Vojvodine jer je Kosovo naseljeno divljacima Albancima koji se radjaju po pecinama i priglupi su pa je njima lako manipulisati. Vojvodina je mnogo civilizovanije mesto i tu nikada nece biti gradjanskog rata. Oni tj. mi se borimo za to da nam Beograd ne uzima vise harac nego da svako trosi onoliko koliko sam zaradi. I da, Kosovo nam ne treba jer dole vise nema Srba. Ova situacija odgovara samo malom broju kosovskih Srba koji je koriste za licno bogacenje svercujuci sa svim i svacim. A ove patriote koje s er u kako je to oltar Srbije verovatno nikad nisu ni bili na Kosovu.

loop:
A koliko su dece radjali ti Srbi pre 15 godina a koliko je dece radja njegov komsija Albanac?
Koliko je Albanaca bilo pre 15 godina a koliko ih je sad, sto ne postavis to pitanje?

I uostalom jesam li ja zvao te Srbe sa Kosova da prodaju svoje kuce tamo i da dodju ovde da zive?
A sta mislis da mi sve te Srbe lepo istrebimo sa Kosova i ostavimo ga jadnim Siptarima!!!!
Ako mislis da se nasa populacija na Kosovu smanjila priradnim mortalitetom, a njihova natalitetom, onda brate imas problem u informisanju!
Tacno je, nazalost, da ih niko nije zvao! Brate moj u tome i jeste problem!

Djesi Djenis I:
Malo su glupava poredjenja Kosova i Vojvodine jer je Kosovo naseljeno divljacima Albancima koji se radjaju po pecinama i priglupi su pa je njima lako manipulisati. Vojvodina je mnogo civilizovanije mesto i tu nikada nece biti gradjanskog rata. Oni tj. mi se borimo za to da nam Beograd ne uzima vise harac nego da svako trosi onoliko koliko sam zaradi. I da, Kosovo nam ne treba jer dole vise nema Srba. Ova situacija odgovara samo malom broju kosovskih Srba koji je koriste za licno bogacenje svercujuci sa svim i svacim. A ove patriote koje s er u kako je to oltar Srbije verovatno nikad nisu ni bili na Kosovu.
Brate moj, Jevreji nisu videli Jerusalim hiljadama godina pa im je vizija o njemu ostala netaknuta i neukaljana! Eno ih sad na svom ognjistu!!

DeteSunca:
Brate moj, Jevreji nisu videli Jerusalim hiljadama godina pa im je vizija o njemu ostala netaknuta i neukaljana! Eno ih sad na svom ognjistu!!
Pa ti se onda zakiti eksplozivom pa uradi nesto patriotski ko sto to rade Palestinci. Nisam video da neki Srbin tako voli svoju svetu zemlju. A zar mislis da Jeshe mogu da se izbore sa Palestincima? Nesto sumnjam, al videcemo.

Ovo za Vojovdinu i Kosovo Djesi Djenis I je potpuno u pravu i svi ti sto se busaju u pravoslavlje i patriotizam, nisu nikad ni bili na Kosovu, ne idu ni u crkvu jedno mesecno barem a o manastirima i da ne pricam.

Svi smo veliki Srbi na recima, ali kad treba da uradimo nesto za to srpstvo onda nemamo uslovu.Albanci su mogli u 3x3 da zive i radjaju po 10 dece, a mi ne mozemo ni dvoje, nemamo uslove.
Licemerje, klasicno licemerje.
Danas su svi jaki na recima kad treba da se brani Kosovo, a kad je stvarno trebalo da se brani, ali zivotima a ne recima svi su molili Boga da se sto pre zavrsi i neka udju na Kosovo samo nama vise da ne padaju bombe na glave.
Licemerje.
E pa gospodo kad se onda mogli da slavite zato sto prestaje bombardovanje i zato sto ulazi NATO cizma na kosovu ,moci ce te i ove godine isto tako da prihvatite nezavisnost Kosova, hteli vi to ili ne, milom ili silom, sve jedno je.

Samo treba biti pametan i shvatiti da nam ovakvo kosovo uopste ne treba.Treba da uspostavimo granice i da zastitimo ovo Srbije sto je ostalo, jer ako ovako Beograd nastavi da pljacka Srbiju, dobice i ona nezavisnost samo mirnim putem.

loop:
Ja sam Srbin (ime necu navesti iz nekih skroz desetih razloga) koji sme javno pred svakim da kazem da podrzavam nezavisnost Kosova i otcepljenje Crne Gore.

Kosovo kad se ocepi mi cemo tek onda da progledamo, jer KFOR ce morati da garantuje bezbedost svakom Srbinu na Kosovu, a mi kao drzava necemo morati da placamo dugove za Kosovo keje smo ovih 5 godina placali, a sigurno nisu bili mali, nego ce to onda oni morati da rade, plus sto cemo imati jedan ogroman problem manje.

A Albanci za dve godine ima da placu za nama ko kisa.Pa oni da nesto znaju oni bi razvili Albaniju, ne bi bila zadnja rupa u Evropi, nego to su bre sve kriminalci tamo na vlasti i kad se povuce KFOR sa Kosova pa tek ce onda oni da vide za koga su se borili i kako ce Taci i Ceku da im piju krv, a donacije Evrope kad splasu za godinu dve, joj, joj kako ce da kukaju :lol:

A mi cemo posle otcepljana CG i nezavisnosti Kosova konacno znati na cemu smo i moci cemo sa svim raspolozivim sredstvima da krenemo napred, bez velikih problema koji nas toliko koce.

Mozda josh jedino Hag, ali posle smrti dvojice Srba u Haskom pritvoru, bez obzira koji su uzorci, taj sud je se pokazao kao krajnje nehuman bez imalo ljudske dostojanstvenosti za svoje zatoverinke, mozda samo za nijansu bolji od Americkih logora koji se slobodno mogu okarakterisati kao koncentracioni, niko vise od svetskih lidera nema pravo da nas ucenjuje sa isporukom drugih Haskih optuzenika, a uostalom ako hoce da ih vide u Hagu onda neka ih sami uhapse i odvede, nego ni oni ne smeju da priznaju da su nemocni za tako nesto. Ja da se pitam ja bi im dao dozovlo da ih love bilo gde u Srbiji gde veruju da se kriju jedini uslov je da ne maltretiraju i ne uznemiravaju obican narod ni po koju cenu.I imaju mesec dana fore da ga uhvate ako ga ne uhvate, molim lepo mi smo nase obaveze izmirili sto se Haga tice i tacka.

To je jedini nacin da Srbija krene napred.

Brate Loop...
Zaludna ti rabota to ovde.
Može Predsednik da priča šta oće ali mi ovde imamo erimtu i Бл-a i dok su oni živi i dok imaju internet konekciju da pišu po ovom forumu to ti se neće desiti!
Odbraniše nas samo tako!
Osvojili bi Šiptari i ostatak da nije njih!
Sad će da dobiješ status Čediste u njihovim očima...
Meni pravo da ti kažem malo muka od ovih patriota...
Ti si mlad, imaš snage...

Back