gost 273051
Elita
- Poruka
- 18.927
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a da stvarno nigde u gradu nema stepenica![]()
,prijaviće me neko misliće da sam flipnula.

haha ma daj ne zezaj evo ti na kalisu kolko oces..a mozes i u kuci ono penjanje na kauch![]()

)))Ovo je stvarno nefer. Ne jedem ni pice, ni hleb ni masno ni ljuto,ni slano ,ne pijem gazirano , al ni Kilo ispod i to vec 3 meseca. Bio sam 104 pa sam dijetom skinuo na 97 ,al vise nece ni Kilo ispod. Pocinjem bas da se nerviram. Hteo bi da oslabim Jos nekih 13 kg ,al nece pa nece.
Ovo je stvarno nefer. Ne jedem ni pice, ni hleb ni masno ni ljuto,ni slano ,ne pijem gazirano , al ni Kilo ispod i to vec 3 meseca. Bio sam 104 pa sam dijetom skinuo na 97 ,al vise nece ni Kilo ispod. Pocinjem bas da se nerviram. Hteo bi da oslabim Jos nekih 13 kg ,al nece pa nece.

a gde su ti proteini draga..malo ribe ili belog......samo da se upisem ovde, sad cu svako jutro da pesacim jedno 20 minuta do pola sata i to onako brzim hodom,
sto me bas raduje...jedan dobar deo je uzbrdo...super....
.....jutros popola nes kafu i posle vocni jogurt....rucala neko kuvano zelje onako kao corba, a nije corba, to ovde
zovu "branje"....zdravo, ukusno, lagano....
....kasnije nes i oko 18h casa jogurta ili mleka....
...dovoljno...![]()
a gde su ti proteini draga..malo ribe ili belog..

....samo da se upisem ovde, sad cu svako jutro da pesacim jedno 20 minuta do pola sata i to onako brzim hodom,
.....jutros popola nes kafu i posle vocni jogurt....rucala neko kuvano zelje onako kao corba, a nije corba, to ovde
...dovoljno...![]()

jako malo afro, dolazi lepo vreme, nemoj da se sklokas negde....samo da se upisem ovde, sad cu svako jutro da pesacim jedno 20 minuta do pola sata i to onako brzim hodom,
...dovoljno...![]()