Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vidis opet nesto tu ne stima..sad razmisljam kakve god da su ako su slatke nema problema..samo sa kiselkastijim osetim peckanje

....opet kazem, moguce da ti smeta samo jabucna kiselina, a ona je jaka....prijateljica je stavila pola jabuke da ispece na
novom sporetu sa ravnom plocom, ostao joj je trag koji je ta kiselina nagrizla i nikad to nicim nije mogla ukloniti, jednostavno je
kiselina nagrizla....da nisam videla ne bih verovala...znaci pokusaj pojedi jednu jabuku kao sto sam ti savetovala, otrovati se
sigurno neces....pa ces sam videti reakciju svog organizma....

....opet kazem, moguce da ti smeta samo jabucna kiselina, a ona je jaka....prijateljica je stavila pola jabuke da ispece na
novom sporetu sa ravnom plocom, ostao joj je trag koji je ta kiselina nagrizla i nikad to nicim nije mogla ukloniti, jednostavno je
kiselina nagrizla....da nisam videla ne bih verovala...znaci pokusaj pojedi jednu jabuku kao sto sam ti savetovala, otrovati se
sigurno neces....pa ces sam videti reakciju svog organizma....

ovo za sporet mi je novina.:eek:

A meni jutros jos pola kg manje ... lepo sam popiiiiii :evil:
Jela sam juce ... bas dosta .... i tek sad shvatam da je mnogo veci problem dodati kilograme
nego izgubiti ih . Setim se Jandre-Bokice koju su ovde napljuvali kad je pisala i zena morala otici
a u sustini dijetalan nacin ishrane vazi u oba smera jer nije fora preci samo na testa i kolace da bi se ugojio
kad ni to nije zdravo

Jela sam juce ... bas dosta .... i tek sad shvatam da je mnogo veci problem dodati kilograme
nego izgubiti ih . Setim se Jandre-Bokice koju su ovde napljuvali kad je pisala i zena morala otici
a u sustini dijetalan nacin ishrane vazi u oba smera jer nije fora preci samo na testa i kolace da bi se ugojio
kad ni to nije zdravo
a pa kome treba visak i sta on donosi..nista..samo da si manje sposodan za neke aktivnosti..ok snaga ulazi na usta ali ne na salo

....samo da izjavim za televizor, sto bi rekla Mileva, koja inace opet zaobilazi ovu temu u sirokom luku:(, posto nemam
vagu, meni je reper letnja odeca, bolje receno pantalone koje mi tacno pokazu, gde sam sa kilazom stigla, i da, stoje
mi isto kao i letos, sto ce reci drzim se i dalje na istoj kilazi....

...isto savetujem i vama, nadjite nesto od odece sto volite da nosite, i s' vremena na vreme obucite, vidite kako vam
stoji, pa se shodno tome i ponasajte....moj cilj je da i u januaru, i martu, i maju te iste pantalone mogu da obucem
sa istom lakocom kao i danas....:)

kad ni to nije zdravo

...svi variramo cak do 2kg gore dole, zavisno od dana, cak i pun mesec ima veze sa tim, kakve ja bas nesto ne znam,
ali znam da ima...i sta si jela juce i predhodnih dana....nemoj da te to nervira, a ako hoces bas da se gojis, vise skroba,
slatkisa, narocito nutele, milke, koka kole, cipseva, smokija i ostalih gluposti...pa navali...ja ne bi, moj moto je uvek bio
bolje 3-5kg manje nego toliko vise.....

...rado bih skinula jos 2-3kg, ali to za sad nema veze, samo da supem ovu kilazu da odrzim do proleca, pa ce to sto
mi je zelja samo otici tad....

....samo da izjavim za televizor, sto bi rekla Mileva, koja inace opet zaobilazi ovu temu u sirokom luku:(, posto nemam
vagu, meni je reper letnja odeca, bolje receno pantalone koje mi tacno pokazu, gde sam sa kilazom stigla, i da, stoje
mi isto kao i letos, sto ce reci drzim se i dalje na istoj kilazi....

...isto savetujem i vama, nadjite nesto od odece sto volite da nosite, i s' vremena na vreme obucite, vidite kako vam
stoji, pa se shodno tome i ponasajte....moj cilj je da i u januaru, i martu, i maju te iste pantalone mogu da obucem
sa istom lakocom kao i danas....:)
imam jedne somotske replay stare 10ak god koje su mi od prosle zime velike..a nisam ih uopste nosio zbog viska,kao nove a nevidjeno su tople za zimu

imam jedne somotske replay stare 10ak god koje su mi od prosle zime velike..a nisam ih uopste nosio zbog viska,kao nove a nevidjeno su tople za zimu

...to je super..

...ja ima Lewis'-ke koje sam sebe castila kad sam bila u Svedskoj, pre godinu ipo, bas onako nisam zalila kao nosicu ih godinama, i izgleda da hocu samo ne znam kad,
posto su mi velike skoro dva broja, e to mi je bas zao, ali neka ih tamo, da se hvalim da imam:lol:....

I mom sinu isto (od kad je dobio alergijsku reakciju na vitamine stavljene u infuziju); a da stvar bude interesantnija smetaju mu (tako kao tebi) samo crvene jabuke, dok zute i zelene moze da jede bez problema.
ne mogu da se saberem jer nisam ni znao od cega bi to moglo biti..ali zaista ima istine..nikad od zlatnog delisesa..grenny smitha ili jonat golda nije bilo problema..ajdared vec mi se cini da jeste

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back