Podrum

Ovo metlin forum ili neki drugi podrum?

Meni je podrum bila garaza u jednoj kuci tako da na ovo gledam kao na musku svastaru?

- - - - - - - - - -

Jedna reč - kako?

Sta kako, na sta tacno mislis? :)

- - - - - - - - - -

Neki ga zovu, Ice Man, ali on je samo Finac z:mrgreen:

e4KpaP7.jpg

em9w3Pf.jpg

qa5wfS3.jpg

Pa znas kako, najbitnije je da imas izletnu zonu. Ono kad kazu brzina ubija, nije bas tako nego te ubije kad se brzo zaustavis, odnosno G sila. Najcesce je to udarac u prepreku. Ako si gledao trke , vidis da i padnu sa 200km/h pa se drljaju i trenje ih uspori i samo ustanu.

Ali ova trka je za ludake. Zove se Isle of Man, i trka se tamo kroz taj gradic sta li je vec. Ne postoje izletne zone, vozi se bukvalno kroz ulice. Pusti se sirena kad nailaze , ogradjeno je malo i ljudi ne izlaze iz dvorista. Samim tim sto ne postoji izletna zona, svaki pad je velika sansa da je koban jer udaras u nesto. Zato i svake godine neko pogine, ili vise njih.

Ovaj je imao malo i srece jer je promasio onaj manji zid iza, tj preskocio ga je :)

Evo ti snimak mozes pregledati na preskokce malo cisto da vidis kuda prolaze i kojim tempom (isti tempo kao i na stazi) sto je suludo s obzirom na rizik...

Sta se nekada pravilo, a danas sve prakticno, sto pouzdanije, manje kvarova itd... 250 kubika, samo 250! 4 cilindra redna...45 KS... i zvuk FORMULE 1 covece!!! Od 250 kubika! Ovakve spravice se vise ne prave, nazalost...ko ih je sacuvao, kolekcionarski primerci.

sta je ovo z:shock:
dok sam ukopcala da ste promenili naziv, ja reko nova tema neka, kad vidim silne strane ne uklapa se da je nova, pa onda ukapiram :lol:

- - - - - - - - - -

meni je podrum mesto gde odlazem stvari, koje u tom trenutku ne zelim da otudjim od sebe, pa kad se ne setim njih u podrumu 6 meseci, onda mi lakse da se od njih oprostim
a muski svet mi nije uopste za bacanje (postujem muski svet, kao moja zenska kompatibilnost) i s tim, naziv podrum za muski klub mi je bas neadekvatan i nekako bas fuj :(
ako sam ranije ulazila ovde cisto da vidim sta je Proka skuvao, Boljarin ili Miller otpevali, ili cime bi nas Dee vintage-provozao, sad i to necu da radim, ne volim miris ustajalosti i memle

s duznim postovanjem ka moderaciji, sto se mene tice, mogli ste ladno da otvorite novu temu podrum, a da ne dirate muski klub, koji je bar meni bio jedan fin kutak sa lepom muskom i muzevnom energijom

a vis meni se uopste nije svidjalo sto se kafana zove muski klub, nekako mi je odmah slalo poruku da zene nisu dobrodosle
zato sam mozda dva tri posta ostavila ukupno
muskarci pisu ravnopravno na pdf zene, i mnogo ih je, ali na ovom pdfu nema puno zena, i ono malo sto dodje vidi odmah naziv kafane muski klub, samo sto ne kazu aj i ta sacica jada sto dolazi maknite se

pojma nemam za ovu promenu imena, sad usla u pdf htela u mozaik i vidim pise podrum, reko sta je bre ovo, nije valjda da imam konkurenta, nekog sa vecim podrumom :lol:
ali mi se svakako vise svidja bilo koji naziv od onog starog...

- - - - - - - - - -

ah tojota je uvek bila vodeca za terence....al zato i kosta...
ti se bese mucis sa ladom i kukas na nju?

- - - - - - - - - -

Pošto jedan pdf. čine ljudi koji su na njemu, naziv kluba je promenjen. Nadam se da će biti pivlačnije i opuštenije mesto za razgovor nego do sada.
Dobro došli.

upavo je u ovome stos
ne dolaze na pdf samo muskarci, i ne treba, zabavnije je kad je raznovrsno...

- - - - - - - - - -

Metla da se oglasi z:mrgreen:

sad i da oces da pobegnes nema :malav:

Metlo, pretpostavio sam da će se tebi svideti.
Isto razmišljamo, i meni je delovalo kao mesto rezervisano samo za muške.
Žene su mnogo posećenije - uvek su i bile. Nadam se da ćemo uspeti da to makar izjednačimo.
Klubovi u kojima nema žena brzo postaju nezanimljivi i muškarcima. : )
Nadam se da će se žene osećati prijatnije i da su dobrodošle da ostave svoje komentare. Kako ovde, tako i na ostatku podforuma.

hvala corvus
bilo koji naziv od onog starog sto se mene licno tice je dobrodosao
ako ljudima smeta ovaj sad, mozda treba i njega da menjate....ne znam...dogovorite se..ne mesam se

ja nisam nista htela da kazem ranije, da ne bude vidi ova sta upada ovde i udara na nas naziv i nas klub, zato sam izbegavala i da udjem, ok meni nije prijatno necu pisati tu puno i to je to
ali sada kad ste samoinicijativno pokazali da razmisljate u tom smeru to mi se dopada, i eto ajde reko da iskucam po koju rec na temi....

sto se samog pojma podrum tice, na mozaiku je koriscen u saljivom kontestu, znaju vec ljudi sta i kako ide zezancija
ako nekome ne prija da se cela tema zove ovako zbog nekih licnih asocijacija apsolutno ima prava na to, pa se vi sad dogovorite kako vam volja...
to ne znaci da cu ja da pustim moje zrtve iz MOG podruma :malav:
za ovaj nisam nadlezna, radite sta vam volja :lol:

Mi smo se dogovorili, a svima se ne može ugoditi.
Meni će baš biti zanimljvo da ljude koji se raspričaju na temama, van teme, upućujem u podrum. : )
Biće šaljivo, a u istu ruku neće biti toliko ljutnje.
Metlo, ti si i inspiracija, muza samog naslova.
Nadam se da će ti pored onog ličnog i ovaj biti zanimljiv. : )

Pa znas kako, najbitnije je da imas izletnu zonu. Ono kad kazu brzina ubija, nije bas tako nego te ubije kad se brzo zaustavis, odnosno G sila. Najcesce je to udarac u prepreku. Ako si gledao trke , vidis da i padnu sa 200km/h pa se drljaju i trenje ih uspori i samo ustanu.

Ali ova trka je za ludake. Zove se Isle of Man, i trka se tamo kroz taj gradic sta li je vec. Ne postoje izletne zone, vozi se bukvalno kroz ulice. Pusti se sirena kad nailaze , ogradjeno je malo i ljudi ne izlaze iz dvorista. Samim tim sto ne postoji izletna zona, svaki pad je velika sansa da je koban jer udaras u nesto. Zato i svake godine neko pogine, ili vise njih.

Ovaj je imao malo i srece jer je promasio onaj manji zid iza, tj preskocio ga je :)

Evo ti snimak mozes pregledati na preskokce malo cisto da vidis kuda prolaze i kojim tempom (isti tempo kao i na stazi) sto je suludo s obzirom na rizik...

Ma ovo je totalno suludo. Mada meni je inače vožnja motora totalno suluda.
Razumem da ga ono zaštitno odelo i kaciga štite ali bez obzira što ne udari u ništa, kotrlja se i odskače kao krompir. Ne znam kako ne polomi kičmu ili vrat prilikom tog tumbanja.
A ovaj video nikako ne savetujem da se gleda dok se voziš u autobusu. Provereno. :neutral:

Ma ovo je totalno suludo. Mada meni je inače vožnja motora totalno suluda.
Razumem da ga ono zaštitno odelo i kaciga štite ali bez obzira što ne udari u ništa, kotrlja se i odskače kao krompir. Ne znam kako ne polomi kičmu ili vrat prilikom tog tumbanja.
A ovaj video nikako ne savetujem da se gleda dok se voziš u autobusu. Provereno. :neutral:

Ako si vozio pa ti se nije svidelo onda je ok. Ako nisi, mozda bi promenio misljenje kad bi probao... Meni je zanimljivo voziti sve sto moze da ubrza dosta brzo, i to je ono sto mi se svidja-ubrzanje ,dok samu brzinu bas i ne volim. Volim i plovila jako camce i slicno.

Meni je suludo npr. skakanje iz padobrana, isto je rizicno pa ljudi skacu. Valjda sto ne volim visinu... Ja kazem, svaka budala ima svoje veselje.

Kod motora mi se svidja i putovanje na njemu jer si stalno u kontaktu i na otvorenom. Svidja mi se i nosenje opreme i sve sto ide uz to. A narocito mi se svidja kontakt sa ljudima koje ostvarujem tokom putovanja. Npr. kao se mimoidjes sa drugim motoristom, u 95% situacija cete se pozdraviti, to u auto neces doziveti osim ako ti neko amblenduje zbog policije. Nece ti ni mahnuti babe i dede sa klupe u nekom no name selu ako si u automobilu. Kad stanes ispred neke prodavnice sa motorom, redovno ce ti prici neki lokalci i pitati nesto tipa odakle si, gde ces, koliko ide itd. pitanja.
Kad naidjes na klince uz put redovno ce da masu, da vicu nesto tipa daj gas, ajde na zadnji... Na granici cete cesto nesto carinici pitati u vezi toga... jednostavno takve stvari nikad neces doziveti u automobilu. A meni takve stvari znace puno.

i danas dobih poklon od jedne forumasice :zaljubljena:
da vidite muskarci forumasi kakve mi forumasice zmajeve zene imamo :heart:

marama sa mackama ofkors
i ogrlica, boho stil ja to volim jako
pa sta reci :D

eFeHSxv.jpg

- - - - - - - - - -

Mi smo se dogovorili, a svima se ne može ugoditi.
Meni će baš biti zanimljvo da ljude koji se raspričaju na temama, van teme, upućujem u podrum. : )
Biće šaljivo, a u istu ruku neće biti toliko ljutnje.
Metlo, ti si i inspiracija, muza samog naslova.
Nadam se da će ti pored onog ličnog i ovaj biti zanimljiv. : )

samo da ne kradete moje zatvorenike iz mog podruma i nema frke :malav:

- - - - - - - - - -

nikad ne vjeruj zeni koja se odveze i pobjegne iz podruma!

:amen:
evo zna covek znanje

Back