Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
brate mili riba navede visinu i po med . standardima idealnu tezinu, a vi se ubijate da joj objasnite kako da smrsa:dash:
ako joj se nesto na njenom telu ne svidja, nek vezba!
nije ni cudo sto ta deca zavrse ko anoreksicarke:neutral:

Dobro. Al da znas. Da tih 20 min na power-u nije bilo nimalo naivno.
Malo su me bolele noge posle nekoliko treninga i preznojila sam se.
naravno to se desava u pocetku na bilo kojoj spravi koja se ne upraznjava..evo juce bas pokazem jednu vezbu za donja ledja zeni koja inace razbija vecinu vezbi..ali tu nije radila i nije je uopste mogla pravilno uraditi niti vise ponavljanja..taj deo tela joj je opasno zapusten..tako da ako nisi u mogucnosti otici na trening gledaj na youtubu razne vezbe pa probaj redom..ne vredi tako povrsno raditi i pogresno..najvise me nervira jedna koja dodje i sedne cita novine dok ne dodje trener...znaci gadjacu je necim:evil:

naravno to se desava u pocetku na bilo kojoj spravi koja se ne upraznjava..evo juce bas pokazem jednu vezbu za donja ledja zeni koja inace razbija vecinu vezbi..ali tu nije radila i nije je uopste mogla pravilno uraditi niti vise ponavljanja..taj deo tela joj je opasno zapusten..tako da ako nisi u mogucnosti otici na trening gledaj na youtubu razne vezbe pa probaj redom..ne vredi tako povrsno raditi i pogresno..najvise me nervira jedna koja dodje i sedne cita novine dok ne dodje trener...znaci gadjacu je necim:evil:

Pa sta cu sad?
Mislis li da ne treba vise da idem?
Da promenim vezbe, sta?

Ma imam trenera koji mi je odredio vezbe. (mmmm sladak, al mladjusan.....htedoh ga pitati "sine, esil na tatu? :))

Da se uozbiljim. On mi je dao vezbe i ja ih radim, a on samo kontrolise, i menja ih s vremenom.
Za noge, stomak i goozu. To je to
a sto samo to?jel ga placas individualno?besmisleno mi zaista da ne radis ruke ledja grudi i sve redom..on te kao pita sta vam je cilj da zategnete a ti mu kazes to to i to sto ti se ne dopada sto se zapravo i vidi..kad bih te dovatio 1 trening ne bi ti palo na pamet ko te trenira nego da pobegnes..e tako se mrsavi i zateze:lol:

Svaka sprava je dobra , ali nemoj vjerovati u one gluposti da se nesto moze napraviti za par minuta .
Ako hoces pravi rezultat , treba vjezbati barem pola sata dnevno . To nije nista kad se zavoli trening .
Ja sam poceo vjezbati kad 80% forumasa nije ni rodjeno , a treniram i sada .:)

a sto samo to?jel ga placas individualno?besmisleno mi zaista da ne radis ruke ledja grudi i sve redom..on te kao pita sta vam je cilj da zategnete a ti mu kazes to to i to sto ti se ne dopada sto se zapravo i vidi..kad bih te dovatio 1 trening ne bi ti palo na pamet ko te trenira nego da pobegnes..e tako se mrsavi i zateze:lol:

Ma jest, ima nesto i za ruke.
Svaka vezba je otprilike 2 minute. Imam svoj karton i gledam u njega...kao
Kad to sve zavrsim, masasica.....ma ja sam pare bacila izgleda, a?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back