Podrska za dijetu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj dijeta,mislim da sve zene imaju problema sa kilogramima,ja sam jedva uspela da skinem visak ali mi je pomorao herbafast,najbolji je:)

http://www.yu4you.com/items/sr/ostalo/item_1065.html
možda je herbafast dobar, konkretno
al nisam ja za to da se koriste ta i slična sredstva za mršavljenje
uvek je bolje, tako smatram prometi način ishrane, prehrabmene navike, i način života (uvesti više kretanja)...mislim da je to efikasnije, i ne samo dugotrajnije, već za ceo život....
a sa ovim ako kreneš, nešto mislim da bi uvek trebalo to kupovati...

možda je herbafast dobar, konkretno
al nisam ja za to da se koriste ta i slična sredstva za mršavljenje
uvek je bolje, tako smatram prometi način ishrane, prehrabmene navike, i način života (uvesti više kretanja)...mislim da je to efikasnije, i ne samo dugotrajnije, već za ceo život....
a sa ovim ako kreneš, nešto mislim da bi uvek trebalo to kupovati...

Ja sam cula da je HERBALIFE jako dobar,....
pa razmisljam kada prodjer ovo za 40 dana
da cu mozda da uzmem da imam tamo za poneti...

a inace ne verujem uopste ni Bozen Cosmetics, ni zelena kafa, probavita i sta ja znam sve anti kilogram ma daaaaaaj :roll:

Da vas pozdravim samo.
I da vam kazem da sam ponosna na sebe.
U maju mesecu sam krenula sa dijetom 90 dana i oslabila sam do sada 15kg, odnosno od zimus do sada
ukupno 20kg.
Pored ijete sam verglala svako vece, tri meseca sobni bicikl.
Osecam se odlicno, sada sam na "odrzavanju" ove dijete, a onda cu jos jedna krug, dok ne stignem do cilja...
Ljubim vas.

a inace ne verujem uopste ni Bozen Cosmetics, ni zelena kafa, probavita i sta ja znam sve anti kilogram ma daaaaaaj :roll:

Pa zašto bi verovala herbalajfu, a ne svemu ovom ostalom. Uz sve to moraš da redukuješ ishranu, da izbaciš ili maksimalno smanjiš neke namirnice, da se krećeš. Ja sam uzimala herbalajf, ali nisam poštovala ovo ostalo i nije bilo nikakvih rezultata. A kad sve to uvedeš, onda ti i ne treba neko takvo sredstvo.
Jedino što neki ljudi, kad mnogo plate, onda budu disciplinovani, pa sve po PS-u. Ja sam svašta probala i ništa mi od toga nije pomoglo.
Evo, sve forumašice, koje su bile uspešne, bile su to bez ikakvoh pomoćnih sredstava. Evo Jaca, upravo se javila, pa Curvy, pa letos su bile dve, zaboravila sam im nikove, sve pod stručnim nadzorom i samo hranom. Upravo ovo što je i Ved rekla.
Ova jelena se do sada nije pojavljivala na temi. Očigledno je došla samo da izreklamira herbafast.

Ja sam sa prijateljicom išla kod njih da mi obave ta merenja i da saslušam priču,ali razočarale smo se obe.Uopšte ne ostavljaju utisak da su ozbiljna firma, rade u iznajmljenom stanu,u par soba po jedan agent prodaje,nigde istaknuta firma, čak nisu ni medicinski radnici,na laptopu pokazuju celu priču u slikama kako konzumirajući te šejkove dobijate mišiće a gubite mast,i sve to bez vežbanja, a kad smo malo razmislile ,i totalno je neprirodno da ti dva obroka budu piće a ne hrana,čovek nije predodređen da se tako hrani,a ako se prestane sa tim kilogrami se jako brzo vraćaju na staro,mi smo zaključile da ne možemo ceo život da pijemo doručak i večeru.:(

devojka herbalajf prodaje proteine kao sto ih proizvodi twinlab, ultimate..cak ih je proizvodio i petar celik..ne znam da li to vise radi..
sustina je da sa tim sejkovima uzimate koncentrovan proteinski obrok.
proteini su izolati surutke, mleka i jaja uglavnom.
ja sam protivnik suplementacije u bilo kom obliku.
previse nam je hrana danas oprerecena dodatim emulgarorima, faktorima ovoga i onoga da bi sebi jetru i bubrege dodatno opterecivali..
pre cu uzeti kivi nego sumeci c vitamni , npr..'
neko ce sada da me opovrgne sa - koliko kivija moram da pojedem da bih unela koncentraciju odredjene mililigramaze u telo dnevno..
dovoljno..jer sem kivija normalna ishrana ima i sezonsko povrce - kupus, papriku,paradajz..
kad hocemo da resimo problem, imamo obicaj da ga resavamo tako sto sebi napravimo veci pa nam se onaj manji cini bezazlenim posle..
svratite samo na onkologiju, procitajte sa cime se ljudi bore - a nije njihov izbor!

kg ce nestati onoliko brzo koliko ste ih i dobijali - uz pomoc restrikcije unetih kalorija, povecane aktivnosti, korigovane ishrane u pravcu zdrave!
unesite vise belanaca, slobodno unesite casu surutke (od njenih proteina se uglavnom prave sejkovi + dodati emulgatori) za ta dva obroka..
i videcete rezultat.

a herbalajf se samo bavi trgovinom i pronalazenjem zrtava na trzistu sa sto manje ulaganja i troskova.

a herbalajf se samo bavi trgovinom i pronalazenjem zrtava na trzistu sa sto manje ulaganja i troskova.

TACNO !!

imam koleginicu koja se godinama bavi prodajom njihovih proizvoda pojacavajuci budzet i mora joj se priznati prilicno je uspela u tome ali ...
prva ona je debela i da to tako funkcionise valda bi kao ocigledan primer prvo sebi skinula

Devojke klonite se svih tih hemikalija
Dive je u pravu skroz , naskroz :D

@ otislo 2 kg dole
ali..
dok sam se pridrzavala strikno INT ishrane nedelju dana negde pri kraju te nedelje primetila sam da su mi neke alergije i nestale
i naravno , oslobodim se ja i brzo zaboravim na muke i pokleknem nekoliko puta na nekim ruckovima i vecerama , smazem po neki kolac , juce napravim totalni kolaps sa lenjim pitama sa jabukama koje nesmem i jutros se alergija vratila u totalu

Izgleda da sam ipak alergicna na neku vrstu hrane , sto moram priznati , nisam bas verovala

Moracu se bolje organizovati :(

Pa dobro to bas i nije merodanvo ako ne zeli skinuti ili nema kesha..isto kao sto su frizeri rascupani i zubari sa losim zubima:lol:

tu ti pravi problem nastaje kad frizer pocne ljudima popravljat zube, a zubar pravit frizure...
a upravo po tom principu sljakaju herbalajf i slicne "kompanije"
missim, ja sam graficar, sta ja bwe, realno, znam npr. o ishrani...
svakako ne toliko da izigravam nutricionistu ili lijecnika...
+ da tako zaradjujem; dijeleci rekla kazala savjete prijateljima i familiji...hm...

TACNO !!

imam koleginicu koja se godinama bavi prodajom njihovih proizvoda pojacavajuci budzet i mora joj se priznati prilicno je uspela u tome ali ...
prva ona je debela i da to tako funkcionise valda bi kao ocigledan primer prvo sebi skinula

Devojke klonite se svih tih hemikalija
Dive je u pravu skroz , naskroz :D

:(

ja to isto mislim i za gospodju Bozen :D
debela je a reklamira tablete za mrsavljenje? :roll:

Sad ću na primeru moje prijateljica da potkrepim ono što sam pričala ranije o tim preparatima, a u vezi je sa Boženom. Počela ona da pije turbo šlang, sve onako kako reklamiraju. (jedeš normalno a mršaviš), popila jednu bočicu, drugu, rezultata nigde. Ode ona kod njih u savetovalište da popriča s nutricionistom, lekarom, šta već imaju. I kaže ova njoj da piše 10 dana sve što pojede. I tako ti moja V. sve lepo zabeleži na papirče i posle 10 dana ode opet. "Savetnik" gleda onaj papir, pa iskolači oči: Pojeli ste palačinku!!???!! i baklavu!!?? :eek: Pa to ne sme, pa kako mislite da oslabite, morate da vodite računa šta i koliko jedete... i bla,bla,bla,bla... sve ono što mi ovde stalno pišemo, a nema u reklamama.

pa da se upisem i ovde i pohvalim..
regulisanjem ishrane.. skinula sam 14kg za dva meseca... Jedino sto sam izbacila iz jelovnika su slatkisi (od kojih sam bila zavisna) i beli hleb. sve ostalo je ostalo na istom.. samo sam pazila, sta, koliko, cega i kad!
i sve je doslo na svoje. sad sam na idealnoj liniji. i meni super. I sto je najbolje, organizam se navikao na pravilnu ishranu, i super je. :)

pa da se upisem i ovde i pohvalim..
regulisanjem ishrane.. skinula sam 14kg za dva meseca... Jedino sto sam izbacila iz jelovnika su slatkisi (od kojih sam bila zavisna) i beli hleb. sve ostalo je ostalo na istom.. samo sam pazila, sta, koliko, cega i kad!
i sve je doslo na svoje. sad sam na idealnoj liniji. i meni super. I sto je najbolje, organizam se navikao na pravilnu ishranu, i super je. :)

Kako bre???????/ ajd sad ti meni to objasni????/ kako 14kg za 2 meseca?????/
ja sam bre mesec sad ce biti 2 u nov da sam na dijeti i ne jedem nista slatko, secer, brasno, testo, cokolade, sokove ne pijem...pohovano ne jedem...
i ja sam skinula samo 4,5 kg!!!!

Pa jel taj dvopek toliko bas puno znaci sa jogurtom???????????

kako bre 14kg!!! i jos idem i na aerobik... :rida:

Kako bre???????/ ajd sad ti meni to objasni????/ kako 14kg za 2 meseca?????/
ja sam bre mesec sad ce biti 2 u nov da sam na dijeti i ne jedem nista slatko, secer, brasno, testo, cokolade, sokove ne pijem...pohovano ne jedem...
i ja sam skinula samo 4,5 kg!!!!

Pa jel taj dvopek toliko bas puno znaci sa jogurtom???????????

kako bre 14kg!!! i jos idem i na aerobik... :rida:

ovako:
doruchak jedem one Nestle fitnes pahuljice sa mlekom (i to je jedino slatko sto unosim u organizam).
rucak: u tanjir sipam porciju (bilo cega) velicine pesnice. i toliko pojedem. hleb izbegavam pa makar bio i crni (beli nikako).
posle 18h ne jedem nista. do dorucka.
vodu pijem normalno kao i do sad.
fizicka aktivnost.. nista preterano.. sve normalno. setnja, ponekad provozam bajk, ponekad radim vezbe (da istresem nervozu) i keks hahaha (naravno).
kafu, chaj... i to je to.
jabuku pojedem nekad posle rucka ili pre rucka..
a da.. kad ustanem obavezno popijem veliku casu vode :)
kod mene proslo sve ovo :) eto ... nadam se da cu da pomognem koliko toliko. :)

ovako:
doruchak jedem one Nestle fitnes pahuljice sa mlekom (i to je jedino slatko sto unosim u organizam).
rucak: u tanjir sipam porciju (bilo cega) velicine pesnice. i toliko pojedem. hleb izbegavam pa makar bio i crni (beli nikako).
posle 18h ne jedem nista. do dorucka.
vodu pijem normalno kao i do sad.
fizicka aktivnost.. nista preterano.. sve normalno. setnja, ponekad provozam bajk, ponekad radim vezbe (da istresem nervozu) i keks hahaha (naravno).
kafu, chaj... i to je to.
jabuku pojedem nekad posle rucka ili pre rucka..
a da.. kad ustanem obavezno popijem veliku casu vode :)
kod mene proslo sve ovo :) eto ... nadam se da cu da pomognem koliko toliko. :)

Ja da se tako hranim...ne bi skinula 14kg

ja doruckujem kafu i 2 dvopeka
uzinam neko voce grejp ili pola jabuke, ili krusku...
rucak belo grilovano meso i povrce tikvice ili zelena salata sa limunom i feta sirom
veceram isto to sto i za rucak
obavezno piojem 3dl na skoor svaka 2 sata
idem na aerobik 3 puta nedeljno...isto 2 meseca vec...

i to je to i samo 4,5 kg!!!!!

Ja da se tako hranim...ne bi skinula 14kg

ja doruckujem kafu i 2 dvopeka
uzinam neko voce grejp ili pola jabuke, ili krusku...
rucak belo grilovano meso i povrce tikvice ili zelena salata sa limunom i feta sirom
veceram isto to sto i za rucak
obavezno piojem 3dl na skoor svaka 2 sata
idem na aerobik 3 puta nedeljno...isto 2 meseca vec...

i to je to i samo 4,5 kg!!!!!

mozda je jednostavno do organizma...
sporije mrshavish..
zao mi je sto ne ide onako kako ti zelis :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back