Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao devojke! ja bas imam problem, nikako da krenem sa dijetom. opet imam 75 kg. isla sam kod nutricioniste, jagoda jorga je u pitanju. kada sam se pridrzavala bilo je odlicno. od bozica, nikako da krenem sa ozbiljnom dijetom... sta da radim??? uopste nemam motiva, a hocu nazad 65 kg. poljubac :* :((((((

...cao buduca mrsavice:)
...moj savet koji bar kod mene zna da motivise, je da nadjes neke omiljene pantalone, bilo koje, u koje si nekad lagano ulazila,
i da ih svaki dan probas, da ih ne zabijas opet negde u orman, neka ti budu uvek pri ruci...veruj da ce te vrlo brzo motivisati da
smanjis sa svim sto nije zdravo...probaj nije tesko....

..a, da odes ipak kod lekara pa da uradis neke nalaze zbog tog vezivanja vode, ili da uzmes sama na svoju ruku pola lasexa i kalijum uz njega obavezno, ima u tabletama,
u prahu je odvratan da nista odvratnije pila nisam....
..ja sam uvek imala taj problem, od sutra sam na dijeti...uzas, mogla sam posle te izjave da spavam u frizideru, cuti ne pricaj nista, ali vodi racuna, psiha je cudo, to sam
osetila na sopstvenoj kozi...

ni slucajno nemoj da uzimas lasex na svoju ruku, mozes sebi da napravis problem. proveri hormone, oni vrlo ceto budu razlog zadrzavanja vode. probaj zeleni ili borincaj-- odlicni su diuretici. pozz

ni slucajno nemoj da uzimas lasex na svoju ruku, mozes sebi da napravis problem. proveri hormone, oni vrlo ceto budu razlog zadrzavanja vode. probaj zeleni ili borincaj-- odlicni su diuretici. pozz

...nisam nikad uzimala lasex na svoju ruku, ali znam da neki jesu i da im nista od cetvrtine uz kalijum tabletu nije bilo...
...nisi u toku, meni hormoni inace ne rade kako treba ali su pod kontrolom i ja sam svoju kilazu skoro pa dovela u red, sa
vrlo malim oscilacijama..koje samo ja vidim:)
...hvala na savetu, taj borni caj nisam pila, zeleni pijem povremeno, jedno vreme cak svakodnevno..ali vise preventive radi,
meni on utice na nesanicu...

Cao devojke! ja bas imam problem, nikako da krenem sa dijetom. opet imam 75 kg. isla sam kod nutricioniste, jagoda jorga je u pitanju. kada sam se pridrzavala bilo je odlicno. od bozica, nikako da krenem sa ozbiljnom dijetom... sta da radim??? uopste nemam motiva, a hocu nazad 65 kg. poljubac :* :((((((

Mozda motiv nije snazan, postoje ljudi koji jednostavno ne vide da ce im par kg promeniti zivot a svesni su da drustvo od njih zahteva odredjeni broj centimetara u obimu pa se muce kako bi se naterali da odgovore na zahteve drustva.

aaaaaaa, mi smo poceli da slusamo pitanja tipa 'jel ste vas dvoje to smrsali nesto' :)
bili smo za praznik kod mojih i kad moja mama kaze da sam smrsala, znaci da jesam
mm ide mnogo bolje, on se puno krece na poslu pa se vidi
a ja idem lagano, mada primecujem po garderobi da napretka ima
super

praznik smo pregrmeli nekako, al treba sad biti karakter
u nedelju idemo na svadbu, a sl nedelje krstenje nasem mladuncetu
bice ica i pica kol'ko oš :lol:

Zamke na sve strane! Praznici, svadbe, krštenja.... Jexy, samo hrabro napred. Sve ćete vi to pregrmeti. Mnogo ti zavidim što ste zajedno u tome.
Ja opet nazadovala tokom praznika. I ostalo svega i svačega... ali ja sad idem da kuvam čorbu od povrća...
Ima ona neka dijeta s kuvanim jajima, možda je pravi trenutak za nju. Za dva dana praznika pojela sam dva kuvana jaja. I mislim da je to dovoljno.

ne treba ti motiv za dijetu vec za zaobilazenje gojivih namirnica u prodavnici a to je lako

Cao. Evo mene konacno sa nekim vestima. Sa 77 sam presla na 74. Nikako da krene i ja nikako da krenem. Naravno da ne mogu da smrsam kad stalno nesto jedem. Uzela sam svesku i zapisujem sve sto pojedem. I ima efekta. A i stoje mi farmerke u ormanu i cekaju me da stanem u njih :) .

...cao drugarice i drugari....ajde da se upisem..ovako, za ovo malo dana praznika moj osecaj je da sam dobila bar 2kg, uzas
koliko hrane, sve masno, jako, kaloricno...i definitivno mi se organizam odvikao od toga, jedva nekako svarih, koji me djavo
terao da jedem to uopste...al' prokletinja cim ima da se "zdere" ja ko gladna godina...ccc..:rumenko:
..uglavnom opet sam se vratila na staro, dorucak vocka i kafa, eventualno neko kuvano jaje dok jos ima..rucak nesto malo
bez hleba...vecera nista...ako me uhvati bas velika glad casa jogurta sve resava...
...leto samo sto nije, i nema smisla da se sad upropastim kad nisam cele zime....

Davno nisam bila na ovoj temi...

A moram vam se pohvaliti da sam juče stavila samo 61 kg na vagu koja dugo nije htela da mrdne sa 65kg.
A pritom nisam ništa mnogo uradila, samo sam za vreme posta izbegavala da se prejedam sa pecivima.
Jela sam manje obroke, ali u redovnim razmacima i za večeru samo nešto lagano i nikako pred spavanje.

Što bi se reklo "uobročila" sam se i to mi prija, valjda se neće promeniti sad kad je ponovo mrsno...

ja sam skinula 3 kg, još me obradovala drugarica koja se važe svaki dan na svojoj vagi i zna svoju tačnu težinu u miligram, kaže da moja vaga pokazuje 2 kg više :P
3 kg se ne primjeti baaaš toliko,ali malo u nogama i tibi, i čini me sretnom... :D

napokon je počelo :D
ćutim, ne večeram, kru izbjegavam, slatko pomalo...
sad će ljeto,dok se okreneš :P

...bravo devojke svaka cast....meni je opet pocela neka voda da se vezuje, moracu opet da aktiviramm lasex nisam bas odavno pila,
nije mi trebalo....a i morala bih malo vise da se disciplinujem bas sam se oputisla, i nedostaju mi one stepenica na koje sam kukala
samo tako...eeeeeee....to je cudo, ko god ima vise od 3 sprata treba da ih koristi, moracu malo cesce u duze i brze setnje sto pre...

I ja sam primetila da mi se zadrzava voda u organizmu. I inace, ne volim da je pijem, ali sada sebi ujutru sipam 2l vode da bih popila u toku dana. I cini mi se da je zadrzavam u organizmu. Kad ne pijem vodu(zbog nekog putovanja isti mi je djavo ako sam je juce pila, a danas ne jer isto tako trcim svaki cas u wc i posle nekog vremena se smiri sve to.

ma meni čim prođu plodni dani odmah krenem naticati, do m mi vaga pokazuje i do 3 kg više.
i čim prođe opet se vrati na isto. ne kontam zašto je tako,ali baš mi nije ugodno...
osjećam se kao balon bar 10 dana mjesečno.

jacsam krenula na pilates
ustavri, to je neka kombinacija pilatesa i aerobika
i posle petog treninga sam primetila da su mi noge malko deblje(onoliko koliko samo ja mogu da primetim) ali čvršće
a vaga mi stoji
doduše, otako sam krenula na treninge više i jedem :lol:

...e pa nije poenta da jedes vise:lol:
...i cini mi se da je 5 treninga malo da se ista pokaze bar da se vidi...polako Ved tek si pocela...

...ja sam jutros "doruckovala" posle ne znam koliko vremena pojedoh jednu tanku krisku heljdinog hleba namazano
pavlakom i jednu zelenu papriku svezu...
...danas sam planirala opet jednu duzu setnju ali mi je vreme pokvarilo zelju da izadjem napolje, opet pada kisa..:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back