dive
Legenda
- Poruka
- 61.256
napiću se vode i idem odmah u krevet
zeznula me tema sa krofnama, dva minuta sam hipnotisana piljila sweetine krofnice: )
zlo..ja sam bloikrala njene i fotke ZD

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zeznula me tema sa krofnama, dva minuta sam hipnotisana piljila sweetine krofnice: )

zlo..ja sam bloikrala njene i fotke ZD![]()

i mirisne da pojedem i 3 dnevno zlo..ja sam bloikrala njene i fotke ZD![]()

![]()
Nista ti Dona ne vredi ... u kuci imam trenutno bar 5 kg beckih cokolada raznih , Nutela 4 velike tegle , sarenih bombona , belgijskih cokaladica sa biberom i korom narandze ............ maaaa
o slanim krekerima da nepricam
i sve stoji u jednoj ogromnooooj kesi ..... ni takla nisam
karakter BRE !!!![]()

necu vise ............... izbacice me sa teme 
A ja bas razmisljam kome da je udomim , ovi moji omladinci vise vole pare za poklon nego cokolade a i stalno prave opstrukciju i sa kolacima osim strogo odredjenim ...... greota da propadne i pobeli .... a znas kakve su ( to se secam iz vremena uzivancije ) stavis kockicu na jezik a ona se topiiiiii , pa ukus nugat , pa jagoda , pa kokos , pa kranch ( te najvolijem )
pa gurnes supenu kasiku u teglu nutele al onako po sredini ..............necu vise ............... izbacice me sa teme
sad samo prodjem pored kese i NE POGLEDAM JE !
...casna rec necu ih ni pogledati
Al me bacate u vatru![]()

A ja bas razmisljam kome da je udomim , ovi moji omladinci vise vole pare za poklon nego cokolade a i stalno prave opstrukciju i sa kolacima osim strogo odredjenim ...... greota da propadne i pobeli .... a znas kakve su ( to se secam iz vremena uzivancije ) stavis kockicu na jezik a ona se topiiiiii , pa ukus nugat , pa jagoda , pa kokos , pa kranch ( te najvolijem )
pa gurnes supenu kasiku u teglu nutele al onako po sredini ..............necu vise ............... izbacice me sa teme

, sad pijem kafu,A ja bas razmisljam kome da je udomim , ovi moji omladinci vise vole pare za poklon nego cokolade a i stalno prave opstrukciju i sa kolacima osim strogo odredjenim ...... greota da propadne i pobeli .... a znas kakve su ( to se secam iz vremena uzivancije ) stavis kockicu na jezik a ona se topiiiiii , pa ukus nugat , pa jagoda , pa kokos , pa kranch ( te najvolijem )

Boli me glava. Danas sam bila na još jednom tretmanu kod zubara. Doručkovala rol viršlu i jogurt, ručala šampitu. Ne žalim. Ne vjerujem da ću večerati zbog zuba.
Prethodnih dana ishrana bila ok, bez hljeba, masnog... povrće, voće, riba.
Skinula 1kg.
Naredne sedmice vadim krajnike pa ću biti na čajevima. Do tada ću se hranim voćem, povrćem, jogurtom. Nadam se.