Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to ideja da mozaik ostane samo za slike?
shta se radi u ovom podrumu osim shto vidim da je dikica nakachio neshto shto bi teo a ne bi smeo mogao etc
podrum je za mrachne tajne
aj , krenite , bez stida

Pa dobro, možeš da se useliš.Sto ja da se selim, ionako samo slike postavljam.
Podrum posmatram sa pristojne daljine
Sluzi li se ovde sta osim sarme?![]()
Nije. Ali ako se zakuva prepiska, možete se preseliti ovde.
Gde je mnogo udobnije. Imate sprave za mučenje i sve... : )
- - - - - - - - - -
Tek je otvoren. Čekaju se prvi ljudi.
A pošto si prvi gost, imaćeš poseban tretman... : )
A i otvaranje je, tako da će biti i neka žurka, pretpostavljam...![]()

Da preselimo onih par sa ljisa ako Crvena dopusti
Salim se... odo da prenesem par gajbi![]()
opet se sigrate corave babe
vezali tessi ochi kad je postavljala, pa sad u podrum
kad bolje razmislim , tessa je svima vezala ochi i navatala u ovo shto je sad podrum:
ja nisam gost neg' goshca, a mogu i brkove da metnem./ pustim i sve je blistavo![]()

meni je podrum mesto gde odlazem stvari, koje u tom trenutku ne zelim da otudjim od sebe, pa kad se ne setim njih u podrumu 6 meseci, onda mi lakse da se od njih oprostim
a muski svet mi nije uopste za bacanje (postujem muski svet, kao moja zenska kompatibilnost) i s tim, naziv podrum za muski klub mi je bas neadekvatan i nekako bas fuj
ako sam ranije ulazila ovde cisto da vidim sta je Proka skuvao, Boljarin ili Miller otpevali, ili cime bi nas Dee vintage-provozao, sad i to necu da radim, ne volim miris ustajalosti i memle
s duznim postovanjem ka moderaciji, sto se mene tice, mogli ste ladno da otvorite novu temu podrum, a da ne dirate muski klub, koji je bar meni bio jedan fin kutak sa lepom muskom i muzevnom energijom
meni je podrum mesto gde odlazem stvari, koje u tom trenutku ne zelim da otudjim od sebe, pa kad se ne setim njih u podrumu 6 meseci, onda mi lakse da se od njih oprostim
a muski svet mi nije uopste za bacanje (postujem muski svet, kao moja zenska kompatibilnost) i s tim, naziv podrum za muski klub mi je bas neadekvatan i nekako bas fuj
ako sam ranije ulazila ovde cisto da vidim sta je Proka skuvao, Boljarin ili Miller otpevali, ili cime bi nas Dee vintage-provozao, sad i to necu da radim, ne volim miris ustajalosti i memle
s duznim postovanjem ka moderaciji, sto se mene tice, mogli ste ladno da otvorite novu temu podrum, a da ne dirate muski klub, koji je bar meni bio jedan fin kutak sa lepom muskom i muzevnom energijom

Pošto jedan pdf. čine ljudi koji su na njemu, naziv kluba je promenjen. Nadam se da će biti pivlačnije i opuštenije mesto za razgovor nego do sada.
Dobro došli.

ma, Zmiki, bre, da znas da si za sve u pravu i da je ovde najbolje da covek pobegne, pre no sto corvus pogasi svetlahajde , ne kuzi modranciju lunjaro jedna , pusti brke i da vish kako sve ide ko dikicin auto bez gumibona
nemoj ti , bar ti koja si pozitiva da chantrash pa da odem za sva prethodna sadashnja i buduca vremena
klik !!