Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
....iz licnog iskustva mogu da kazem da je hodanje majka za trudnocu i porodjaj.....ali hodanje u smislu par kilometara dnevno, a ne
setnja do prve prodavnice i nazad...ili ono idem u park da setam pa cim vidim klupu ja sednem....
....kupis dobru udobnu obucu i bez obzira koliko je napolju hladno, lepo se utoplis, i hodas i hodas.....:)

joj pretvoricemo temu u podrska linda izdrzi tih ye8enih 9 meseci :lol:
ja sam dosta setala u trudnoci,iako mi nije prijalo
nazalost nije mi pomoglo za porodjaj,bio je carski
ali svakako se nisam previse ugojila (tek posle trudnoce) mozda je zahvaljujuci setnjama

to i ja moram,tacno se vidi da sam prestala da trcim
je l mislite da trudnice smeju da se bave nekim sportom
sem setnjom (i ne nisam jos,ali u planu je)

ako su se aktivno bavile sprtom, onda mseju da nastave taj isti tempo i sport do 3 meseca trudnoće, posle mora prilagođeno
hodanje i plivanje je zakon za trudnice, ako ne znaš da plivaš eto ti motivacije da naučiš
e a mene bilo stra u obe trudnoće i da sednem na biciklu od samog momenta kad sam saznala da sam trudna, i to zbog položaja koji se na bicikli zauzima. a neke žene bukvalno odu naporođaj na bicikli :lol:

Joj u ponedeljak dolazim u BG idem na kontorlu i to celog tela od glave do pete,
da nekazem visina, teizna, sluh, vid, grlo, nos, ledja, EKG, psiholog, psihijatar, neurolog, krv, urin...

mislim strasno... samo da mi vaga pokaze 60kg i bice sve ok... i onda ako skinem jos 3-4kg bice super.

30102011307.jpg
30102011306.jpg

Evo i nasih fotkica :D :zurka:
Bas je bilo super, hvala vam svima jos jednom :zag:

Cestitam Samantha :D :klap: samo tako nastavi... samo se manje nerviraj :aha:

Ja sebe ne moram da tagujem, tolka sam da se odmah zna :lol:
Od levo na desno idu nasa prelepa Cru :zper:, luckasta cecilija, smekerka affro i sexynogicka Mrs. Bi :D :zaljubljena:
One su lepotice i prave super zene :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back