Podrum

Jel to ideja da mozaik ostane samo za slike?

Nije. Ali ako se zakuva prepiska, možete se preseliti ovde.
Gde je mnogo udobnije. Imate sprave za mučenje i sve... : )

- - - - - - - - - -

shta se radi u ovom podrumu osim shto vidim da je dikica nakachio neshto shto bi teo a ne bi smeo mogao etc

podrum je za mrachne tajne :zper:

aj , krenite , bez stida

Tek je otvoren. Čekaju se prvi ljudi.
A pošto si prvi gost, imaćeš poseban tretman... : )
A i otvaranje je, tako da će biti i neka žurka, pretpostavljam... :)

Nije. Ali ako se zakuva prepiska, možete se preseliti ovde.
Gde je mnogo udobnije. Imate sprave za mučenje i sve... : )

- - - - - - - - - -

Tek je otvoren. Čekaju se prvi ljudi.
A pošto si prvi gost, imaćeš poseban tretman... : )
A i otvaranje je, tako da će biti i neka žurka, pretpostavljam... :)

opet se sigrate corave babe
vezali tessi ochi kad je postavljala, pa sad u podrum :lol:
kad bolje razmislim , tessa je svima vezala ochi i navatala u ovo shto je sad podrum::lol:
ja nisam gost neg' goshca, a mogu i brkove da metnem./ pustim i sve je blistavo :nosijelku:

Da preselimo onih par sa ljisa ako Crvena dopusti :lol:
Salim se... odo da prenesem par gajbi :D

Svako je dobro došao.
Ovde možete da pričate, a da vas niko ne 'bičuje' zbog toga...
Osim ako, naravno, to sami i ne poželite. : )

- - - - - - - - - -

opet se sigrate corave babe
vezali tessi ochi kad je postavljala, pa sad u podrum :lol:
kad bolje razmislim , tessa je svima vezala ochi i navatala u ovo shto je sad podrum::lol:
ja nisam gost neg' goshca, a mogu i brkove da metnem./ pustim i sve je blistavo :nosijelku:

Izvinjavamo se, ne pravimo razliku među gostima. Gost je gost, pa makar bila i gošća.
Zato je, između ostalog, naziv i promenjen.
Mesto nije isključivo za muškadiju.
Eto, baš je lepo videti da su upravo žene među prvim gostima. : )

meni je podrum mesto gde odlazem stvari, koje u tom trenutku ne zelim da otudjim od sebe, pa kad se ne setim njih u podrumu 6 meseci, onda mi lakse da se od njih oprostim
a muski svet mi nije uopste za bacanje (postujem muski svet, kao moja zenska kompatibilnost) i s tim, naziv podrum za muski klub mi je bas neadekvatan i nekako bas fuj :(
ako sam ranije ulazila ovde cisto da vidim sta je Proka skuvao, Boljarin ili Miller otpevali, ili cime bi nas Dee vintage-provozao, sad i to necu da radim, ne volim miris ustajalosti i memle

s duznim postovanjem ka moderaciji, sto se mene tice, mogli ste ladno da otvorite novu temu podrum, a da ne dirate muski klub, koji je bar meni bio jedan fin kutak sa lepom muskom i muzevnom energijom

meni je podrum mesto gde odlazem stvari, koje u tom trenutku ne zelim da otudjim od sebe, pa kad se ne setim njih u podrumu 6 meseci, onda mi lakse da se od njih oprostim
a muski svet mi nije uopste za bacanje (postujem muski svet, kao moja zenska kompatibilnost) i s tim, naziv podrum za muski klub mi je bas neadekvatan i nekako bas fuj :(
ako sam ranije ulazila ovde cisto da vidim sta je Proka skuvao, Boljarin ili Miller otpevali, ili cime bi nas Dee vintage-provozao, sad i to necu da radim, ne volim miris ustajalosti i memle

s duznim postovanjem ka moderaciji, sto se mene tice, mogli ste ladno da otvorite novu temu podrum, a da ne dirate muski klub, koji je bar meni bio jedan fin kutak sa lepom muskom i muzevnom energijom

Niko nije rekao da smo za bacanje. Podrumi nisu samo mesta za odlaganje stvari. Ja sam bio u par pravih klubova sa tim nazivom. Bili su sasvim lepa i uređena mesta, a bilo je i muške energije.
Ne verujem da će sam naziv sprečiti navedene da i dalje čine ono što i do sada jesu na ovoj temi.
Mogli smo i otvoriti novu, ali čemu veliki broj tema sa istom tematikom - mesta na kojem se okupljaju i druže ljudi.

Poslednja izmena:

hajde , ne kuzi modranciju lunjaro jedna , pusti brke i da vish kako sve ide ko dikicin auto bez gumibona :lol:

nemoj ti , bar ti koja si pozitiva da chantrash pa da odem za sva prethodna sadashnja i buduca vremena
klik !!

hajde , ne kuzi modranciju lunjaro jedna , pusti brke i da vish kako sve ide ko dikicin auto bez gumibona :lol:

nemoj ti , bar ti koja si pozitiva da chantrash pa da odem za sva prethodna sadashnja i buduca vremena
klik !!
ma, Zmiki, bre, da znas da si za sve u pravu i da je ovde najbolje da covek pobegne, pre no sto corvus pogasi svetla :lol:

evo, i od mene, klik!!!

Ja sam samo izneo sopstveno razmišljanje na temi o čemu razmišljaš, pre neki dan. Izgleda se dopao i bajkeru, koji je pričao sa tessom, a i ona se složila. Tako da odluka nije isključivo moja.
Muški klub je, makar meni, uvek zvučao kao mesto namenjeno samo muškarcima. Klub na podforumu na kojem ima i žena ne bi trebao da bude isključiv, pa ni u svom nazivu.
A naziv ko naziv... promene se uvek teško prihvataju.
Ako vam baš toliko smeta, mogu i da vratim, nije nikakav problem.
Pa možete i dalje kačiti slike raznih automobila ili čega god već, bez razgovora.

Back