27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
i naravno - dugacak sexy vikend skida 5 kilograma
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ili kako smrsati a ne mrdnuti prstomne vredi dok se svest ne promeni i ne zagrizes akciju i zdravu hranu ne vrede nikakve dijete
Ne moze on da smrsa umesto tebe.
Disciplina Rajka. DISCIPLINA!
pa rekoh za sta to jes za koga..za lenje koji misle da to tek tako moze bez kretanja i znoja..kreni na neki probni trening sa dobrim fitness trenerom pa ces videti sta je zatezanjePa zasta je onda powerplate?
Meni nisu kg toliki problem, mozda 3-4, meni treba zatezanje
Pa sta on radi uopste?
pa rekoh za sta to jes za koga..za lenje koji misle da to tek tako moze bez kretanja i znoja..kreni na neki probni trening sa dobrim fitness trenerom pa ces videti sta je zatezanje
naravno to se desava u pocetku na bilo kojoj spravi koja se ne upraznjava..evo juce bas pokazem jednu vezbu za donja ledja zeni koja inace razbija vecinu vezbi..ali tu nije radila i nije je uopste mogla pravilno uraditi niti vise ponavljanja..taj deo tela joj je opasno zapusten..tako da ako nisi u mogucnosti otici na trening gledaj na youtubu razne vezbe pa probaj redom..ne vredi tako povrsno raditi i pogresno..najvise me nervira jedna koja dodje i sedne cita novine dok ne dodje trener...znaci gadjacu je necimDobro. Al da znas. Da tih 20 min na power-u nije bilo nimalo naivno.
Malo su me bolele noge posle nekoliko treninga i preznojila sam se.

naravno to se desava u pocetku na bilo kojoj spravi koja se ne upraznjava..evo juce bas pokazem jednu vezbu za donja ledja zeni koja inace razbija vecinu vezbi..ali tu nije radila i nije je uopste mogla pravilno uraditi niti vise ponavljanja..taj deo tela joj je opasno zapusten..tako da ako nisi u mogucnosti otici na trening gledaj na youtubu razne vezbe pa probaj redom..ne vredi tako povrsno raditi i pogresno..najvise me nervira jedna koja dodje i sedne cita novine dok ne dodje trener...znaci gadjacu je necim![]()
pa nista ne kazes sta radis ne kapiram..ti samo ides na powerplate?skapirao sam da ne znas kako radiPa sta cu sad?
Mislis li da ne treba vise da idem?
Da promenim vezbe, sta?
Imam tacno 60kg, a zelim da smrsam 5kg najmanje. RECITE MI KAKO, nakkraci nacin. UOPSTE NISAM FIZICKI AKTIVNA, JEDEM SVASTA. treba neko da mi napise recept,strogi, kako i sta tacno da radim!!!!!!!
pa nista ne kazes sta radis ne kapiram..ti samo ides na powerplate?skapirao sam da ne znas kako radi
)a sto samo to?jel ga placas individualno?besmisleno mi zaista da ne radis ruke ledja grudi i sve redom..on te kao pita sta vam je cilj da zategnete a ti mu kazes to to i to sto ti se ne dopada sto se zapravo i vidi..kad bih te dovatio 1 trening ne bi ti palo na pamet ko te trenira nego da pobegnes..e tako se mrsavi i zatezeMa imam trenera koji mi je odredio vezbe. (mmmm sladak, al mladjusan.....htedoh ga pitati "sine, esil na tatu?)
Da se uozbiljim. On mi je dao vezbe i ja ih radim, a on samo kontrolise, i menja ih s vremenom.
Za noge, stomak i goozu. To je to

manje vina manje vinaImam tacno 60kg, a zelim da smrsam 5kg najmanje. RECITE MI KAKO, nakkraci nacin. UOPSTE NISAM FIZICKI AKTIVNA, JEDEM SVASTA. treba neko da mi napise recept,strogi, kako i sta tacno da radim!!!!!!!

Pa sta on radi uopste?
a sto samo to?jel ga placas individualno?besmisleno mi zaista da ne radis ruke ledja grudi i sve redom..on te kao pita sta vam je cilj da zategnete a ti mu kazes to to i to sto ti se ne dopada sto se zapravo i vidi..kad bih te dovatio 1 trening ne bi ti palo na pamet ko te trenira nego da pobegnes..e tako se mrsavi i zateze![]()
Ma jest, ima nesto i za ruke.
Svaka vezba je otprilike 2 minute. Imam svoj karton i gledam u njega...kao
Kad to sve zavrsim, masasica.....ma ja sam pare bacila izgleda, a?
ne znam zaista al mi ne izgleda kao da ima efekta jer si tako ravnodusna kao da ne napredujesMa jest, ima nesto i za ruke.
Svaka vezba je otprilike 2 minute. Imam svoj karton i gledam u njega...kao
Kad to sve zavrsim, masasica.....ma ja sam pare bacila izgleda, a?
kakvi kartoni kakvo gledanje kad placas ima da vredi i da boli i da brojis zvezde a ne minute
ne znam zaista al mi ne izgleda kao da ima efekta jer si tako ravnodusna kao da ne napredujeskakvi kartoni kakvo gledanje kad placas ima da vredi i da boli i da brojis zvezde a ne minute
![]()

Jes!
Sta cu sad?
Nemoj se predajes.
Cimaj se , pa kolko mozes. Bolje ista nego nista.
Pa za pet godina, kad steknes naviku, mozda i krenes.