Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
th_Suicide.gif

Prezivećeš...:mazi:

injaooo kad nisam pala sa stolice od smeja..paz djete :

KIWI DIJETA

Vrlo je praktična i jednostavna.
Znači jedete sve osim kiwija.

P.S.
Neznam koliko je bitno al' možda bi trebali manje ist a više se krećat, bazat, letat, ić biciklom il' npr. bit na mješalici jer vrag je vidije debela "bosanca" a sumnjam da je on prije mješalice doručkova bilu
Kaffee.gif
naranču i kiselo vrhnje jer bi više bije na zahodu nego na mješalici...

:zcepanje::zcepanje:

Ovo je stvarno nefer. Ne jedem ni pice, ni hleb ni masno ni ljuto,ni slano ,ne pijem gazirano , al ni Kilo ispod i to vec 3 meseca. Bio sam 104 pa sam dijetom skinuo na 97 ,al vise nece ni Kilo ispod. Pocinjem bas da se nerviram. Hteo bi da oslabim Jos nekih 13 kg ,al nece pa nece.

Ovo je stvarno nefer. Ne jedem ni pice, ni hleb ni masno ni ljuto,ni slano ,ne pijem gazirano , al ni Kilo ispod i to vec 3 meseca. Bio sam 104 pa sam dijetom skinuo na 97 ,al vise nece ni Kilo ispod. Pocinjem bas da se nerviram. Hteo bi da oslabim Jos nekih 13 kg ,al nece pa nece.

onda jedes dovoljno..moras ili da smanjis kalorijski unos ili da povecas potrosnju..

....samo da se upisem ovde, sad cu svako jutro da pesacim jedno 20 minuta do pola sata i to onako brzim hodom,
sto me bas raduje...jedan dobar deo je uzbrdo...super....
.....jutros popola nes kafu i posle vocni jogurt....rucala neko kuvano zelje onako kao corba, a nije corba, to ovde
zovu "branje"....zdravo, ukusno, lagano....
....kasnije nes i oko 18h casa jogurta ili mleka....
...dovoljno...:)

....samo da se upisem ovde, sad cu svako jutro da pesacim jedno 20 minuta do pola sata i to onako brzim hodom,
.....jutros popola nes kafu i posle vocni jogurt....rucala neko kuvano zelje onako kao corba, a nije corba, to ovde
a gde su ti proteini draga..malo ribe ili belog..

Affro pa ti gladujes
sta si jela, nista....
ja sam danas po rasporedu imala za dorucak omlet od 2 jajeta, mladi sir i jogurt 2dl
za rucak blitvu, krompir i ribu
za veceru kornfleks ili kacamak, sta mi draze
i dva puta uzina po 5 kom nekog suvog voca

ne bih ja mogla ovo kao ti, a jok, jok :sad2:
26. je bilo tacno mesec dana kako smo mm i ja na dijeti, stala sam na vagu imam 75kg, mm ima 104kg
a juce sretoh jednu koleginicu, koja mi rece 'au al si ti smrsala'
tako da
:zurka::zurka:

samo ce mi riba u svim oblicima na nos izaci, al sta sad...

...ma kakvo gladovanje, meni je to i super kad nesto sem kafe pojedem ili popijem...do skora nisam ni to,
ne volim i nemam potrebu da doruckujem....
...ovo za rucak je bilo taman, dovoljno jer tu je bilo svog moguceg zelenisa, plus krompir, a kuvano je sa
suvim mesom...ni malo nije dijetalno kako zvuci...
...ako nekad veceram sto je retkost onda to bude kacamak ili dva kuvana jaja...
...nemam potrebu za vise....

Nije tajna, 3,5kg
kad bih se kretala vise, ili isla na neku aktivnost kontam da bi bilo vise, jer je mm skinuo vise od 7kg, al on radi fizicki posao 8 sati
i bez vage vidim po garderobi da kilogram ima manje

Affro, ja mislim da gresis sto se tice dorucka
to je najvazniji obrok i treba dati organizmu 'gorivo' da radi
a ako ti pola dana prodjes na kafi, metabolizam nema posla, uspori se i eto problema
moje misljenje
al ako tebi tako odgovara i ima rezultata, ol rajt :D

i da, jedino cega se jako tesko pridrzavam je unos vode
zaboravim
a trebalo bi bar onaj minimum od 2l dnevno

Poslednja izmena:
..moj metabolizam je vec usporen zbog hipotireoze i Hasimota, tako da i ovo sto unesem u sebe
muke muci da sagori....a pritom se bas krecem, dobro ne svaki dan, ali sam aktivna prilicno..
..nisam doruckovala nikad, kad sam kod kuce, kad sam radila jesam i to mi je bio neki obrok
izmedju dorucka i rucka jer je bio oko 10h...
...sad cu opet tako, ali to moze eventualno da bude voce, vocni jogurt, ili neki musli s' vremena na vreme...
...ako ne mislim da imam 100kg...
...ti si mlada i kod tebe je sve drugacije, ja ove "muke" imam samo par godina u nazad...i bas se smorih,
ali sve je to visa sila, godine....

a pa ondaK dobro, ti imas muke zbog nekih drugih stvari..
...nas je mama navikla, i mene i brata, jos dok smo u skolu isli, nismo izlazili iz kuce bez dorucka
i sad, ako ustanem u 4h, ja moram da jedem
nema sanse da ne doruckujem, ne funkcionisem uopste

..to, ti pricam:)
..navikavala i ja moje, ali mi nesto nije poslo za rukom kod obe,
starija doruckuje mladja nikad kao ja, mada npr., mladja je uvek bolje jela
i nikad nije mrljavila kao starija..dok su bile bas male...
..sve je to stvar navike...ja kad ustanem, cutim dok ne popijem kafu
moze da gori sve oko mene...dobro ne bukvalno...:)
..celi zivoto me se majka "odrice" zbog toga..ali sta me briga ja sam na tatu:lol:

jako malo afro, dolazi lepo vreme, nemoj da se sklokas negde
jogurt za dorucak i veceru i za rucak corba
to je nista
da podignes tri puta kasiku potrosis te kalorije

..i da dodam, nije to tako svaki dan, bude dana kad bas jedem, ali mi ne prija vise veca kolicina hrane,
niti neka jaka hrana....o brzoj da ne pricam....
..nedavno kad sam bila u Bg svratih u Mek, ja ga volim i ne zaobilazim ga u sirokom luku..pa se zacudih
kad sam shvatila da ja vise ne mogu da pojedem jedan mek ciken i mali ponfrit...ostalo od oba...pravila
sam pauzu da bih mogla da pojedem pitu...
...bude i veceri kad veceram, pa mi posle muka, ali ne mogu da odolim mirisu hrane kad spremam,
ja nisam od onih "najela se od mirisa"..meni to otvara apetit:rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back