Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad smo kod slatkog
kako sam izbacila kolace i secer i jedem samo voce kao zamenu a spadam u one koji posle rucka morajuuuuuu da pojedu bar kockicu cokolade
jako sam se iznenadila koliko taj vocni secer dobija na intezitetu kad vise nema onog drugog .
Ranije mi je banana bila bljutava i uopste voce osim nekih slatkih vrsta grozdja , a sad kao da sam dobila pojacivac ukusa i slatkoce cak i za te banane koje su sad tako ukusneeee :rotf: i mirisne da pojedem i 3 dnevno
Nije strasno i sve je stvar navike .... nazalost bilo je i dosta losih tek sad shvatam

....ja slatko ne jedem nista tipa keks, cokolade....kad bas zaskripi, pojedem parce razanog ili nekog drugog hleba (heljdin mi se dopada bas) namazan
sa malo domaceg dzema od kajsije...jedna tegla mi u proseku traje oko 2 meseca....i isto jedem mnogo vise voca, narocito ujutro, sto nisam nikad ranije
radila....slazem se da je sladje i ukusnije nego ranije...da li je to sto su nam se promenili ukusi, ili sto tek sad znamo sta voce ima i nudi, a mi ga zamenjivali
cokoladama, ne znam.....

..i da izjavim sto sam pravila od testa, pravila sam...zadnja tri dana sam pojela vise svaceg neceg ne zdravog, nego za celu godinu...eee, pa nece to tako ici...nee, neee...

428.jpg

:rotf:
Nista ti Dona ne vredi ... u kuci imam trenutno bar 5 kg beckih cokolada raznih , Nutela 4 velike tegle , sarenih bombona , belgijskih cokaladica sa biberom i korom narandze ............ maaaa
o slanim krekerima da nepricam

i sve stoji u jednoj ogromnooooj kesi ..... ni takla nisam

karakter BRE !!!:mrgreen:

:rotf:
Nista ti Dona ne vredi ... u kuci imam trenutno bar 5 kg beckih cokolada raznih , Nutela 4 velike tegle , sarenih bombona , belgijskih cokaladica sa biberom i korom narandze ............ maaaa
o slanim krekerima da nepricam

i sve stoji u jednoj ogromnooooj kesi ..... ni takla nisam

karakter BRE !!!:mrgreen:

bem ti karakter
pa željna i žudna li da umrem
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

a tu kesu pošalji kod mene da vidiš šta je mađioničarski trik kako sve može da nestane u nanosekundi:mrgreen:

A ja bas razmisljam kome da je udomim , ovi moji omladinci vise vole pare za poklon nego cokolade a i stalno prave opstrukciju i sa kolacima osim strogo odredjenim ...... greota da propadne i pobeli .... a znas kakve su ( to se secam iz vremena uzivancije ) stavis kockicu na jezik a ona se topiiiiii , pa ukus nugat , pa jagoda , pa kokos , pa kranch ( te najvolijem )
pa gurnes supenu kasiku u teglu nutele al onako po sredini .............. :zcepanje: necu vise ............... izbacice me sa teme :lol:

sad samo prodjem pored kese i NE POGLEDAM JE !

A ja bas razmisljam kome da je udomim , ovi moji omladinci vise vole pare za poklon nego cokolade a i stalno prave opstrukciju i sa kolacima osim strogo odredjenim ...... greota da propadne i pobeli .... a znas kakve su ( to se secam iz vremena uzivancije ) stavis kockicu na jezik a ona se topiiiiii , pa ukus nugat , pa jagoda , pa kokos , pa kranch ( te najvolijem )
pa gurnes supenu kasiku u teglu nutele al onako po sredini .............. :zcepanje: necu vise ............... izbacice me sa teme :lol:

....qq..qq....imam ja omladinaca velikih i malih koji bi "ubili" za tu tvoju kesu....i vala bas je greota da pobeli, salji 'vamo taman da budes "deda mrazica":lol:...casna rec necu ih ni pogledati:D

napiću se vode i idem odmah u krevet
zeznula me tema sa krofnama, dva minuta sam hipnotisana piljila sweetine krofnice: )

e, stvarno, mi sa ove teme, ne bi trebalo da idemo na ono kuvanje. A ja sam tamo stalno.

stvarno ti omladinci ne jedu slatkiše? Moji bo'me jedu, pa ja i ne bih morala, ali volim.
Ovih dana ništa što se tiče zdrave hrane i života, razni jubileji, rodjendani, proslave, obeležavanja.... uvek se nešto jede.
Ali, dobra sam, stojim na istom.

...cao drugarice:)
...samo da se upisem, jutros je trebalo da poranim i napravim jedan doooobaaar krug uz brdo i nazad, ali ja sam to prespavala:rumenko:, sad pijem kafu,
pa odoh napolje da pitam za neki posao, a onda cu jedan veliki krug pored mora, ako me kisa ne otera kuci...

...prosto se vidim, gde sam krenula, neki ludi apetit me je stigao, pojela bih "masno cebe" i trudim se da ga obuzdam koliko mogu, da ne bude posle i
qq i lele...

...slatkisa nema, ali nema ni neke narocite dijetalne hrane, trudim se da jedem manje koliko mogu i nisu to neke kolicine, ali lose vreme valjda uzima svoj
danak, pocinjem da jedem iz dosade, mrzi me po kisi da izadjem i do ispred zgrade, cak nesto nemam volje da se ispenjem par puta ovim stepenica sto
sam radila do nedavno i onda kad ne odem nigde u toku dana.....
...sta li mi se desilo????...ustvari mislim da znam, mada ne bih pisala o tome ovde, ali cu dati sve od sebe, da to prevazidjem i izborim se sa potrebom
za hranom i onda kad mi uopste ne treba u stvari....

....dakle fizicka aktivnost, makar ove stepenice i malo brza setnja...valjda bude dovoljno....

evo ja cu da ti pomognem!!!!!
saljem ti adresu na pp, pa pusti mene da jacam karakter :flert:

otišlo je prvo kilo, tananana, ostala još dva - tri
konačno sam uspela da ne jedem uveče skorz i da ujutru kada ustanem osetim glad, a ne da se uveče najedem pa do podneva mi se ništa ne jede

...kilaza stalno varira od 1-2kg....to zavisi od mnogo faktora, tako da se tu ne treba previse operecivati,
ali se treba pridrzavati nacina ishrane....baviti se fizickom aktivnoscu kad god se moze i koliko god se moze.....

...ja opet doruckujem mandarine, danas cu da kuvam pasulj, napolju je kisa i bas onako taman dan za taj
rucak.....obecala sam sebi da cu ga jesti kao corbu bez hleba, svaki put kad sam ga tako jela bilo je sve
ok...ni nadimanje, ni teret u zeludcu, nista.........a ni uticaja na kilazu nikakvog....

Boli me glava. Danas sam bila na još jednom tretmanu kod zubara. Doručkovala rol viršlu i jogurt, ručala šampitu. Ne žalim. Ne vjerujem da ću večerati zbog zuba.
Prethodnih dana ishrana bila ok, bez hljeba, masnog... povrće, voće, riba.
Skinula 1kg.
Naredne sedmice vadim krajnike pa ću biti na čajevima. Do tada ću se hranim voćem, povrćem, jogurtom. Nadam se.

Boli me glava. Danas sam bila na još jednom tretmanu kod zubara. Doručkovala rol viršlu i jogurt, ručala šampitu. Ne žalim. Ne vjerujem da ću večerati zbog zuba.
Prethodnih dana ishrana bila ok, bez hljeba, masnog... povrće, voće, riba.
Skinula 1kg.
Naredne sedmice vadim krajnike pa ću biti na čajevima. Do tada ću se hranim voćem, povrćem, jogurtom. Nadam se.

krenulo te, taman da skines ono sto planiras :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back