ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.797
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Im fine, Im fine guys![]()
Ovo metlin forum ili neki drugi podrum?
Jedna reč - kako?
Meni je podrum bila garaza u jednoj kuci tako da na ovo gledam kao na musku svastaru?
- - - - - - - - - -
Sta kako, na sta tacno mislis?
- - - - - - - - - -
Neki ga zovu, Ice Man, ali on je samo Finac
meni je podrum mesto gde odlazem stvari, koje u tom trenutku ne zelim da otudjim od sebe, pa kad se ne setim njih u podrumu 6 meseci, onda mi lakse da se od njih oprostim
a muski svet mi nije uopste za bacanje (postujem muski svet, kao moja zenska kompatibilnost) i s tim, naziv podrum za muski klub mi je bas neadekvatan i nekako bas fuj
ako sam ranije ulazila ovde cisto da vidim sta je Proka skuvao, Boljarin ili Miller otpevali, ili cime bi nas Dee vintage-provozao, sad i to necu da radim, ne volim miris ustajalosti i memle
s duznim postovanjem ka moderaciji, sto se mene tice, mogli ste ladno da otvorite novu temu podrum, a da ne dirate muski klub, koji je bar meni bio jedan fin kutak sa lepom muskom i muzevnom energijom
Pošto jedan pdf. čine ljudi koji su na njemu, naziv kluba je promenjen. Nadam se da će biti pivlačnije i opuštenije mesto za razgovor nego do sada.
Dobro došli.
Metla da se oglasi![]()
Pa znas kako, najbitnije je da imas izletnu zonu. Ono kad kazu brzina ubija, nije bas tako nego te ubije kad se brzo zaustavis, odnosno G sila. Najcesce je to udarac u prepreku. Ako si gledao trke , vidis da i padnu sa 200km/h pa se drljaju i trenje ih uspori i samo ustanu.
Ali ova trka je za ludake. Zove se Isle of Man, i trka se tamo kroz taj gradic sta li je vec. Ne postoje izletne zone, vozi se bukvalno kroz ulice. Pusti se sirena kad nailaze , ogradjeno je malo i ljudi ne izlaze iz dvorista. Samim tim sto ne postoji izletna zona, svaki pad je velika sansa da je koban jer udaras u nesto. Zato i svake godine neko pogine, ili vise njih.
Ovaj je imao malo i srece jer je promasio onaj manji zid iza, tj preskocio ga je![]()
Evo ti snimak mozes pregledati na preskokce malo cisto da vidis kuda prolaze i kojim tempom (isti tempo kao i na stazi) sto je suludo s obzirom na rizik...
Ma ovo je totalno suludo. Mada meni je inače vožnja motora totalno suluda.
Razumem da ga ono zaštitno odelo i kaciga štite ali bez obzira što ne udari u ništa, kotrlja se i odskače kao krompir. Ne znam kako ne polomi kičmu ili vrat prilikom tog tumbanja.
A ovaj video nikako ne savetujem da se gleda dok se voziš u autobusu. Provereno.![]()
Mi smo se dogovorili, a svima se ne može ugoditi.
Meni će baš biti zanimljvo da ljude koji se raspričaju na temama, van teme, upućujem u podrum. : )
Biće šaljivo, a u istu ruku neće biti toliko ljutnje.
Metlo, ti si i inspiracija, muza samog naslova.
Nadam se da će ti pored onog ličnog i ovaj biti zanimljiv. : )
nikad ne vjeruj zeni koja se odveze i pobjegne iz podruma!